Şimdi Ara

2020 VE 2019 SIRALAMALAR AYNI OLACAK!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
4.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamamen şahsi düşüncemdir. Hem forumda hemde gerçek hayatta kime sorsam sınavı geçen sene ile benzer olduğu ve normalde yaptığı netlerden farklı yapmadığını söylüyor yani hiç 80 tyt 60 ayt yapan birinin sınavdan sonra 100 tyt 70 ayt yaptım gibi bir şey dediğini görmedim 80 yapan 82-83 veya 77-78 yapmış tabi arada coşan veya batıran arkadaşlarda olacak onlar ayrı ama bence çok büyük fark olmayacak. Buradaki trolleri boş verin sınav geçen seneye göre aynı sayılır netler ise normalde kaç yapıyorsa gene o ortalamada yapmış herkes, geçen senede girdiğim için aynı muhabbetler o zaman da dönüyordu şu an gene dönüyor. Bonushoca nın dedikleri doğru çıkacak gibime geliyor aşırı fark olmaz... (şahsi düşüncemdir)

20.07.2021 edit = aynı gelmedi beyler içimizden geçtiler. Hayalini kurduğumuz yere gidemediği çoğumuz yapacak bir şey yok, elde olanla yola devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45D1DBC07 -- 20 Temmuz 2021; 20:22:47 >

• Arkadaşlar Ösym ne yaptıysa yaptı şu apotemi ayt mat denemelerinden 5-10 soru koysalardı sınava yani o zorlukta en azından böyle beklemezdik gitmişler dandik dandik sorular o trigonometri ve analitik neydi abi 4 aydır onlardan zorlayacaklar diye sayıkladım bir geldim onlara gelmez olaydım soru bankalarında konuyu öğretmek için konulan sorulardan basmışlar yav.
  • linç gelicek hocam patlamış mısır aldım bekliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CharlesLeclerc kullanıcısına yanıt
    hahahaha şahsi düşüncem dedim 2010culara bırakmayacağız forumu destek verin arkadaşlar
  • gece gece moral bulduk yine

• Umarım dediğiniz gibi olur. Düşünceler yarışsın arkadaşlar bu arkadaşa saygısızlık yapanı ben de bloklayacağım tak etti canıma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CharlesLeclerc kullanıcısına yanıt
    2020 VE 2019 SIRALAMALAR AYNI OLACAK!

yerimizi alalım hocam

• olabilir tabi hocam %100 aynı sıralama gelecek demek imkansız bir şey ama aşırı oynamayacak diyorum ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şahsi düşüncen saygı duymak lazım ama benim görüşüm yüzde 50-70 arası kötü geleceği yönünde
  • AYT Kolay olduğundan sıralamalar düşer diyoruz.Yinede çok düşeceğini zannetmiyorum.

Gerçi bu yıl TYT Fen kısmıda kolaydı

• Hocam kusura bakmayın ama hiç katılmıyorum o ayt matematiğe azıcık çalışan meslek liseli girse 15 tane isaretlerdi

• RavenholmYKS R kullanıcısına yanıt
    Bak ona ben katılmıyorum tyt fen geçen seneden bence daha zordu tyt mat aynı tyt türkçe daha zor tyt sosyal aynı ama süre artışı dengeledi tyt sıralamaları geçen seneyle kıyasla bence çok benzer gelecek ama ayt mateamatik yüzünden bu hale düştük :(
  • RavenholmYKS R kullanıcısına yanıt
    reis tyt fen kolaydı ama geçen seneki de kolaydı öyle kıyaslamak lazım

• hocam dediğim gibi bir yerden alıp bir yere vermişler bana göre mesela ayt mat kolay olsa bile edebiyat hiç beklediğim gibi değildi ve tökezledim mattan verdiğini geri aldı gibi oldu nötr yani tabi katsayılar falan farklı soruların bir ton hesaplama var değişecek illa ama aşırı fark göremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Summer Wine

Hocam kusura bakmayın ama hiç katılmıyorum o ayt matematiğe azıcık çalışan meslek liseli girse 15 tane isaretlerdi
    Sanki geçen seneki olimpiyat sınavıydı

• Ferplath F kullanıcısına yanıt
    Altına imzamı atarım o derece katılıyorum

• Kardeşlerimm dobarlanın bırakmayın kendinizi.

• Mamga kullanıcısına yanıt
    Hocam 2020 net ortalamaları çıktığında maalesef farkı göreceğiz. 2019 ayt matematik bana göre kaliteli hazırlanmıştı her seviyeden sorular vardı kolaylar da olacak tabii.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.