Ben clio 4 joy 0.9 tce den geçtim clio 5 touch 1.0 Tce araca. Bence clio 5 daha başarılı. Keşke dediğim bir durum şimdilik yok. |
2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] (260. sayfa)

-
-
Performans ve yakıt tüketimi konusunda çok fark var mı?
Ben de clio 4 0.9 kullanıcısıyım da nedense clio 4 daha hoşuma gidiyor.
-
Clio 5’ te kaç hava yastığı var? Perde hava yastıkları var mı araştırdım, emin olamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba, bu gün 0 KM 1.0 tce x-tronik aracımı teslim aldım. Aracı geri vitese takıp 1-2 saniye gidince ve aynı şekilde D ye takıp 1-2 saniye gidince değişik bir ses geliyor. Hafif uğultu şeklinde vuuğk diye 1-2 saniye süren bir ses. Sebebini bilen var mı? Ses volkswagen logodan açılan geri görüş kamerası sesi gibi. Sanki logo geri görüş kamerası için açılıyor gibi hafif bir ses. Bir özellik devreye giriyorda o özelliğin motoru çalışıyor gibi geliyor ancak çözemedim. Yardımcı olur musunuz?
4 hava yastığı var. Perde hava yastığı yok. Koltukların yanlarında var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dediğiniz direksiyon pompası dan gelen ses olabilir.
Merhabalar
0.9 clio 4 ile 1.0 clio 5 arasında performans ve yakıt tüketimi bakımından bir fark yok. Değerler Aynı iki araçta da. Ben 10.000 km de sattığımda clio 4 tüketimi 6.3 idi. Dikkat edilince clio 5 rahatlıkla 6 lt altına iniyor. Ancak şu an hiç dikkat etmeden ve genelde performanslı kullanıyorum 6.4 lt tüketim. (trafik sıkıntısı olmayan düz bir güzergahta kullanıldı iki araç)
2020 ve 2021 clio 5 ler arasında farklılıklar var. örneğin yeni touch araçlarda benim araçtaki nikelaj parçaları yok (sinyal kolları ve 4 cam açma düğmeleri vs.) bu nedenle clio 5 te joy donanım bana biraz zayıf gibi geliyor (şahsi fikrimdir). Radyo görüntüsü çok kötü bana göre.
-
Merhaba,
Clio Touch Otomatik 2021 model aracım bugün çalıştırdıktan bir süre sonra motor stop eder gibi titreyerek çalışmaya devam etti ve o esnada multimedya ekran karardı. Kontağı kapatıp tekrar denediğimde aynı şekilde sorun devam ediyor. Aynı zamanda kalorifer fanı, tepedeki aydınlatmalar da çalışmıyor. Kontağı kapattıktan sonra multimedya ekran açılıyor.
Yarın servisle iletişime geçeceğim ancak öncesinde merak ediyorum sorun neden kaynaklanıyor olabilir başına gelen varsa yanıtlarsanız memnun olurum.
İyi akşamlar.
-
Clio touch 1.0 90bg xtronic araç alma arefesindeyim. Dur alma, al ama alırken şu donanımları serviste eklettir, clio yerine megane joy comfort al gibi kullanıcı deneyimi varsa paylaşır mısınız? Tecrübeleriniz benim için değerli.
Fiyat/performans oranın yüksek, sınıf fark etmeksizin bir araç bakıyorum.
Jant + köpekbalığı anten eklettir hala ekliyorlar ise , görüntüyü çok değiştiriyor
-
Ben de rolantide titreşim sorunu yaşıyordum ara ara. sağ kapı baya bir titriyordu, geçen hafta bakıma girdim ne yaptılar bilmiyorum ama düzeldi. Sadece şunu farkettim aracı teslim alırken ön camda beyaz bir kağıda "klima motoru" yazmışlar. Fakat kayıtta bir işlem vs gözükmüyor. Bir ilgisi olabilir mi diye düşünüyorum ben de.
-
mümkünse icon al, 2020 lerdeki gibi değil ama hala fazla bozmadılarsa yalıtımda dahil baya fark var, hele clio4 le falan kıyas olmaz, görüntüsünün benzemesi dışında yapısal olarakta bambaşka bir model bu, şuan renoda olan yeni seriler zaten sadece clio ve captur, gerisi megan elektrik hariç, makyajlı eski jenerasyon...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimelle -- 31 Ocak 2022; 10:34:46 > -
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Çip krizi nedeniyle hala icon üretilmiyor.
Bence de çok daha güzel Clio 4. Özellikle makyajsız hali. Ledlerin ön panjurda olduğu model.
-
Bende 2021 megane otomatik var, geçen gün çalıştırdım sonra devir biraz yükselip araç sarsılmaya başladı ve devir saati sönen balon gibi aşağı düşüp araç stop etti, bir daha da yapmadı
@erincar ve @shaunthesheep verdiğiniz yanıtlar için teşekkür ederim. Bu sabah aracı çalıştırdığımda sorun tekrarlanmadı şu an bir sıkıntı yok. Tekrar ederse servisten bilgi aldıktan sonra burada paylaşacağım.
-
Aracı p de iken d ye attığımda frenden ses geliyor gibi arkadaşlar kaydırma sesi gibi normalmi sizce
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
evet benim araçta cvt aynı ses gelyor n den r alınca aynı ses var sanki şanzumanı tutan parçalarda boşluk var gibi yada fren balatalarında gırç sesi geliyor saniyelik bende çözemedim
-
Valla hocam servisede gösterdim hep normal deyip duruyorlar bence balata ve diskten kaynaklı biraz malzeme kalitesi kötü galiba arac 27 000 de bu arada.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X