Şimdi Ara

2021 Altın Karma Tyt Denemeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çözen olduysa hangisinden kaç net yaptığını yazarsa hem veri birikmiş olur hem de denemelerin seviyesi hakkında bilgi sahibi olmuş oluruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu karma bu karma cart curt karması fark etmeksizin hepsi leş yayınların kendi denemeleri çok daha iyi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu seti çözebilen var mı Türkçe soruları zor mu?

• kazma kürek bir şey almayın çözmeyin zaman kaybı

• taveuni T kullanıcısına yanıt

kanka sorular müthiş cidden mavi testler muazzam yorum isteyen sorular. karekökle birlikte piyasanın en iyi ayt kitabı. ben lti kısmın çıkarttırdım çözüyorum cidden cok hoş sorular var. çok şey katar ama elindeki kaynaklarda sağlamsa almana gerek yok. bir de dediğim gibi dizgi hatası baya bol. çözüyorum yanlış cıkıyor çözüm videosunda bakıyorum doğru çıkmış. bu durum biraz insanın sabrını enerjisini sömürüyor ama yeni basımda onuda az çok halletmişler sanırım

• taveuni T kullanıcısına yanıt

IHUGYTAUFIHOJPSKDJPIFGFICHBOJSPIH kafa kalmamış. altın karma alma elit karma denemedim ama oda öyledir. karmalarda yayınlar kendi adlarına cıkmadığı için salak saçma soruları veriyorlar. altın karmada 1 tane bile düzgün deneme yok 1 tane bile direk para israfı

• Karma marma alacağınıza bilgi sarmal 345 falan alın, geçen msüye girdim çok benzeşiyordu soruları vallahi. Altın karma denmelerinin içindeki yayınların genelde yarısı çöp oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT 2020 vs TYT 2022
    3 yıl önce açıldı
    2022 MSÜ NETLERİNİZ VE NETİM
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.