Şimdi Ara

2021 e kadar garantili asus dual rx580 950tl SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • satış keyfidir ondan fiyat biraz fazla kabul ediyorum ama dedim gibi keyfi satıştır.
    garanti etiketi vidanın üstündedir.

smsinfocom üzerinden seri no ile garanti devam ediyor seri no ile işlem yapıyorlar zaten enson termal macun degişimi için yolladım kagıtları duruyor

-50mv ile 1380/2000 kullanıyorum witcher 3 de max 71-72 derece oda ormanlık alanda şehir içinde 60 küsürlere iniyor (fan hızı 70 dereceden sonra %90 a ayarlı ama çok ses yapmıyor)

superposition extreme 1080p de max 71 derece gördü 2560 puan aldı

not:kartın temp limiti 90 derecedir isteyen düşük fan hızındada kullanabilir ama fanı pek ses yapmadıgından sıcak sıcak çalışmasına gönlüm razı olmadı

garantisi bitik gtx980 ler için 1200tl filan isteniyo onuda düşünün

asus dual rx580 akakçede en ucuzu 1739tl şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 18 Eylül 2020; 22:4:3 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kart %99.9 yarin forum disi satilcak zaten belki forumdan biri alir faydamiz dokunur die actim

• gtx 1650 super için istenen fiyatlara ne demeli hocam aynı fps'yi veriyor sen bir de sıcaklığı sabitlemişsin neredeyse aynı kart olmuş ama forumda 1200 TL'nin altına satan yok

Hayırlı satışlar bu arada..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HWS

gtx 1650 super için istenen fiyatlara ne demeli hocam aynı fps'yi veriyor sen bir de sıcaklığı sabitlemişsin neredeyse aynı kart olmuş ama forumda 1200 TL'nin altına satan yok

Hayırlı satışlar bu arada..
    Saol hocam

• Forum ici satildi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.