Evet hocam, neyseki ardından 4 yıldızlı Royal atlantis beach resort diye bir otelde 3 gece 2400e kaldım. Kaliteli Almanların olduğu oteldi, her yemekten keyif aldım, biraz kilo alarak tatilden mutlu döndük. Tatil kötü başlasa da iyi bitti. Yanlış hatırlamıyorsam sizde benim gibi geçen sene Titanic Bodrum'da tatil yapmıştınız. Orda verdikleri 75 mt lik suit odadan sonra hiçbir oda tatmin etmiyor, oda upgrade yaparak bize kötülük yapmışlar :). 3 gecesi 4400 gibi bi rakama kalmıştım. Bu sene 12000 civarında. Nereden nereye... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2021 F/P OTEL FIRSATLARI (168. sayfa)

-
-
Hocam bodrum bence altyapı olarak kaldırmıyor, geçen yıl önce titanic, sonra voyage bodrumda konakladım. Tamam herşeyleri süperdi ama haberde de yazdığı gibi sularda bi koku vardı. Malesef çok dikkat etmeme rağmen çocuk boğaz enfeksiyonu olmuştu, ben biberonları yıkağıdığım çeşme suyundan şüphelenmiştim. Bu haberde de çeşme suyundan yapılan buzlar fln demiş, doğruluk payı olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: zekisahin1Hocam bodrum bence altyapı olarak kaldırmıyor, geçen yıl önce titanic, sonra voyage bodrumda konakladım. Tamam herşeyleri süperdi ama haberde de yazdığı gibi sularda bi koku vardı. Malesef çok dikkat etmeme rağmen çocuk boğaz enfeksiyonu olmuştu, ben biberonları yıkağıdığım çeşme suyundan şüphelenmiştim. Bu haberde de çeşme suyundan yapılan buzlar fln demiş, doğruluk payı olabilir.
Geçmişte Bodrumun köklü yerli ailesiyle konuşmuştum dedikleri kafama kazınmış .
Biz dini bayramlarda ekmek almak için bile dışarıya çıkmayız ,bayramda insanlar buraya tatil yapmaya değil ,eziyet çekmeye geliyor demişti .
Bodrum da ki insanla da tatil için başka yerlere gider mi diye sorduğum da evet biz Kemer i tercih ediyoruz diye eklemişti .
İnsan psikolojisi bulunduğun yer istediği kadar güzel olsun demek ki zamanla sıradanlaşabiliyor
-
Hocam benimde bursada yazlığım var, denizi insan görmüyor bile ama tatildeki deniz manzarasını insanı mutlu edebiliyor. Dediğiniz doğru insan yenilik arıyor. O nedenle zaten yazlık vb. işlerine karşıyım. ben babama devrettim domates biber vb. ekiyor en azından o işe yarıyor. Bence sabit yazlık akıl işi değil...
Ben bayram tatillerinde sırf bu kalabalık ve keşmekeş yüzünden bir yere gitmiyorum. Trafiği, hizmet kalitesindeki düşüşleri ve bu dönemde artan fiyatları düşününce mantıklı karar verdiğimi görüyorum.
Üstelik bu dönemde İstanbul boşalıyor ve trafik derdi olmadan şehrin tadını çıkartmak keyifli hale geliyor.
Bile bile insanlar o keşmekeşin içine girip iyi hizmet falan bekliyorlar, enterasan. Hele Bodrum’a gidenlere Allah akıl fikir versin:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorrento -- 19 Temmuz 2021; 1:59:26 >
Ben sabit yazlık konusunda size katılmıyorum hocam.
Benim de mersin erdemli de yazlıgım var.
Adana dan 1 saatte geliyorum.
Yazlık da kaldığım zaman çevredeki koyları geziyorum.
Kışın da bazen kaçıp geliyorum.
Yazlık tatili dışında her sene mutlaka otele de gidiyorum.
Bu sene 31 temmuz da yola çıkacağım.
Önce mersin den ankaraya geçeceğim.
1 gün kalıp istanbula geçeceğim.
İstanbul da atakentte evimiz var.
Biraz istanbulu gezip iğneadaya gideceğim.
Langoz ormanlarını göreceğiz ailecek.
İgneada da parlak resort otelde kalacağız.
Gecelik 2 kişi oda kahvaltı dahil 320 lira.
İstanbul dan bodrum bitez de bulunan hakan otele gideceğiz.
4 kişlik oda 600 lira oda kahvaltı.
Geceleri çocuklar nerde isterse orda yemek yeriz.
4 gece kaldıktan sonra fethiye de select telmesos otele gideceğiz.
Yarım pansiyon oda başı 395 lira.
2 gün tekne turu 1 gün jeep safari 1 günde kayaköy ve gemiler koyunu gezeceğiz.
5 gece kaldıktan sonra kemer de grand ring otele geçeceğiz.
Ultra hd gecelik 4 yetişkin(çocuklar 15 ve 17 yaşında) erken rezervasyon ile 5 gece 6500 lira verdim.
