Şimdi Ara

2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] (535. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Mbs79
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
10.688
Cevap
212
Favori
895.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
33 oy
Sayfa: önceki 1...267...532533534535
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Neye göre kime göre ? Hangi koşullarda neleri kıyasladınız ? Linç geliyor hazırlanın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

clio paket fark etmeksizin yol tutuş olarak polodan çok daha iyi. polonun süspansiyon yumuşaklığı sayesinde de konforu çok daha iyi. dolu paket clioların iç malzeme kalitesi ve koltukları polodan bir miktar iyi. polo hacim ve ferahlık olarak daha iyi. arkadaşın bahsettiği motor ve şanzıman ise 1.3 tce ve edc.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Süspansiyon konforu olarak yakın diyelim, hacim olarakta aslında aman aman bir farkları yok ama bagaj daha büyük clioda, tabii çokta önemli değil bunlar, onun dışında dediğim yıldaki tam dolu Clio lardan hiçbir açıdan iyi değil polo, bu arada polomda oldu fiestamda, yani gayet iyi bilirim bu araçları, zaten erişilmeyecek kimsenin alamadığı bilmediği modellerde değiller, sokaklar binlercesiyle dolu, araba işte.....

Şirket aracı olarak clio neden tutulur onada bakmak lazım, sebebi basit, düz vites az donanım arka camlar çevirmeli, kısaca boş ve ucuz versiyonu var ve dayanıklıda, poloda vw adına toz kondursa bu ayarda boş model yapsa aynı paraya satsaki daha ucuz olmalı, şirket aracı olarakta kullandım bu arada, dayanmıyor onuda diyim, hem zaten dolusuda aslında boş ya neyse buda ayrı komedi, bizim ülkeye has boşlaynları highline diye sattılar yıllarca, herşey opsiyon ve deli para, neyse konuya dönersek yapsa vw olda olurdu, şirket aracı tercih edilince aşşağı bir araç olmuyor sonuçta....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimelle -- 25 Mart 2026; 0:3:25 >

• can_917 kullanıcısına yanıt
    Hocam herkesin kullanım senaryosu farklı. İzmir’de oturuyorum, iki aracım var. Birisi 2025 polo, birisi de 2025 clio. Ben tam tersi polo da çok rahat yol gidebiliyorum, viraja vs çok rahat girip çıkıyorum. Araç 170 km kadar rüzgar sesi almıyor. 110dan sonra clio rüzgar sesi de yol sesi de alıyor. İç aksam life paket pololarda dahi konsol ve yan kollar yumuşak, clio da karşılık gelen paketinde ben yumuşak bir yere rastlamadım, her yer kalitesiz hissettiren plastikten ibaret. Otonom sürüşü her ikisinde açıyorum, çizgiler hafif silindiği anda clio yolu saptırıyor, polo rahat bir şekilde gidiyor. Üstelik yakıt konusunda tsi çok daha az yakıyor. Satarken de polo çok daha fazla para ediyor. Kötü araba asla değil, ancak araba asla bana kaliteli gelmedi. Bir sunroof yada cam tavan bile yok. 50k verdiğinde poloyu direk sunrooflu alabiliyorsun. Şirketlerin, filoların daha çok tercih edeceği bir araç olduğunu düşünüyorum. 1.3 tce olan versiyonlarını biliyorum ancak onlar artık üretilmiyor. Renoda beğendiğim tek araç australdir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• o zaman tüm Clioları aynı kefeye koymamak lazım değilmi, icon-rs lerde arka kapılar bile ön kapılar gibi yumuşak, hangi B sınıfta böyle mesela, hatta c ve d dende bakabiliriz (tabii daha iyidir falan demiyorum sadece bu özellik için yazıyorum), otonom sürüş her ikisindede yok, o sadece Teslada var, o dediğin şerit takip! karıştırmayalım, o da çizgi yoksa çalışmaz ve eller zaten bırakılmaz, 170 de rüzgar sesi almayan polo yok, E serisi merso bile alıyor o hızda, B segmentten bahsediyoruz, bence çok seviyorsun arabanı kardeş, dediğim gibi hepsini aynı kefeye koymamak lazım, dediğim modellerin yanında polonun esamesi okunmaz, az yakmaya gelince 1.33 tce daha az yakar ve ezici şekilde daha güçlüdür, ne yazıkki Clio artık bu donanımla gelmiyor oradan kurtardın, bu durumda 2026 lara bakmak gerekirki zaten polo yanında demode kalır üzgünüm, benimde vw da beğendiğim model yoktur ama bunun da bir anlamalı yoktur ve beni bağlar, şirket aracı olmaz polo, ne fiyatı ne donanımı nede dayanımı uygun değil, neyse gece gece boş boş araba tartışması yapmakta hata aslında, polo daha iyi olsun, ne olacak sanki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimelle -- 25 Mart 2026; 2:4:27 >

• Merhabalar. 1 milyon 100 bin tl bütçe ile ikinci el otomatik araç bakıyorum. 2020-21 1.0 tce touch paket 60-70 bin kmde garantisi bitmiş araçlar denk geliyor. Bu yaşta ve kilometrede clio'yu önerir misin? Turbo ses sorunu, motorun gereğinden fazla titremesi gibi sorunlar beni şüpheye düşürüyor. Sanayiyle veya çözülemeyen keonik sorunlarla uğraşmak istrmiyorum. Malum piyasada düzgün usta yok.

2011 corsa d kasadan geçeceğim. Alternatiflerim 1.2 puretech c3 veya kendimi maddi olarak zorlayıp 2017-18 1.0 polo comfortline

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

1.0 TCe için piyasada NGK buji yok. Orjinal Renault Mais diye bunu aldim. Ancak ayni kodu internete yazdiğimda kutunun üzerinde sarı çizgili hali çıkıyor. Benim kutuda sari bir şerit yok. Orjinalliğinden nasıl emin olabilirim?
    2020 Renault Clio 5 [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.