Şimdi Ara

2020 SKODA OCTAVIA (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
12
Favori
51.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2021 basinda gelecek. 1.0 boş 230 dolu 270, 1.5 tsi bos 260 dolu 320. su anki kurla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5 tsi versiyonda bile arka süspansiyon bağımsız değil torsiyon çubuğu.ilgilenenlerin dikkatine

• eko33 E kullanıcısına yanıt
    Kamiq içinde daha düşük fiyat beklerken acımadan fiyatı yüksek rakamlarla piyasaya sürdüler. Ben yeni octavia içinde premium paketin 300'den aşağı olmayacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zygoma -- 6 Eylül 2020; 10:39:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zygoma

Kamiq içinde daha düşük fiyat beklerken acımadan fiyatı yüksek rakamlarla piyasaya sürdüler. Ben yeni octavia içinde premium paketin 300'den aşağı olmayacağını düşünüyorum.
    aynen premium orta paket 300den gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: eko33

2021 basinda gelecek. 1.0 boş 230 dolu 270, 1.5 tsi bos 260 dolu 320. su anki kurla
    Eylülde getireceklerdi, sanırım ertelendi.

• Zygoma kullanıcısına yanıt
    350 de deseler, millet kaporo verir, sıraya girer. Millet de ya çok para var ya da araba için herşeylerini ortaya koyabiliyorlar.

• Navi kullanıcısına yanıt
    Kamiq için geçen ay bayideyken konuştuğum satış müdürü bir alıcının yeni octavia için 30bin lira kapora bıraktığını söyledi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 300 geçmezse bi tane full paket alayim

• Polo 1.0 TSI DSG Highline, bir sürü opsiyonla beraber 330,000'in üzerinde fiyat verilirken, Octavia'nın dolu paketi hele opsiyonlu hali 330,000 un altında olması imkansız. 300,000'e muhtemelen orta paket gelir. Dolusu 330,000 olur. Opsiyonlarla beraber 380,000'i görür. Hatta son döviz kurları ve ötv sonrasında, bayilerin de etkisiyle dediğim rakama 20-30k daha ekleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huan8 -- 8 Eylül 2020; 16:14:3 >
  • Full paket + opsiyonlarla 350-360 bandını görebilir.

• Liste fiyatlarına göre superb 1.5 premium 333.000 TL scala ise 1.5 premium 231.000 TL burdan hesapla octavia 1.5 premium 280.000 civarı olur tahminen. Ayrıca görüştüğüm hiç bir bayii kapora - ön sipariş almıyor. Görüştüğüm servislerden 1 i hariç hepsi ekimde ön siparişin açılacağını söyledi. Ama anladığım kadarı ile ön siparişlerde istediğin özelliklere göre sipariş verilemeyecek. Yanlış biliyor da olabilirim, bu benim kendi eyyorlamam.
  • Son yazdığım mesajın üzerinden yaklaşık 1 ay geçti anlık olarak liste fiyatlarına göre superb 1.5 premium 355.000 TL (22.000 TL artış) scala ise 1.5 premium 283.300 TL (52.000 TL artış). Octavia premium 1.5 tahminim ise 315.000 TL bandında olacağı yönünde.

YAŞASIN REKABETÇİ DÖVİZ KURU (!)

• Benimde radarıma aldığım araçlardan biri. Ama fiyat önemli. Skoda’ nın da bu aralar mantıklı bir fiyat politikası olduğunu düşünmüyorum. Bekleyip görelim bakalım.

• Ara ara bakıyorum araç geldi mi gelecek mi ön sipariş açıldı mı vsvs. Halen tık yok. Muhtemelen sırf 2021 diyebilmek için Ocak ayından önce caddelerde göremeyeceğiz. Ayrıca döviz kuru hafta sonu hariç devamlı arttığı için bir de şöyle fiyat tahminin de bulunacağım, 1.5 premium octavia tahminen matrahı 16000€ civarı olacaktır. ötv %80 + kdv %18 eklenince 34000€ gibi bir fiyatı olacağını düşünüyorum.

• Superb yada Passat baz versiyondan 50-60 bin altından başlar fiyatlar

• 1.5 TSI’da DSG yok mu?

• Son aldığım
    Bilg Mart ayi tahmini daha da geç olma ihtimali var. Bayiler daha tanıtım icin eğitime bile
    Çağırılmamış.

• Buz_Adam32. kullanıcısına yanıt

2022 de getirsinler bence 2021 erken olur

• Gelmedi mi hala?

• Neden bu yeni çıkan arabalar Türkiye'ye geç getiriliyor tedarik ile ilgili mi? 2-3 ay gecikse hadi neyse bazı modeller neredeyse 1 yıl sonra geliyor.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.