Şimdi Ara

2021 için ESŞ Düşünenlere Tavsiyem (Objektif) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
3
Favori
2.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ben dershaneye veya okula gitmiyorum benim 500 TL'ye paketi almam nasıl olur? Yani diğer dersleri ücretsiz bir şekilde youtube üzerinden halledeceğim sadece Fizik için paket satın alacağım. Fizik çok zayıf benim.
  • mojjito M kullanıcısına yanıt
    Hocam ben ilk önce fasiküllere ek olarak yayın denizi sb kullanayım dedim ama baktım çok zamanımı alıyor sadece esşdeki sorularla yetindim ve yetti sınav için. Çözmek istiyorsanızda ya bir tane kaynak ya da 2 kaynaktan sadece gözünüze çarpan güzel soruları çözebilirsiniz. Böyle gözlerinizle sayfaları tarayıp "ha bu soru ordan çıkar zaten çözmeye gerek yok" deyip soru eleyerek faydalı bir çalısma yapabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultras1943 U kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece ayt paketini alın bence paket almak istiyorsanız. Ayrıca diğer arkadaşlardan daha avantajlı olursunuz. Tyt paketi için üzülürsünüz (beni etiketlememışsiniz yeni farkettim )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F63595470 -- 2 Temmuz 2020; 20:3:18 >
    Belirttiğim gibi hocam ayt paketini al tytyi alma yks 2021’den çıkınca üzülürsün bu 7 soruya mı dünyanın parasını vermişim ben diye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Scath S kullanıcısına yanıt
    Çok kasma fkb’yi knk
    Ben de eaydım bu sene girdim

• TYT kısmını iyi anlatmıyor mu niçin tavsiye etmiyorsunuz? Ben Fizik konusunda harbiden boşum. Yani zaten EA bölümünden mezun olmuştum ve şimdi mezun olalı neredeyse 3 sene geçmiş 4 - 5 senedir Fizik namına hiçbir şey görmedim. Tek para verebileceğim kısım bu olacak o yüzden hakkımı güzel kullanmak istiyorum.
    Hocam ben de geçen sene çok kötüydüm fizikten ve direk Ertan hocaya başvurdum direk koydum parayı aldım ful paketi sonra ekime kadar tyt bitirip ayt geçtim sonra bir daha tyt kitaplarını bir kaç kez tekrar dışında hiç açmadım sınava da kampüs tekrar videosu, meb okuma ve eski çözüp beğendiğim soruları tekrar ederek girdim ve ful geldi. Ben bu arada gerçekten çok kötüydüm yani tepki kuvvetinden falan hiçbir şeyden haberim yoktu fizik yapamıyorum diye kaçıyordum. Kesinlikle kötü değil iyi anlatmıyor demiyorum sadece biraz fiyatlar tuzlu ve gerek yok yani. Şöyle düşün Milka da aynı çikolatayı satıyor Metro da ama milka milka olduğu için daha pahalı ama metro alarak da aynı tada ulaşabilirsin demek istediğim bu. Ha onun dışında verdiğin para gelecekte seni üzmezse al tabi ama gerek yok. Denemeye soru bankasına falan yatırırsın o parayı

• SUTURS kullanıcısına yanıt
    Hocam esş alternatif ne önerirsin sadece tyt için?

• Scath S kullanıcısına yanıt
    Hocam Altuğ güneş bu sene tahminimce tyt videolarını tamamlar onu kullanabilirsin. Onun dışında fiziklebarış, vip fizik, umut öncül yeterli olur. Tabi bunları izlerken güncel kazanımlar yanınızda olsun hocam özellikle umut öncül izlerken kırk tane formül, işlemli soru falan görürsünüz onları direk geçersiniz o kazanımları okuyup. çünkü gerçekten yeni sistemde 1. basamak adına hiçbir şey kalmadı fizikte. Ön yargıyla yaklaşılacak bir durum yok videoları izleyip not tuttuktan sonra bir de meb kitabından ilgili konuyu okudunuz mu tamam tyt fizik çözmeye hazırsınız

• formülsüz fizik ile ilgili tüm sorularınız için yazabilirsiniz. isterseniz mailden de olur. her öğretmen sizler için birşeyler yapıyor. hangisi size uygunsa o hocanızla devam edin tabi ki. sahinkandaz@hotmail.com
    artı bu forumda herhangi bir şekilde bilinçli ve kasıtlı yorum paylaşımı yapılmamaktadır. bir öğrenci iyi bir yorum yapmışsa kendi izlenimleridir.
  • Sundayman Ali kullanıcısına yanıt
    Sen bonus kafa atınca havalı oldugunu saniyorsun onu farkettim. Ezil trollsün oğlum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.