Sağolun hocam. Ucuz atlatmış babam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] (303. sayfa)

-
-
Hocam servis bölümünde Cihan bey var, kendisi ile görüşün yardımcı olacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üzüldüm olmamasına :/
Geri görüş kamerasını taktırdığım arkadaşı aradım yoksa bile hallederiz dedi ama ek tesisat v.s istemediğim için dokundurmucam,sağlık olsun artık 🙂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şu anki ekonomik konjonktürde evet fiyat güzel 😬
Aslında orada elektrik tesisatı var çok kısa bir işlem ile hat alınabilir ama ellemek istemezseniz de kendinize göre haklı sayılırsınız, ışık kadar çok basit bir işlev olmasına rağmen premium gösteriyor ama 🤭
iyi akşamlar, beni araçta joy paket ve torpito karanlık bende bu lambadan takmak isterim. siz enerjiyi nerden aldınız peki bu konuda yardımcı olurmusunuz. yani lamba soketle geliyorda lambayı takıp torpidonun orda enerji alacağım soket yeri varda oaraya mı taktınız.
teşekkürler.
-
beyler dışarda tesla ekran takınca aşağıdaki gibi usb modül takılmadı ben bunu nerden bulurum yalrdım edermisinz. teşekkür ederim.
-
Hocam araç üzerinde hazır tesisat var, torpidoda lambayı takmak için yeri hazır sadece lamba yok ama belli bir zamandan sonra üretilen araçlarda tesisat kaldırılmış bugün @Fsm0066 hocamız sayesinde öğrenmiş olduk. Torpidoyu söküp kontrol edebilirsiniz, mesajım önceki sayfalarda kaldığı için görmemiş olabilirsiniz, aşağıya bıraktığım linkte resimler ile anlattım. Torpidoyu söktükten sonra 5.ci resimdeki gibi hat göreceksiniz bağlantı oradan olacak,
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154714129
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A...O.... -- 25 Aralık 2022; 11:38:11 >
söktüm baktım ama kablo göremedim sanırım yok peki çektirebilirmiyim o kabloyu yoksa servise mi taktırayım.
-
Servis takar mı bilmiyorum açıkçası. İyi bir elektrikçi oradan geçen hattan elektrik alabilir, örneğin radyodan hoparlöre giden kablo hattı üzerinden alınabilir ama buna değer mi sizin karar vermeniz gerekiyor.
-
Multimetreniz varsa kontrol edip 12V gelen bir kablodan ve ya sigorta kutusundan alabilirsiniz ve bir yerdende da şase alırsınız çok zor işlem değil kabloları güzel sabitlerseniz sorun yaşamazsnz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
saolasın, uğraşmaya değmez kalsın şimdilik.
-
İlk veya ikinci servis bakımı yaptıran var mı acaba? Araç 18 bin km de.
Ben yaptırdım geçen hafta ikinciyi
-
Hocam fiyat için sormak istemiştim ama belirtmemişim mesajımda. Kaça yaptırdınız bakımı? 3000tl civarı dediler.
Aralık ayında %20 indirim vardı 2585 e yaptırdım. Normal fiyatı 3150 idi evet.
-
Herkese merhaba, aracım 2021 sonu çıkışlı touch paket, servisten torpido lambası için geçtiğimiz ekim ayında talepte bulundum ve 110 tl ye taktılar, aracımda tesisat olup olmadığını bilmiyorum fakat taktırmayı düşünenlerin servisle görüşmesi mantıklı olabilir.
Teşekkürler hocam bilginiz için
Sağolun hocam bana da indirim uygulayacaklarını söylediler aynı fiyata geliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X