Şimdi Ara

2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] (324. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.960
Cevap
216
Favori
800.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2022 joy pakette ayna ısıtma var mı? Ayna tuşlarına basınca 10 saniye sonra sönüyor kendiliğinden ısıtma falan aktif olmuyor bilen var mı? Her tarafta ısıtmalı ayna yazıyor oysaki?

2020 Renault Clio 5 [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • IVANGUARDI kullanıcısına yanıt

2023 modellere default olarak balık sırtı anten ve kablosuz car play gelmiş, maliyetlik bişey değil aslında. 2 parça plastik takacaklar, neyin kısması bu anlamadım.

• merfarkav M kullanıcısına yanıt

Ayna tuşu sadece aynanın hareketini sağlıyor. Yan ayna ısıtmasını çalıştırmak için "arka cam ısıtması" düğmesini kullanmalısınız. İkisi aynı anda çalışır.

• musAKka kullanıcısına yanıt
    Denedim onu da çalışmadı ama yine deneceğim

• merfarkav M kullanıcısına yanıt

Arka Cam Rezistansını açarsanız ayna rezistanslarıda devreye girecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salih efe

2020 33000km clio 5 aracımı aldım 5000 kmdir biniyorum herhangi bir sıkıntı yoktu. ikidir hava yastıklarını kontrol ettirin uyarı alıyorum. Başına gelen var mı ?

Ön Koltuk altlarında soketler var aracı yıkamaya verdiyseniz yıkamacı özensiz davrandıysa soketler gevşemiştir sıkılaştırırsanız düzelir

• Joylarda ayna ısıtma yok, en azından benim aracımda yok 2021 joy.

Ses Sistemi aşırı kötü, değişiklik yapan var mı? Arka kapılarda hoparlör bile yok, en azından 4 tane coax hoparlör takabilir miyiz?

• Merhaba, aynı parça yakın zamanda benden de çıktı ve malesef kırıldı, parçanın tam ismini ne kadar arasam da bulamadım, parçanın ismini bilen birisi söylerse çok memnun olurum.

• 2nci bakım için az önce servisi aradım %20 indirim ile 3200 TL fiyat verdiler. Ekim ayında garantisi bitiyor aracın, dışarıda bakım yaptırmak da mantıklı gelmiyor değil. Dışarıda bakım yaptırmak istediğimiz zaman parçaları internet üzerinden nereden almak mantıklı olur?

Parçafilosu

Onlineyedekparca.com

Bu sitelerden bakım malzemesi alıp da sorun yaşayan oldu mu hiç son zamanlarda?

• Merhaba arkadaşlar, 2023 joy pakete serviste Tesla Ekran ve Çelik Jant taktıran var mı? Ücretleri nedir acaba ?

• Merto kullanıcısına yanıt

2021 joy aracımda yan ayna ısıtma var, arka cam rezidans tuşuna basılarak aktif ediliyor

• turhan0505 T kullanıcısına yanıt

Tesla Ekran 22.000 Tl Civarıydı En son bir kaç ay önce. Dışarda taktırın derim aynı ekran 10.000

• quote:

Orijinalden alıntı: A...O....

2nci bakım için az önce servisi aradım %20 indirim ile 3200 TL fiyat verdiler. Ekim ayında garantisi bitiyor aracın, dışarıda bakım yaptırmak da mantıklı gelmiyor değil. Dışarıda bakım yaptırmak istediğimiz zaman parçaları internet üzerinden nereden almak mantıklı olur?

Parçafilosu

Onlineyedekparca.com

Bu sitelerden bakım malzemesi alıp da sorun yaşayan oldu mu hiç son zamanlarda?

Hocam Ben Denizlide yaşıyorum MANN Filter'ın burda İkiler Yedek Parça diye dist. ü var internet fiyatıyla aynı fiyatları ben ordan alıp geçiyorum sizede öyle yapmanızı tavsiye ederim yaşadıgınız şehirdeki Mann Filter Dist. temin edebilirsiniz parçaları Kaliteli bir yağ ile 1200 Tl Civarına geliyor maliyet 200 Tl de işcilik verirsiniz 1400 e halledersiniz bakımı

• IVANGUARDI kullanıcısına yanıt

Yakınlarda bir yer görünüyor arıyorum kimse açmıyor telefonu. Adresin göründüğü yerde ise porsche bayisi var ama emin olamadım

• 2020 1.0 x tronic touch ariyorum arkadaslar 35 bini asmamis. Satmak isteyen olursa acil ihtiyacım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenol99 -- 11 Nisan 2023; 14:56:11 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1.3 tce için uygun tek yağ RN17 5w/30 biliyordunuzdur, ülkede sadece Motulde var, mobilde uygun yağ hiç yok, castrolde var ama ülkede yok, servisler uygun olmayan rn720 spec yağ kullanıyor, castrolu sıkıştıra sıkıştra varil yağ çıkarmışlar, adıda special ama ne detay var ne özellikleri belli, milleti kandırıyorlar, ne yapacağız biz arkadaş.

• Arkadaşlar inşallah bayramdan sonra bayii den 1.0 tce icon clioyu teslim alacağız

Opsiyon olarak Görüntülü Park Destek Paketi varmış bu bildiğimiz geri görüş kamerası mı? Adı daha havalı duruyor da  

Birde ön park sensörü var mı şimdi anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanıncipsi -- 11 Nisan 2023; 18:46:34 >
  • hanıncipsi kullanıcısına yanıt
    Evet büyük ihtimalle geri görüş kamerasi ama inşallah arka logoya takiyorlardir. Ön sensör ariza veriyor diye takmiyorlar ama dışarıda fabrikasyon ön park sensörü yapanlar var

• hanıncipsi kullanıcısına yanıt

içerisinde logoda fabrika çıkışlı geri görüş kamerası ve ön park sensörleri dahil pakete.

• Arka logo dışında nereye takıyorlar hocam çok fark eder mi

bayii mi çıkarıyor yoksa var mı, gerçi DaRK BLooD hocam var demiş@DaRK BLooD

bir de bayii de bir icon clio daha vardı teslim edilmek üzere mart siparişiymiş, onda arka frenlerde diskti çok şaşırdım normalde kampana değil mi

• 
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.