< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

Mbs79
3 Mobil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
clio paket fark etmeksizin yol tutuş olarak polodan çok daha iyi. polonun süspansiyon yumuşaklığı sayesinde de konforu çok daha iyi. dolu paket clioların iç malzeme kalitesi ve koltukları polodan bir miktar iyi. polo hacim ve ferahlık olarak daha iyi. arkadaşın bahsettiği motor ve şanzıman ise 1.3 tce ve edc. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Süspansiyon konforu olarak yakın diyelim, hacim olarakta aslında aman aman bir farkları yok ama bagaj daha büyük clioda, tabii çokta önemli değil bunlar, onun dışında dediğim yıldaki tam dolu Clio lardan hiçbir açıdan iyi değil polo, bu arada polomda oldu fiestamda, yani gayet iyi bilirim bu araçları, zaten erişilmeyecek kimsenin alamadığı bilmediği modellerde değiller, sokaklar binlercesiyle dolu, araba işte..... Şirket aracı olarak clio neden tutulur onada bakmak lazım, sebebi basit, düz vites az donanım arka camlar çevirmeli, kısaca boş ve ucuz versiyonu var ve dayanıklıda, poloda vw adına toz kondursa bu ayarda boş model yapsa aynı paraya satsaki daha ucuz olmalı, şirket aracı olarakta kullandım bu arada, dayanmıyor onuda diyim, hem zaten dolusuda aslında boş ya neyse buda ayrı komedi, bizim ülkeye has boşlaynları highline diye sattılar yıllarca, herşey opsiyon ve deli para, neyse konuya dönersek yapsa vw olda olurdu, şirket aracı tercih edilince aşşağı bir araç olmuyor sonuçta.... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimelle -- 25 Mart 2026; 0:3:25 > |
|
o zaman tüm Clioları aynı kefeye koymamak lazım değilmi, icon-rs lerde arka kapılar bile ön kapılar gibi yumuşak, hangi B sınıfta böyle mesela, hatta c ve d dende bakabiliriz (tabii daha iyidir falan demiyorum sadece bu özellik için yazıyorum), otonom sürüş her ikisindede yok, o sadece Teslada var, o dediğin şerit takip! karıştırmayalım, o da çizgi yoksa çalışmaz ve eller zaten bırakılmaz, 170 de rüzgar sesi almayan polo yok, E serisi merso bile alıyor o hızda, B segmentten bahsediyoruz, bence çok seviyorsun arabanı kardeş, dediğim gibi hepsini aynı kefeye koymamak lazım, dediğim modellerin yanında polonun esamesi okunmaz, az yakmaya gelince 1.33 tce daha az yakar ve ezici şekilde daha güçlüdür, ne yazıkki Clio artık bu donanımla gelmiyor oradan kurtardın, bu durumda 2026 lara bakmak gerekirki zaten polo yanında demode kalır üzgünüm, benimde vw da beğendiğim model yoktur ama bunun da bir anlamalı yoktur ve beni bağlar, şirket aracı olmaz polo, ne fiyatı ne donanımı nede dayanımı uygun değil, neyse gece gece boş boş araba tartışması yapmakta hata aslında, polo daha iyi olsun, ne olacak sanki :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimelle -- 25 Mart 2026; 2:4:27 > |
|
|