Şimdi Ara

2021 Mercedes-Benz S-Serisi tanıtıldı: Yeni tasarım, gelişmiş teknolojiler ve daha güçlü motorlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
1.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bu sınıf araçlar yumuşak hatlarla daha zarif ve asil durur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok daha fazla vergiler de yazmanız lazımdı başlıta

• tüm milletvekilleri alıp binecek. bazı konularda particilik yapmaya gerek yok. halktan vergi alıp güzel güzel hepsi harcıyor.

özellikle şu son vergiyi alıpta, virüs dönemi, imf ye gitmiyoruz diyip, tüm politikacılardan gidip bu arabadan alan olursa.... ne almanyaya laf söylesin ne avrupaya ne batıya ne solcuyum desin ne sağcıyım desin ne vatanseverim desin ne mavi vatan desin ne hdp liyim desin ne pkklıyım desin. hiçbirine inanmam. bilinki mefaati için mavi vatan diyordur menfaati için pkk lıdır.

ekleme: arabayı üretenlerin asla hakkını yeme yorumu değildir bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 3 Eylül 2020; 11:0:52 >
  • Kabine bunu beğendi..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • planlı eskitme kurbanı olmaya göre tasarlandığı ne kadar da belli. Önceki kasa halbuki muazzamdı. w140 ve w220 kıyasının aynısı. 140 a karşı 220 nin ezikliği gibi. Kaldı ki 222 kasayı 221 e göre arkasını hala beğenmiyorum ya neyse.

• hükümet bunu beğendi 

• nasıl 60 k ya benim 96 şahin 40 k diye düşünüyordum ne özelliği var 60k lığın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7

nasıl 60 k ya benim 96 şahin 40 k diye düşünüyordum ne özelliği var 60k lığın ?

Temiz kazasız şöyle iç döşeme böyle ekran vs vs gözümün önünde gitti. Biri dese inanmam asla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen çok güzelsin ama ben Türkiye'de yaşıyorum

• Vekillerime daha çok yakışır bizim neyimize bunlar. Temşz taksi çıkması albea varmı ona bakıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dizel motor mu var?yok artık bunu almak için salak olmak lazım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.