< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45D1DBC07 -- 20 Temmuz 2021; 20:22:47 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45D1DBC07 -- 20 Temmuz 2021; 20:22:47 > |
linç gelicek hocam patlamış mısır aldım bekliyorum
|
hahahaha şahsi düşüncem dedim 2010culara bırakmayacağız forumu destek verin arkadaşlar
|
Sanki geçen seneki olimpiyat sınavıydı
|
Umarım dediğiniz gibi olur. Düşünceler yarışsın arkadaşlar bu arkadaşa saygısızlık yapanı ben de bloklayacağım tak etti canıma
|
Arkadaşlar Ösym ne yaptıysa yaptı şu apotemi ayt mat denemelerinden 5-10 soru koysalardı sınava yani o zorlukta en azından böyle beklemezdik gitmişler dandik dandik sorular o trigonometri ve analitik neydi abi 4 aydır onlardan zorlayacaklar diye sayıkladım bir geldim onlara gelmez olaydım soru bankalarında konuyu öğretmek için konulan sorulardan basmışlar yav.
|
gece gece moral bulduk yine
|
Bak ona ben katılmıyorum tyt fen geçen seneden bence daha zordu tyt mat aynı tyt türkçe daha zor tyt sosyal aynı ama süre artışı dengeledi tyt sıralamaları geçen seneyle kıyasla bence çok benzer gelecek ama ayt mateamatik yüzünden bu hale düştük :(
|
Çok haklisin bunu anlammiyolar işte
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|