Şimdi Ara

2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] (507. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.132
Cevap
213
Favori
827.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
80. Sırada  bugün en iyi #16
Sayfa: önceki 503504505506507
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhabalar serviste navigasyon yükleniyor mu acaba ?

Alpine model aracın ekranı küçük olan versiyonu alınmıştı o zaman opsiyoneldi büyük ekran. Navigasyon yok carplay vs olmadan navigasyon yükletebilir miyim ücreti hakkında bilginiz var mıdır ?

• leo80 L kullanıcısına yanıt

hayır, küçük ekrana sadece telefondan navigasyon yaptırırsın, büyük ekranı (orjinal) ekran ve multimedya beynini değişerek edinebilirsin ve opsiyon dediğin olay olur (serviste değil dışarıda), navigasyonda gelir ama okkalı pahalı bir iş haberin olsun, bu deiğim dandik anroid ekran falan değil, aracın oprsiyon 10" ekranı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimelle -- 23 Ağustos 2025; 17:24:45 >
  • leo80 L kullanıcısına yanıt
    Bu navigasyon çok gereksiz birşey, sürekli güncel harita yüklemeye çalışacaksın ve o ekrandan adres girişi yapmak çok zor. 7 sene clio 4 kullandım navigasyon vardı ilk başlarda harita güncelledim merakla sonra bıraktım. Güncelledim ama birkere kullanmadım. Carplay ile navigasyon kullanmak varken diğer durum çok gereksiz bana göre.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • canguler917 kullanıcısına yanıt

Hocam meslektaşız. Ben de guvenli bulmuyorum, serviste değişim üstüne basa basa sordum. Bu durum beni yolda bırakır, kazaya sebep verir mi diye. Kesinlikle yolda bırakacak bir durum yok, sesin şiddeti artar dediler.

Güvenemedim, sanayi de orjinal parca yok, uygun rulman takacakmis, birde 5-6 bin TL gibi rakamlardan bahsediyorlar. Garantisi devam eden araca da bu parayı vermek istemiyorum. Doğru düzgün usta yok zaten. Daha kötü yapar diye korkuyorum.

Yol üstünde olan servislerle iletişime geçip, parçayı bulabilirsem yaptırıp oyle yola devam edicem. Ama gördüğüm hiçbir servis elinde parca tutmuyor, en basit bi rulman bile yoksa iş var.

Ucuz arac olduğunun farkındayım, bazı şeyleri gözardı edebiliriz ama bu kadarı da fazla. Turbo farkli sesler çıkarıyor, kilimada cızırtı var hale sorunu bulamadik, motor kulağı, bir de 15bin de teker bilyesi. Daha neler göreceğiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuvars10 K kullanıcısına yanıt

Haklısınız aslında telefondan kullanıyordum telefonda eski yazılım android auto desteği kesti,

ben de telefon iş görüyor memnunum diye acaba yazılımla ekrana yüklenebilecek bir şey mi diye aramaktaydım.

O zaman telefonu koyabileceğim clio 5 alpine ile uyumlu bir telefon tutacağı arayacağız mecbur. Öneriniz olursa beklerim ama.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leo80 -- 24 Ağustos 2025; 10:36:44 >
  • alimelle A kullanıcısına yanıt

Kötüymüş ya sadece yazılımla halledilir sanıyordum ekranın sökülmesi vs dediğiniz gibi zor o zaman.

Aslında o ekrana navigasyon olmaması da garip yani.

Zamanında büyük ekranı fiyat farkından tercih etmedik.

Yukarıda da bahsettim, carplay kullanamadığım için şu an navigasyon yükleniyor mu diye araştırıyordum. Telefon tutacağı arayacağız heralde telefon yenileyene kadar. Sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leo80 -- 24 Ağustos 2025; 10:41:58 >
  • Selamlar,

Bayide bazı Clio'ların döşeme rengi tamamen siyah. Araç oluştur bölümünde siyah-gri tek seçenek görünüyor Evo paketinde.

Ne farkı var ?

• Aracım 15 bin kmde. Bazen ayağımı gazdan çekince devir düşüp silkeleme yapıyor. Sıcak havaların etkisinden olabilir mi acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • StillRising S kullanıcısına yanıt

bende de yapıyor, şanzıman böyle diyip geçiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi forumlar. 2020 1.3 Touch modelini kullanıyorum. 35bin km'de. Aracı 14.02.2025 tarihinde aldım. İlk gün ile bugün arasında motor suyunda azalma var gibi ama öyle çok değil. Yanlış hatırlamıyorsam ilk başta su seviyesi fazlaydı şimdi bir tık azalmış. Sorun teşkil eder mi? Üzerine tamamlamak istiyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum araç bilgim gerçekten çok kötü.

Motor işi de şakaya gelmez sorun yaşamamak için erteleyip durdum bir sorun olursa araba uyarı da verir diye geçiştirdim hep ama içime sinmedi bir de size sormak istedim.

2020 Renault Clio 5 [ANA KONU]

• Pw.Onur kullanıcısına yanıt
    Hocam önümüz kış antfriz al ve max seviyesine kadar ekle.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 503504505506507
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.