Şimdi Ara

2021 için ESŞ Düşünenlere Tavsiyem (Objektif)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
3
Favori
2.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hepimize geçmiş olsun. Stresi bunalımı sevinci bol olan bu seneyi de atlattık. Biliyorsunuz Ertan Hocam öncelikle ücretsiz youtube ders videoları ile adını duyurmuş daha sonra wordpressten site kurarak videolarını daha düzenli pdf şeklinde yayımlayarak yeni bir düzen oluşturmaya çalışmıştı. Daha sonra pdfleri kaldırarak kendi fasikül kitaplarını çıkartmıştı bizler de almak zorunda kalmıştık.

Bu sene için baktığımızda 1 adet deneme çıkarttılar, 8 adet fasiküllerini toplayıp, 4 ara sınıf kitaba dönüştürüp artık bu kitapları video dersler ile birlikte satmayı düşündüklerini görüyoruz. Bu sebeple paket fiyatları arttı. Ayrı ayrı fasikül satmayı ve tek ders seçeneklerini devam ettirirler mi bilmiyorum. Ama sanmıyorum çünkü internette sadece amazonda kalmış tek tek fasiküller. Bu sebeple anlıyoruz ki amaç daha fazla kar edebilmek.

Şimdi ben bu 1 sene de memnun kaldım mı? Evet, memnun kaldım. Tüm dersler paketini almıştım. Almak isteyenler için konuşacağım:
    12. sınıf iseniz okuldan veya gidiyorsanız dershaneden fırsat bulamama ihtimaliniz çok fazla tüm dersler paketini almanız sizi yetiştirememe korkusu ile strese sürükleyecektir. Ben çok detaylı yavaş yavaş çalıştım anlamadan geçmedim. Çünkü bu sene eleyici olanın fizik olacağını düşündüm her sene olduğu gibi. Ama hayır bu sene eleyici olan ayt biyolojiydi. Ayrıca ben indüksiyon transformatör konusunu esşden yetiştiremedim. VİP Fizikten izledim. Sınavda da basit bir sözel soru geldi enerji kaybını önleme sorusu. Soruyu işaretlerken gülümsedim ve içimden dedim ki: "Dostum tüm dersler paketi almak yerine sadece zorlandığın dersleri alabilirdin, böylelikle zamandan tasarruf ederdim ağırlığımı diğer derslere verebilirdim." Gerçi sizin bu yeni paketler doğrultusunda böyle seçeneğiniz olur mu bilmiyorum. Ertan hocanın mekanik anlatımı harikaydı bu dersi YouTubedan halledemediyseniz adres bellidir. Peki ara sınıflara gelelim. 11. sınıflar ertan hocanın 11 paketini alın 10. sınıflar ve 9. sınıflar almayın çıkacak 7 soru için ki bunlarda yapılmayacak cinsten değil gerek yok. Vip fizik ve fizikle barış yeter de artar. Aslında benim fizik netlerime başta girseydik iyi olurdu :) her neyse aksilik yoksa ayt 14/0 tyt 6/0 bilin bakalım tytde hangi soruyu boş bıraktım? Balonlu soru... Sınavdan çıktıktan sonra okul koridorunda kafamdan çözdüm ve kan beynime sıçradı neyse sağlık olsun hayat hatalarla doludur. ESŞ Denemesi ve dersleri hakkında sormak istediklerinizi yorumlarda sorabilirsiniz. (öne çıkarırsanız memnun olurum troll konuları görmekten sıkıldık. İşe yarar konular lazım)

edit: Umut öncül, fizikle barış, vip fizik en çok yararlandığım ve beğendiğim youtube kanallarıydı. Umut öncül biraz eskise de bazı konularda mantığını çok iyi kavratıyor. Ama diğer ikisi güncel ve meb kitabı tabanlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F63595470 -- 2 Temmuz 2020; 11:57:12 >

• Reklam olacak ama bütçeniz yeterse formülsüz fiziğin videolarını almanızı öneririm. Eğer formül ezberlemekten bıktıysanız Şahin Hocam fiziği %70 %80 oranında sizi formüllerden kurtarıyor. İlla alın diye bir şey demiyorum ama youtubeda demo videoları var oradan inceleyebilirsiniz.

