Şimdi Ara

2020 Sıralama Son Yorumum Doremoni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet kötü teliceğini söyledim ama abartılmaması gerektiğinide söyledim. Belirli aralıklarda yığılmalar çok fazla olucak 100 70 bandında 10 dan fazla arkadaşım var . O kısımda çok büyük yığılmaların olucağını düşünüyorum . 5 -10 bin arası 10 -20 bin arası bence sayısalda savaş alanı gibi olucak . İlk 1000 de 500 kişilik bi kayma olcağını düşünüyorum . Geçen yılın 500 ü 1000 e gerileyebilir . Bence . Hayırlısı olsun demek lazım . Ama iyimser olmanın gerekli olduğunu düiünmüyorum . Kötümser olmak siizi üzmicek . Olursa sevinicez . Kendi sıralamam 2019 a göre 758 . gösteriyor kendimi şu şekilde hazırladım. Bildiğiniz gibi boğaziçi endüstri istiyodum ama olmıcağa odakladım kendimi en azından ailemi beklentiye sokup üzülmicem . Elimden gelenin fazlasını yaptım artık gerisi kısmet . Hakkımda hayırlısı olsun diyorum . Hani yanlış kontrol edilmiştir bir eksik bir fazla nolur nolmaz geriye atar şu bu her şeye göre olmıcak diye odakladım kendimi zaten olmıcak :) . Hakkımızda hayırlısı olsun . Ben elimden geleni yaptığıma eminim kilit nokta bu . Sayısal ilk 50 bin sıkıntılı bence bi tık . Hayırlısı. Belirli aralıklarda sıralamaların 1.3-1.6 ile çarpılması gerektiğini süşünüyorum belki abarttın diyenler olucak ama 1.8 e kadar bile çıkabilceğini düşünüyorum . İdeali 1.4 1.5 diye düşünüyorum . Sallama lan sanamı düştü diyenler olabilir sadece kişisel yorumum bişeye dayanmak zorunda değil görüşüm . Ama 1.1 1.2 geliceğini açıkçası düşünmüyorum . Bazı aralıklarda değişmeyebilir bazı aralıklarda insanlıktan çıkabilir . Kısmet işi . Öğrenicez yakında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E01598D72 -- 6 Temmuz 2020; 21:14:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Hocam sizce gecen senenin 8 k si nolur bu sene. Yigilmanin ust ust sınırındayım tam

• Hocam yani inanın sizi üzmek veya fazla sevindirmek istenem ben de bilmiyorumki nolucak ama 11 binden kötü geşceğini düşünmüyorum yığılma aralıklarını tahmin etmek zor hocam ama absürt bişey beklemiyorum ben

• Katılıyorum. Kötüye hazırlanmak en iyisi ama bunu abartmamak lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Katılıyorum

• +

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Doremoni aşkım bu kaçıncı son konun
  • EndüstriyelHavacı kullanıcısına yanıt
    Ne alaka ?
  • Bruh moments öyle bir andır ki tarif edilemez
  • babuş geçen seneye göre 7 k geliyor valla kendimi 15-20 binlere kadar hazırladım.sence kaç k gelir
  • Bu nasıl bir Türkçe hocam?

• 5,5k kendimi 9a hazırladım

• İlk 500'de çok oynama olmaz hocam.Neden dersen geçen seneki ayt matematik net ortalamalarına bakıyorsun : 39,4-7(yok atlas) adamlar zaten çok iyi yapıyorlardı.Yarım net ne değiştirir peki dersen 100 kişi oynar.Ee herkes fullemedi herhalde.O zaman 80-90 kişi oynar.Biraz da tyt den oynatsak 130-150 ye denk gelir.Yani hafif kötümser tabloda bile 500-->>>650-700 beklerdim ben.Ama forumdan da olsa gerek ben şahsen 750-800 arası bekliyorum.
    edit 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raaitben10 -- 6 Temmuz 2020; 22:14:43 >
  • türkçede geçen sene 16 civarlarında gezinen netleri bu sene kaçtan hesapladın bilmiyorum ama 30+ tayfanın yani derece tayfanın netlerdeki değişimi -2 yada -4 civarında seyrederken bu daha alt sıralarda -6 ile -10'luk net eksilmelerine yol açacak büyük ihtimalle alt sıralamalar daha fazla olduğu için ortalamaları daha da düşürecek demek. ben bu sene türkçe ortalamasını 13 ila 12 arasında olacağını düşünüyorum. yine matematikte süre sıkıntısı yaşatacak gibi bu senenin türkçesi o yüzden bu sene matematik netlerinde 1 veya 2 netlik bir düşüş bekliyorum.
    ayt kısmına gelecek olursak sayısal adına değil eşit ağırlık adına konuşayım, edebiyat derece tayfa için kolay sonrası için orta ve zor olarak gidiyordu sıralamalara çok etki edeceğini düşünmüyorum. matematik tam da yorumlamalardaki gibi gözüküyor ama sos1'in ağırlığı arttırıldığı için sıralaması düşük öğrenci edebiyattan net yakalasa bile sos! o netleri çok kolayy geri alabilecek kıvamdaydı. ben bu sınavı çok kaliteli buldum açıkcası. matematik bir tık daha zor olsaydı şuan sıralamayı değil sınavın eleyiciliğinin ve düşünen öğrenciyle ezberleyen öğrenciyi ayırmasının güzelliklerinden bahsediyorduk. sonuç olarak matematik geriye atacak ama diğer derslerin artı yöndeki etkisi yadsınamaz olacak.
    bu süreçte matematik ağırlıklı sayısal öğrencileri biz ea grubunun önüne geçti ya bu sıralamalardaki gerilemeler balon etkisi yaratacak mı senden bir cevap bekliyorum çünkü ben psikoloji - iü istiyorum ve bölüm geçen sene 12.500'den kapattı. bu sene kötü ihtimal dahilinde 15.500'e gireceğim sayısal öğrencilerin önümde konumlanması beni pek etkilemeyecek gibi duruyor bu psikolojinin 15.000'lere gerileme ihtimalini yaratır mı yoksa ben bu sene psikoloji kazanma şansını kaybetmiş mi olurum ?

• raaitben10 kullanıcısına yanıt
    benim skor hakkında ne dusunuyosun
  • Geçen senenin yerleştirme ile 33 bini bu sene ilk ellide olur mu sizce? Mf. 86 tyt 57 ayt 93 obp

• Laralala L kullanıcısına yanıt
    Ya hocam bence olur yok atık daha neler

• Valla hoca 2019'a göre 3k geliyor.

2x hatta 3x ile çarpmayi düşünüyorum. Hayatimda daha stresli bir dönem yasamadim.

• Umarım olur :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laralala -- 18 Temmuz 2020; 20:50:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.