Alanya da dim çayını gezip mersine geri döneceğim.
Okullar açılına kadar yazlık da kalıp adanaya döneceğim.
Eylül de ve ekim de hafta sonları mersine gelip yüzerim her sene yaptıgım gibi.
Kışın ise canım sıkıldığın da yazlığa gelip hafta sonları mangalımı yapıp bir gezerim.
Ya da ucuz uçak bileti bulup eşimle izmir,istanbul,kıbrıs ve trabzon gezileri yaparım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Titanik bodrumda tek iyi yön odalardı :( o yeme içme hayatımda ki en kötü deneyimdi..
quote:
Orijinalden alıntı: SARIKIRMIZI 01
Ben sabit yazlık konusunda size katılmıyorum hocam.
Benim de mersin erdemli de yazlıgım var.
Adana dan 1 saatte geliyorum.
Yazlık da kaldığım zaman çevredeki koyları geziyorum.
Kışın da bazen kaçıp geliyorum.
Yazlık tatili dışında her sene mutlaka otele de gidiyorum.
Bu sene 31 temmuz da yola çıkacağım.
Önce mersin den ankaraya geçeceğim.
1 gün kalıp istanbula geçeceğim.
İstanbul da atakentte evimiz var.
Biraz istanbulu gezip iğneadaya gideceğim.
Langoz ormanlarını göreceğiz ailecek.
İgneada da parlak resort otelde kalacağız.
Gecelik 2 kişi oda kahvaltı dahil 320 lira.
İstanbul dan bodrum bitez de bulunan hakan otele gideceğiz.
4 kişlik oda 600 lira oda kahvaltı.
Geceleri çocuklar nerde isterse orda yemek yeriz.
4 gece kaldıktan sonra fethiye de select telmesos otele gideceğiz.
Yarım pansiyon oda başı 395 lira.
2 gün tekne turu 1 gün jeep safari 1 günde kayaköy ve gemiler koyunu gezeceğiz.
5 gece kaldıktan sonra kemer de grand ring otele geçeceğiz.
Ultra hd gecelik 4 yetişkin(çocuklar 15 ve 17 yaşında) erken rezervasyon ile 5 gece 6500 lira verdim.
Alanya da dim çayını gezip mersine geri döneceğim.
Okullar açılına kadar yazlık da kalıp adanaya döneceğim.
Eylül de ve ekim de hafta sonları mersine gelip yüzerim her sene yaptıgım gibi.
Kışın ise canım sıkıldığın da yazlığa gelip hafta sonları mangalımı yapıp bir gezerim.
Ya da ucuz uçak bileti bulup eşimle izmir,istanbul,kıbrıs ve trabzon gezileri yaparım.öncelikle Konudan uzaklaştığımız için forum sakinleri kusura bakmasınlar
Erdemli de yazlığınız olduğu için bazı hususları merak ettim
Erdemli 'yi hiç bilmiyorum gitmedim yani ama Alanya'yı biliyorum ,Geçen gün merak ettim Erdemli ,susanoğlu ,Taşucu Silifke vs ile Alanya daki daire fiyatlarına bakayım dedim
Alanya'da eli yüzü düzgün bir daire 1 milyon liradan başlıyor halbuki Erdemli de bu paranın yarı fiyatına çok daha güzel daireler var Tabi ki şaşırdım .Tamam Alanya fena değil yabancı turist falan gelir ama o kadar da ahım şahım bir yer değil hele Mahmutlar tarafı bana göre kötü ,denizi de yaramaz
Bu kadar niye fiyat farkı var ki? + ben yazlık olarak düşünmüyorum sürekli yerleşmek için düşünüyorum yukarıda saydığım yerlerin hangisini tavsiye edersiniz ,ya da yaz kış tavsiye etmez misiniz ?(sosyal hayatta önemli tabi özellikle emekliler için okeydir falan :) Düşüncenizi merak ettim
Not : daire olarak 1+1 60-70 metrekarelik bir yer yeterli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurrsy -- 19 Temmuz 2021; 9:36:27 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ShafterTitanik bodrumda tek iyi yön odalardı :( o yeme içme hayatımda ki en kötü deneyimdi..
hocam oldukca guzel yazmissiniz .
otelin cevabi ise , hep ayni cevaplar
Bunun yanı sıra , yaşanan aksaklıklardan dolayı size en içten özürlerimizi sunarız. Vermiş olduğunuz detaylar yönetim ekibimiz tarafından hassasiyetle incelenecek olup tekrarlanmaması için gerekli tedbirler alınacaktır.
yahu ben cocukla gitmisim senede bir kere tatil yapacagim ( sahsim adina ) bu tur aksakliklar olur mu . Bu durum boyle nereye gidecek bilemiyorum . Hep aynı hikayeler bu tur oteller boyle yapıyorsa dıgerlerının vay halıne . Sanırım benimde son gidişim olabilir bu sene bilemiyorum .