Not:
    Ayt fizik (13-1)
    Tyt fizik (6-1)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de kendisinin ders paketini satın almak istiyorum fakat kararsızım. Ne yapsam diye düşünüyorum, bazıları kötü diyor bazıları iyi diyor vs. Asıl amaç iki kaynaktan gitmekti, esş ve vip fizik.
  • reis fizikten sıkıntım var fazla gelse bile esşden ilerlemeyi düşünüyorum ya (sadece ayt)
  • ekanosfer456 kullanıcısına yanıt
    şahin hocadan başkası övmez şahin hocayı herhalde :D o kadar yüzeysel bi anlatım ki youtubeda bile çok daha ayrıntılı anlatmışlar iyi bi hoca ama para verilicek bi paket çıkardığını düşünmüyorum
  • ultras1943 U kullanıcısına yanıt
    Bende arada kaldım esş için fazla üst düzey en basit sorularda bile detay arayıp yanlış yapabilirsiniz diyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • umut öncül ücretli ayt kısmını kullananlar ne der acaba özellikle ertan ve umut hocanın 11.sınıf ücretli dersleri hakkında?tyt için çok işlemli diyorlardı sanırım umut öncüle ama ayt kısmı nasıl?bir de ertan hocadan basınç kaldırma kuvveti almayı düşünüyorum iyi anlatmış mı acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bekareeksidörtace B kullanıcısına yanıt
    o kısmı çok iyi anlatıyor ama dediğim gibi yine üst düzey anlatıyor gerek yok. ösym bu kadar zor soru sormuyor artık zaten 7 soru soruyor çıksa çıksa 1 soru çıkıyor. O da mantığını kavramış mı sorusu oluyor. Bu sene mesela yüzen bir cisim için kaldırma kuvvetinin ağırlığa eşit olduğunu bilmek gerekiyordu bu kadar. Detayı ve üst düzey çalışmayı ayt için uygula.
  • Sundayman Ali kullanıcısına yanıt
    bonus kafa atmışsın ama ne yazık ki sana verdiği 3 se aldıkları 5 oluyor. Bunu hissediyorsunuz. 500 tl toplu satım ve kaydedilmiş ders için çok büyük bir miktar. Dershane hocaları gibi aynı konuyu her sınıfa anlatıp teker teker öğrencilerin sorusunu çözsünler de göreyim.
  • o zaman bazı derslerini al ve youtube videoları da çok faydalı. Mesela modern fizik için hiç gerek yok. meb kitabı+youtube dersleri ve soru bankasından test çözmek yeterli. Diğer türlü fasiküllerinde her şeyi yazmak zorunda oluyorsun çok zaman yiyor. Ağırlığını eksiklerine yoğunlaştırabilirsin zamandan tasarruf ederek
  • ultras1943 U kullanıcısına yanıt
    paket almamaya çalış çok zorlandığın ileri gidemediğin ve denemelerde soru kaçırdığın dersleri al. Gerçekten pişman olmanı istemem bak ben bu sene tyt mattan adam akıllı sb çözemedim şimdi keşke diyorum. Çünkü ağırlığımı tyt mata yoğunlaştırsaydım çok daha iyi gelebilirdi.
  • Tyt için önerir misiniz? Özellikle basınç kaldırma kuvveti elektrik gibi konularda

• Vip fizik gayet güzel neden illa para verme eğiliminde insanlar anlamıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş forumun ff'yi övme sorumlusu kanka

• bu devirde egıtım ıcın verılen her para gerçekten boş youtube de cok degerlı hocalar var sen bır konuyu en az 2 hocadan dınledınmı bazen soru banasına bıle gerek kalmıyor kusura bakmayın 1 tane fızık soru bankası bıtırmedım hep yapamadıgım konularla ugrastım 14-0 geldı hıcbır egıtım platformuna para vermedım Allah youtubeye ücretsiz ders yükleyenlere yardımcı olsun mükafatlandırsın inş.
    (bu arada gecen sene de fule yakın yaptın tm den mf geçişliyim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derdesr333 -- 2 Temmuz 2020; 11:0:34 >
  • Hiç paraya gerek yok umut öncülün beleş videoları bile yeter . 2019 ayt ve 2020 ayt full

• Scath S kullanıcısına yanıt
    AYT de anlamadığın konular için kullan TYT de önermiyorum hiç değmiyor o 3 üç fasikülü yazıp çizip uğraştığına insan üzülüyor. AYT de özellikle mekanik ve elektromanyetizma fasikülü güzeldi. Ama elektromanyetizma fasikülünde transformatörler indüksiyon akımı konusunda müfredatta olmayan formüllere girmiş çok gereksiz, aynı şeyi basit harmonik harekette de yapıyor. neyse tyt için youtube yeter de artar çok zaman kaybetme tyt fizikle
  • Tyt fizik için fiziklebarış ve yayındenizi tyt fizik soru bankası yeter mi?Bu sene hazırlanmayı düşünürsem esş tyt paketini alsam mı diye düşünüyordum çünkü 6 senedir hiç fizik görmedim.O yüzden temelden anlatan bir anlatıma sahip birinden çalışmam lazım diye düşünüyorum.

• thmyrk T kullanıcısına yanıt
    gayet yeterli yine anlamadığın kısımlarda diğer kanallardan faydalanabilirsin. Fakat not almayı unutma. Tekrar için dönmek istersen çok hızlı ve kullanışlı olur. (tyt için not alırken çok özenmene gerek yok kurşunla yaz çiz geç.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F63595470 -- 2 Temmuz 2020; 13:26:20 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.