Şimdi Ara

2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed) (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.523
Cevap
113
Favori
211.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Her yerde yazdığım şeyi yine yazayım Eğer bütçeniz 20.000TL ve 25.000TL arası ise bu aralık uzayabilir, Alınacak en iyi TV Kesinlikle 55PML9507 modelidir.


    Alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum güzel günlerde kullanın.

  • Merhaba Arkadaşlar 9507 yi kullanmaya başladım. Henüz tam ayarları yapamadım ama bu haliyle bile görüntü mükemmel. Ses sistemini hiç böyle beklemiyordum açıkçası resmen salonu inletiyor. Extra ses sistemine falan gerek yok. Eğer bütçeniz uygunsa kesinlikle tavsiye ederim cihazı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erol.star E kullanıcısına yanıt

    İşgüzarlık yapıyorlar işte,benim videoyu gördüyseniz yanlara ve aşağıya doğru en az 40 cm ışık yayıyor ambıans mükemmel oluyor.

  • 24 mbit internetle bütün 4k videoları izliyorum ama harici disk'de ki 18 gb 1080p filmde sürekli takılma yaptı 9 senelik eski philps'im 20-25 gb hd filmleri kusursuz oynatıyordu bir de kodi yükleyeceğim akşam.

  • ergin967 kullanıcısına yanıt

    Kendi oynatıcısı bu konuda iyi değil hocam Kodi ile sıkıntı yaşamazsın, Bende tavsiyeler üzerine Kodi yükledim.

  • ergin967 kullanıcısına yanıt
    Şu filmi izliyorum Hard discten gram takılma yok. 20gb ayrıca hdrplus adaptive normal hdr ye göre çok daha iyi bir görüntü sunuyor 2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ergin967 kullanıcısına yanıt

    Hocam masanın arkasına asmayı düşünüyorum ama bilemedim. Yada masaya ayaklarını taktırıp koyucam monitorle yan yana. Sizlerin de fikirlerini alayım arkadaşlar:)

    2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaşırmadım desem yalan olur,9 sene öncesinin televizyonu oynatıyor PML oyynatamıyor.


    Kodi'ye gerek kalmamalıydı,3 TB diskimi sevdiğim 4K film dolduracaktım umarım problem yapmaz.


    Aslında tabii ki tv'nin işi görüntü,koyacaksın yanına zidoo z9x keyfine bakacaksın ama 2.eli bile 10.000.

  • ergin967 kullanıcısına yanıt

    Kendi oynatıcısı Fotoğraf görüntüleme konusunda'da çok kötü maalesef hatta TV'de en sevmediğim özellik kesinlikle kendi fotoğraf görüntüleme sistemi.


    Disk konusunda sıkıntı olacağını sanmıyorum bende iki adet 1TB var, 160GB boyuttaki filmi sorunsuz oynattım kodi ile, İlerletme durumlarında filanda bir sorun olmadı.


    zidoo z9x güzel bir şeymiş ama o fiyatlarda şuan için verilmez bence 2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed) 

  • ergin967 kullanıcısına yanıt

    Bence sizdeki medya dosyasında yada harddiskte sıkıntı var. Pus8807 tv mde 4K 30-40 GB filmleri kendi oynatıcısında takılma olmadan izleyebiliyorum.

  • atom-karınca A kullanıcısına yanıt

    Olabilir aslında iki tane diskimde yaklaşık 10 yıllık, şu an 3 ya da 4 TB WD harici bir disk alacağım bakalım fark edecek mi.

  • Tvnin kurulumunu yaptılar simdi. Tvnin son güncellemesinde problem var mı güncelleyeyim mi? Yoksa gerek yok mu dersiniz. Evdeki diğer sony tv güncelledikçe leşe döndü ağırlaştı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv'nin kumandasında 2 kere tıklama sorunu yaşayan var mı? Videoları oynatmak için bastığımda başlatıp durduruyor sonra tekrar basıyorum tekrar başlatıp duruyor. Var mı bunu yaşayan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ysn61 kullanıcısına yanıt
    Bende olmuyordu YouTube da falan kullanırken.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tugrall T kullanıcısına yanıt

    Yükledim video olarak hocam çıldıracağım. Youtubeda da bütün videolarda aynı şey oluyor.


    https://upvi.org/SN1qYC1bGx70y0E/watch


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ysn61 kullanıcısına yanıt

    Kumanda ile TV güncel ise sorunlu kumanda gelmiş TV'nin yanında gibi geldi bana.

  • Crypteon kullanıcısına yanıt

    Ne oldu Televizyon?

  • Crypteon kullanıcısına yanıt

    İkisi de güncel hocam. Kumanda youtube'da da aynı şeyi yapıyor sürekli durduruyor görüntüyü.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ergin967 kullanıcısına yanıt

    Hala gelemedi dün dağıtıma çıktı diye mesaj attılar bugün aradım. Dağıtım aracı arızalanmış o yüzden gelememiş. Bugün dağıtıma bile çıkamadı... Gün 9....


    TV'nin sağlam gelip gelmeyeceğini çok merak ediyorum çokta umutlu değilim.

  • ysn61 kullanıcısına yanıt

    Genel olarak yaptığına göre direk donanımsaldır diye düşünüyorum. Kötü olmuş. Yanlış bilmiyorsam kumanda'nın arkasında pil bölümünde model ismi yazıyor olması lazım onu not alırsanız iyi olur kumandayı servise gönderdiğinizde.


    OLED 907 alan bir arkadaşa daha kötü bir kumanda göndermişlerdi değişim olarak bu konuda. Umarım çok uğraştırmazlar sizi.

  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.