Yazmak istemiyorum ama çok üzülüyorum Tc vatandaşı olmayanlar babalar günü ucuza tatillerini yapsınlar gezsinler masmavi egenin tadını çıkarsınlar bizler ise yüksek fiyatlar altında ezilelim .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 19 Temmuz 2021; 9:56:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
3 kuruşluk magnumu normal müşteriye vermeyip instagrammerlara kişi başı 5 tane getiren bir işletme. Mısırın nesi lüx olabilir ki normal müşterye vermezler. Bir daha titanik grubuna 1 lira vermem şahsen
o gün akıl edip instagramdan orada ki kişilerin profiline girmesek bizde bilmezdik
1.30 saat o sıcakta 3 lahmacun beklerken instagrammerlara 3 kişilik aileye5 dk içinde 10 tane lahmacun getirip hızlı hizmet ve bolluk diye paylaşım yaptırmayı iyi biliyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 19 Temmuz 2021; 10:11:13 >
Alanyada kleopatra plajının arka sokağı, burger king arkaları hariç yerleşimi şahsen uygun bulmuyorum.. benim bile oradan dare alma isteğim vardı sonradan sabit yazlık fikrinden soğudum.şu an ne kadar acaba oralarda evler..
26.07-02.08 7 gece ultra herşey dahil otel bakıyoruz eşimle bütçem maksimum 11bin, tavsiyesi olan arkadaşların tecrübelerinden yararlanmak isterim, bölge çok önemli değil, otelden çıkmayı düşünmüyoruz
eylulde gidebiliyorsaniz 12 eylulden sonra sueno golf.
-
Teşekkürler hocam ama maalesef yıllık izin ayarlandı tarihleri değiştiremiyorum :(
Dh ölücüleri deniyor ya her yerde, bu konuyu görseler, dh elitleri olarak yer değiştirir bu deyim sanırım.
Arkadaşlar bizim gibi marabalara en fazla 5000tl ye kadar 3 gece önerebileceğiniz yer var mı? 2 kişi.
(Bütçem 3500 falandı bu yıl fiyatlar uçmuş bir de bu forumu okudukça 3500 para mı ya diyorum)
Rica ediyorum zeynep demeyin alınırım, ülkede başka otel yok sanki.
-
Rezalet çok üzülerek bunu söylüyorum ama otele giriş yapan Türk sayısı arttıkça katlanıyor. 4 gündür buradayız eşimle, ilk günler herşey çok güzeldi. Sizin de dediğiniz gibi çok anlayışsız insanlar var hocam. Gözünün içine bakarak sigarasını yakıyor sen birşey yemek isteğiyle sırada beklerken. 15 dk denize girdik geldiğimizde havlularımızı atılmış bulduk. Otel desen insanlarla baş edemeyecek kadar az personelle ilerliyor. İlk 4 gün tam f/p oteliyken şu an bir rezalete doğru gidiyor. Hayırlısı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Carsamba giris yapacagiz eyvah ki ne eyvah..
quote:
Orijinalden alıntı: ShafterTitanik bodrumda tek iyi yön odalardı :( o yeme içme hayatımda ki en kötü deneyimdi..
En çokta otelin verdiği cevaplara uyuz oluyorum. Bir de utanmadan bir daha bekleriz. Çok düşünüyorsaniz aileye bir hafta bedava tatil veririsiniz olur biter, tabi yerse.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ülkemizin ayvalık dan alanyaya kadar bütün sahil şeridini görmüş ve her yerde yüzmüş biri olarak şunu söyleyim ilk önce mersinin denizi çoğu yerden güzel.
Tisan,boğsak,büyükeceli, bozyazı toslak koyu,taşucu,ayaş,kumkuyu,narlıkuyu denize girmek için harika yerler.
Hayat diğer kıyı şeridine çok daha ucuz.
Burada villa şeklinde ya da az katlı yazlık pek yok olanlarda ucuz değil.
Daha çok çok katlı büyük AQUPARKlı siteler var.
Benim evim flamingo 8 tatil sitesinde.
İstemediğiniz kadar havuz ve kaydırak var.
Ben sürekli deniz tercih ederim.
Ev geçen yil 300.000 iken bu yıl 550.000 lira oldu.
2+1 ev 130 metrekare.
1+1 evler bizde 350.000 civarı.
Denize biraz uzak 1+1 sıfır evleri 300.000 civarına rahatlıkla alırsınız.
Mersin ve adana yaz sıcağı hariç güzel şehirlerdir.
Sosyal hayatın kralı var.
Canınız sıkılırsa 15 dakika da mersine gidip yiyip için herhangi bir yerde eğlenip evinize dönersiniz.
Sıcak dan sıkılınca 35 40 dakikada torosların yaylalarına çıkarsınız.
Emekllilik için düşünebilirsiniz.
Bizim sitede yaz kış kalanlar var.
Zaten site mersine 20 km uzakda.
Erdemliye de 8 km.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARIKIRMIZI 01 -- 19 Temmuz 2021; 17:53:55 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhabalar 2 erkek antalya ya da bodrum’a her şey dahil konseptli otele gitmek istiyoruz bütçemiz 17.000₺ öneriniz var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X