Şimdi Ara

2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] (517. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.337
Cevap
214
Favori
858.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 513514515516517
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tesekkurler hocam. Garantim var ama ozelde yaptirmayi düşünüyorum yağ mevzusundan dolayı.

Servis sadece iscilik icin fatura kesecegini söylüyor disaridan urun getirecegim icin tabi. Bu sorun olur mu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanarya75 -- 28 Ekim 2025; 17:40:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geehut kullanıcısına yanıt

Kac mah'lik aku taktirdiniz, bir cok sorunun kapasitesi dusuk akuden kaynaklandigi soyleniyor, start-stopun devreye girmemesi vesaire genelde kapasitesi dusuk akuden kaynaklaniyormus, duzeldigine sevindim umarim tekrarlamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bakımları dışarıda yaptırarak, dışarıda lpg taktırarak garantiden onarım yaptırdığım oldu, kimse bakım sorgulamadı. garanti bittikten sonra servis bakımı var mı diye sormaya başladılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canguler917 -- 28 Ekim 2025; 23:33:32 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] veriyordu.

Orijinalden alıntı: Geehut

Hocam 63 Ah lik akü. Fakat sanırım çözmedi sorunu. Dün sğutmayı full açtım. Bence sadece dışarıdaki serin havayı veriyordu.

2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] veriyordu.

70ligi deneme imkani bulursan ya da taktirdigin yere soylersen belki degistirirler hocam. Aku doluyken isigi muzigi start stopu kapatip, usb vesaire calismiyorken rolantide klimayi acinca sogutuyorsa, ve ayrica yuk altindayken sogutmuyorsa yuksek ihtimal aku, yoksa da baska bir sorun var.

• fatih2015 F kullanıcısına yanıt

Yalitim farki var mi onu arastirmaniz iyi olur, guncel model guncel parcalar her zaman daha iyidir fikrimce.

kardeş şuan satılan hiçbir clio5 modeli 2020 de ilk gelen icon-rs ler kadar iyi değil, güncel dediğin araçta aynı araç, en ufak iyileştirme yok geriye gidiş var, tersi diyorsan ne var sen söyle! 2026 bile şüpheli, çıksın onada sıra gelecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimelle -- 30 Ekim 2025; 16:44:28 >
  • aracım 24 model 18 binde. klima ac tuşu açıkken rölantide karın gurultusu gibi ses geliyor 4 5 saniye kadar. sonra kesiliyor. böyle böyle tekrarlıyor. Gaz pedalı yanındaki plastik titreşiyor. ac kapatınca hemen kesiliyor ses. sebebi ne olabilir? klima soğutmasında problem yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StillRising -- 30 Ekim 2025; 17:36:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimelle

kardeş şuan satılan hiçbir clio5 modeli 2020 de ilk gelen icon-rs ler kadar iyi değil, güncel dediğin araçta aynı araç, en ufak iyileştirme yok geriye gidiş var, tersi diyorsan ne var sen söyle! 2026 bile şüpheli, çıksın onada sıra gelecek...

Makyajli kasalar istisnalari varsa da her zaman daha az sorun cikartir, bu her zaman boyledir. Malzeme kalitesi baska bir konu, ben sorunsuzluk anlaminda soyledim. Firmalar servislerde kullanicilarda sık yasanan sorunlari dikkate alarak yeni parcalari uretirler, yeni yazilimlari yazarlar. Ayrica evo paketlerde guvenlik paketi tercih edilebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hftblgc -- 31 Ekim 2025; 2:18:17 >
  • 2023 1.0 tce touch var. suan 17 binde sifir almıştım. turbodan citirti sesi geliyor yetkili servisin tanımı bu şekilde. İlk başladığında 1. viteste 2000 devire kadar geliyordu. simdi ise 4. vitese kadar geliyor ses. servis biz turboyu temizliyoruz performansa bi etkisi yok diyor. cidden etkisi yok ama rahatsız ediyor. yaşayan var mi bu sorunu? bakıma cok para istiyorlar. dışarıda yaptırmak istiyorum 2026 hazirana kadar garantisi var bozmaya değer mi sizce dışarıda 5 serviste 15

serviste şuan %20 indirimli şekilde 10 bin civarına geliyor olması lazım, yapı kredi karta 3 taksit var. tek yerden fiyat almayın servisten servise fiyat çok fark ediyor

• Geçenlerde araç bi geç calıştı, ilk marşta almadi 2. De anca marş aldı. Ondan sonradir 2. Viteste zaman zaman tekleme oluyor. 20kmlik 30dk süren bir şehirici sürüste 1-2 sefer belirgin bir şekilde sadece 2. Viteste olacak şekilde tekleme var. Gaz kesiyor gibi kesintili hızlanıyor.

Daha önce başına gelen oldu mu, neden olabilir acaba. Servise goturücem teklemeyi kendi sürdukleri rotada olmayacak, boşa gitmis gibi olacağım,. Araç 1.0 Tce 2023 manuel. 19bin km'de henüz. 12binde 2. Bakımi yapıldi.

• 2023 1.0 otomatik aracım 37 bin km'de. 3. bakım zamanı geldi. Servis bakım periyodu olarak kaçıncı bakım olduğunu mu yoksa kilometreyi mi baz alıyor acaba? Eğer km ise kıstas sadece yağ/filtre bakımı yapılacak. Ancak kaçıncı bakım olduğu ise sanırım bujiler de değişecek. Bunun haricinde yakın zamanda bakıma giren olduysa fiyat bilgisi paylaşırsa sevinirim

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.