2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] (304. sayfa)

-
-
Merhaba, ben de aranıza Touch paket ile aranıza katılmak üzereyim. Malum yerlerden gizli özelliğini açtırmayı düşünüyorum. Birde iyi bir telefon tutucu tavsiyesi verirseniz sevinirim.
-
instagram:renoclok/clio5_gizliozellik sayfasına bakabilirsiniz ben aracımın gizli özelliklerini burda açtırdım. benim de aracım touch ve 22 bin km'dir kullanıyorum bir sorun yaşamadım tavsiye ederim. özellikle cablosuz carplay çok çok iyi çalışıyor.
-
Garantide sıkıntı yaratıyor mu bunu yaptırmak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
touchlarda olmayıp iconlarda olan my sense-sport-comfort ve eco modu multimedya ekrana tanımlanıyor ve araç ile uyumlu çalışıyor. gaz tepkileriniz direksiyon hassasiyetleriniz değişiyor. aracı bakıma götürdüğümde sizin bu sorunuzu bende kendilerine detaylıca sordum. multimedyaya yazılım atıldığı için ( kablosuz car play ) multimedyada olası bir problemde garantinin karşılamıycağını bildirdiler. ancak multimedya harici geri kalan kısımların garantisini etkilemiyor.
kısaca araç kesinlikle garantiden çıkmıyor sadece multimedya ekranı bozulursa vs. garanti yazılımdan dolayı karşılamıyor. ancak 22 bin km'dir benim aracımda bir problem olmadı.
-
Clio5 yeni tasarım en az 5 yıl kasa değişmez diyenler vardı
Başta belirttiğim gibi clio 5.5 yani makyaj. Kasa değişmiyor.
-
merhaba, sıfır clio 5 icon almak istiyorum. tabi bulabilirsem. 1.0 Tce otomatik. bu aracın herhangi bir kronik sorunu var mı ? tavsiye eder misiniz ? fiyat olarak ne dersiniz 600 bin verilmez vs ?
-
Merhaba bende 2020 model icon var 100 bg. Herhangi bir sorun yaşamadım. Sadece arka taraftan ses geliyordu. Bagaj kapağından sanmıştım. Arka koltuğun klipsleri kırılmış yenisini taktılar sorun bitti. Yaklaşık 10 bin km'dir de LPG ile kullanıyorum. 35 litre 350 km yol yapıyorum kış aylarında. Yazın 370 km ye çıkıyor. İstanbul'da yokuşları bol bir semtte yaşıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Benim açımdan 3 eksiği var onlarda olsa tadından yenmezdi. Sunroof, adaptif hız sabitleyici ve şerit takip asistanı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Motor tce turbolu mu ? Yoksa atmosferik sce mi ? Turboluysa lpg oluyor mu ?
Tce motor. Otomatik vites. Zaten iconda sce yok. LPG oluyor. Yurtdışında zaten bizim araçları LPG'li olarak satıyorlar. O yüzden uyum sorunu yaşanmıyor. LPG de tek sorun benzin göstergesinin benzinde gider gibi düşmesi o da haftada bir falan esas yerine geliyor. Sorun bile sayılmaz.
Forumdaki arkadaşlara uygun fiyata yardımcı olabilirim gizli özellik konusunda.
Selamlar. 2021’in başında Clio 5 1.0 TCe sahibi olmuştum bayiden. 6-7 ay önce de sattım. Şimdi yeniden araç alma fırsatım doğdu. Aramızda 1.3 RS Line kullanan var mı acaba? 1.0 Touch’a göre ek bir tecrübe sunuyor mu? Tavsiye eder misiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar ben 3 ay önce joy paket aldım 22 model, hep ecoda kullanıyorum motora bir sorun olurmu, çünkü eco dan çıkınca 2 katı kullanım oranı çıkıyor... ve ecodan çıkınca araç ayağımın altında kayıp gidiyor sanki. çok hızlı gidiyor.
-
Arkadaslar mrb. 2020 icon sahibiyim havalandirmaya ilgili sikinti yasiyorum fani acinca normal kanallardan sicak hava uflerken yolcu tarafi ayak kismina sol taraftan soguk hava geliyo fan hizina bagli olarak hizi artiyo.
Daha once bu sorunu yasayan yada cozum icin tavsiyesi olan varmi?
Merhabalar
kışın sıcak havayı araç içine yönlendirdiğinizde eğer iç sirkülasyon düğmesine basılırsa 1-2 saniyelik ayak bölgesine dışarının soğuk havası geliyor. Yazın da klima açıkken iç sirkülasyon düğmesine basıldığında muhtemelen yine 1-2 saniye dış hava geliyor. Ancak yazın o hava akışı fark edilmiyor. Yani benim aracımda (ve diğer Clio 5 lerde) her iç sirkülasyon tuşuna basıldığında 1-2 saniyelik bir dış hava akışı oluyor ayak bölgesine (araç hareket halinde ise)
ancak sizin aracınızda üst taraftan sürekli sıcak hava gelirken alttan da sürekli soğuk hava geliyorsa bu durum farklı. Hava yönlendirme belli bir yerde sabit kalmış olabilir. Kışın Dışarıdan sürekli araç içine soğuk hava akışı var demekki.
Evet dediginiz gibi 1-2 saatlik yolculuk boyunca yolcu tarafinda surekli alttan soguk hava girisi var
-
Lastik basınçlarını olması gereken değerlere ayarladıktan sonra direksiyonun sağ tarafındaki yukarı veya aşağı tuşuna basarak basınç kaydetme ekranına gelin, ortadaki tuşa birkaç saniye basılı tutun. Değerleri kaydedip uyarı sönecektir.
-
Deneyeyim sağ olun hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X