Şimdi Ara

2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed) (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.523
Cevap
113
Favori
211.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ermn2381 E kullanıcısına yanıt
    Philips markası hakkında dediklerinize son zamanlar da daha çok katılıyorum en iyi marka demiyorum ama sırf servis yüzünden bu kadar kötülenecek marka da değil mesela Ambilight teknolojisi x marka da olsa destanlar yazılıyor özel içerikler hazırlanıyor olurdu algı yapılıyor biraz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İş Bankası Maximum kart ile mediamarkt da 7500 üzeri harcamaya 500 TL puan var.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Media Markt %25 sepette.Tekrar başlamış bazı marka ve modellerde

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ermn2381 E kullanıcısına yanıt

    Çözmüş olur kısmına katılmıyorum. Önceki TV mi alırken de plazma vardı, yanık oluyor diye LCD almıştım, şimdi LED / ,OLED çıktı yine aynı muhabbet, bu sefer de mini LED aldım :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrardan selam herkese, Cuma gece aldığım 9507 az önce teslim edilmiş. Ancak bantlar bir amatör geldi sanki daha önce açılmış gibi kutu. Philips'in bantları nasıl oluyor tecrübe eden var mı ?

    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogz2232 -- 17 Nisan 2023; 18:25:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pml9507 bakıyodum gecen gün mediamarktta çok iyi fiyata satılmıs gercekten 21 bin tl çok iyi. kaçırdıgıma üzüldüm :( fiyat takip siteleri 21 den satılan fiyatı yakalayamamış anlaşılan hiçbirinde 21 'den satıldığı gözükmüyor. bu arada pml9508 in ne zaman cıkacagı belli mi ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apokalipta -- 17 Nisan 2023; 13:34:1 >
  • ogz2232 kullanıcısına yanıt
    Bende Media Markt dan almıştım akşam atayım sanki ortasında bir sticker vardı bende.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ogz2232 kullanıcısına yanıt

    Özel bir bantlama durumu yok philipslerde. Normal gözüküyor, ilk fotodaki sadece kutunun sol tarafındaki hava almış kısımlar sanırım biraz onu düşündürtüyor. Normalde benimkinde kabarcık yoktu. Kutunun açılıp açılmadığını en çok bant olan yerlerde kartonda herhangi bir soyulma vs var mı ona bakarak ve bantın kutu kapakçığının her iki yanına da düzgün şekilde muntazam yapıştırılıp yapışltırılmadığından anlarsınız. Kartonun yüzeyinde herhangi bir soyulma vs yok ise bence açılmamıştır.

  • tv geldi yarin kurulum için gelecekler, yalniz bende Ig dolby atmos soundbar var, ses cikisI olarak tv+soundbar gibi kullanabilirmiyim,

    son olarak annemlere kurdugum pus 7304 tv kanal kurulumu yapamadim, tkgs den kur diyorum kanal bulamiyor.

    2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tunlab T kullanıcısına yanıt
    Bende eski model LG Soundbar var optikle bağladım sorunsuz çalıştı sadece ses gecikmesi oluyor TV ile arasında ya ayar yapmam yada TV hoparlörünü kapatmam gerekiyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tugrall T kullanıcısına yanıt

    ben e-arc ile bağlıyorum soundbarı onu bi şekilde çözerim de eski tv yi kuramadım çok zormuş varmı kolay yanı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tunlab T kullanıcısına yanıt
    Başka bildiğim yok açıkçası.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim. Bantlar gayet temiz görünüyor, yarın sabahtan kurulum için arayacağım, mesaileri bitmiş telefonu açmıyor sevgili Philips müşteri hizmetleri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ogz2232 kullanıcısına yanıt

    ben bugun öğlen saatlerinde aradım bana da yarın için gün verdiler.

  • Benim 9507 modelide gelmiş sabah, Öncelikle benimkinde'de normal şeffaf bant var ufak bir iki soyulma var birde sanki önceden bantlanmışda açılmış gibi çok az belirgin olan bi koyuluk var açılmışmı acaba diye şüphelendim açıkcası şuan lakin kutunun başka bir yerinde en ufak bir şeyde yok.


    Şimdi merak ettiğim birşey var eğer ben bunu kendim açarsam ne gibi bir sorun oluşur servis olmasının şart olması neden bir sorun olduğunda direkt mudahil olmalarımı?

  • 26yelken26 2 kullanıcısına yanıt

    indirim bitti mi acaba?

  • Roark kullanıcısına yanıt
    Hocam indirim bitti ama şu aralar farklı modellerde indirim oluyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapma hocam açma, servis gelsin kursun yanında ölü pixel ve ışık sızması testleride yaparsın en azından için rahat olur


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrCaner kullanıcısına yanıt

    O testleri onlar yapmıyor değilmi sadece kurulum ve garanti için imza sanırım servis olayı?

  • Hocam yukarıda da belirtildiği gibi ölü piksel, ışık sızması testine ek panelin çalışma süresine de baktırın. Bant ile ilgili kuşku mevcut ise en sağlam yöntem bu olacaktır.


    Bu arada 9507 ile ilgili yabancı bir kaç forumdan bilgi edindim. Önceki ön incelememde de yazdığım gibi ürün tam fiyat/performans ürünü. Kıyaslayıp da yetersiz buldukları rakiplerinin fiyatları çok yüksek. Aşağıdaki iki noktanın üzerinde çok durulmuş yabancı forumlarda, bizlerin de dikkatlerini çekecektir muhtemelen.


    - Ürün bazı durumlarda motion blur yaratmamak için ekranda pikselleşme yapıyor, bunu Philips'in istemli bir şekilde yaptıklarını belirtiyorlar. Rahatsız edici olabilir.


    - Siyahlar gerçekten çok siyah ancak bu siyahlığı verebilmek için diğer aydınlık alanların detaylarından feraget ediyor ve biraz kayıp oluşuyor. (Kıyasladıkları TV, Sony'nin geçen seneki X90J modeli, sanırım tepe model)


    İyi forumlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.