|
Randevu aldınız mı hocam, direk gitsem verirler mi |
|

2 Mobil
|
Randevu aldınız mı hocam, direk gitsem verirler mi |
|
|
Bunu diyorsunuz dimi herhangi bir metal tutmuyor. Tornavidayla alttan çekince çıkar. Fransadan geleni 220 TL, çin malı 20 TL :) Renault Kaput Dayama Demiri Klipsi 7703079652 https://www.otoerdem.com/renault-kaput-dayama-demiri-klipsi-7703079652-urun-154447.html< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Blood -- 21 Şubat 2026; 22:28:35 > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shawna -- 22 Şubat 2026; 17:49:9 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Evet hocam, yarın halledeyim, geçici olarak bantla tutturdum ama ısındığı için düşüyor hemen :d |
|
randevuya gerek yok, direk yedek parça bölümüne gidin ve rica edin, sökmek basit, biraz zorlayın çıkar, takarken pim kısmına dikkat edin, ortada bir pim var, onu geri çekin, taktıktan sonra pimi itinki genişleyip yerine takılı kalsın, resme dikkat edin, ortasına bakın... ha vermezlerse 16 tl cik zaten :) Renault Kaput Dayama Demiri Klipsi 7703079652 https://www.otoerdem.com/renault-kaput-dayama-demiri-klipsi-7703079652-urun-154447.html![]() ![]() |
|
|
zaten devirdaim 120 bin km. de değişir, yalnız çeşme suyu eklemedin sanırımdeğilmi, o zaman ömründen yersin, haa saf su eklersende konsantrasyon düşeceğinden yine ömründen yemiş olursun bilgin olsun.... servisleri boşvermen iyi olmuş, çoğu zaten bilgisiz, merak eden açıp servis kitabı okuyanı bile çok azdır, geçen motorsiklet aldım, rodaj bakımda baktımki servis adam gibi bilmiyor, Japon motor üstelik, tork değerleri falan sordum bazı şeylerin tamamı yanlış, ne öğrendilerse aynı şeyden devam ediyorlar ne yazıkki, yağda yanlıştı, bu yağ işide hep beni buluyor arkadaş, 1.3 tce dede servis yanlış yağ kullnıyor, motordada, kendimiz hallediyoruz... |
|
stage 1 e yakın olmuş desene, Tr de bunu tam olarak tüm parametreleri doğru yapacak yer bildiğim kadarıyla yok, yoksa stage 1 tam yapılsa 190 hp 300 nm. net alıyorsun ama dingiltreye falan gitmen lazım, bizde yapıyorlar ama işte... ben bu yüzden elletmedim, bence gayet yeterli, birde ben uzun yıllar dayansın isterim, bu motorun normal gücü zaten 165 hp 270 nm. Clio da 130hp de limitli, bu durumda motor zaten zorlanmıyor bile, zorlanmayan motor çok daha uzun ömürlü olur, istesemde zorlayamıyorum, o yüzden benim hoşuma bile gidiyor 130 hp de kalması :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimelle -- 22 Şubat 2026; 20:29:39 > |
|
|
ayıp etmişler, arabadaki en kötü parça bence o parça... |
|
şanzımana dokunulamıyordu bir aralar, demekki bu sorunuda aşmanın yolunu bulmuşlar, Alpine A190 ın şanzıman yazılımı süper, yorumlarda çok seri vites attığını yazmış kullananlar, aynı şanızman bu arada, onu direk yüklesek nasıl olurdu acaba :) |
|