Şimdi Ara

2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] (506. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
15 Misafir (2 Mobil) - 13 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.161
Cevap
213
Favori
829.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 504505506507508
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İyimser bir rakam. Afyonkarahisar şehiriçi 9 litre benim.13lerden düştüm bu rakama.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kuvars10 K kullanıcısına yanıt

Hayda, 1.6 atmosferik motorlar bu kadar yakmıyor ya da 1.5-1.6 turbo benzinliler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mertccc M kullanıcısına yanıt
    Yenişehir-Maltepe-Sancaktepe arasında kullanıyorum. 1.0 tce var. Genelde 6.5-7.5 ortalama. Ortalama hız 35 civarı. 8 üstünü hiç görmedim. Uzun yol yaptığımda 5-5.5 a kadar düşüyor. Genel olarak sakin sürüyorum.

• Dostlar 4. Yıl bakımında neler değişiyor? Servis nasıl fiyatlar çıkartıyor bilen var mı ?

• 6.2 37 km ortalama hız ile.

• Mertccc M kullanıcısına yanıt
    Durum bu. Ortalama hız 17-18km/h. Şehirdışı 5.1e kadar düşürdüm. Ama ben yakıtı düşünmüyorum motor takozu gibi kronik sorunu olmasa çok keyifli sürmesi ve bu benim için yeterli.

• Benim araçtan da normalde bozuk yollarda pek olmasa da ani bir çukur geçişinde cıvıldama sesi geliyor. Bu ön takımdan değil bence çünkü sağ sol fark etmiyor. Motor takozu denilen şey olabilir mi?

• Bir de genelde dip gaz yapıp deviri sonlara getirince ıslık sesi geliyor. Normal mi bu?

• lazloo kullanıcısına yanıt

bu bende de var turbodan sanırım.

• kıng365 kullanıcısına yanıt

Ben Temmuz ayının başında yaptırmıştım, standart bakıma ek sadece antifiriz değişti. İşçilik ve malzeme indirimleriyle birlikte 13.000₺ tuttu.

• Lewos1514 L kullanıcısına yanıt
    Valla hocam benim bu bakımda v kayışı değişecekmiş. Bakalım ne tutacak. İndirim filan olursa iyi olur, yoksa alternatif bakacam artık. Bir de her Renault servisi taksit yapmıyor.

• Araci aldigim güne pişman oldum gerçekten.

Geçen hafta memlekete yola çıktım. 1300km Istanbul-Erzurum arası.
    Varmama 300km kala önden bi ses gelmeye basladi. Horultulu bir sekilde, bir sey sürtüyor. Direksiyon sağa kirikken ses gidiyor, sol ve düz iken ses var. 70km/s ustu başlıyor ses.

Bugun mecbur köyden 200km yol yapıp servise götürdüm, sol ön teker bilyesi dağılmış. 15bin km'de bi aracin ön teker bilyesi nasil dağılır aklım almıyor. Kaymak gibi asfaltta bozuldu bir de, bozuk bir yol yok asfalttan başka bir şeyin üstüne çıkmadı arac. Asla sıkıştırmadım, gayet sakin geldim.

Servis ayri bir dert, Serviste parça yok, 1-2 aya gelirmiş parca. Böyle kritik parcalar servisin elinde nasil olmaz onu da anlamiyorum. Bilye kitlese, 2 ay araç memleketimde mi kalacak. Bilye dağınık sekilde şimdi istanbula döneceğim. Yolda başıma ne gelecek bilmiyorum.

Klimadan gelen çitildi sesi iyice arttı. Ekstra bir de turbodan ses basladi. Gercekten bazı konular iyice canımı sıkmaya basladi.

• Dyatlov-Legasov kullanıcısına yanıt

hocam rulman çalışan bir makine mühendisi olarak o şekilde o kadar yol gitmeni asla tavsiye etmem. sanayiden fiyat almalısın bence

• 
Sayfa: önceki 504505506507508
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.