Şimdi Ara

2020 MF Günlük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adım Reality Hunter 2019 TYT-AYT sayısal 19k geldi.Hedefim her zaman tıp kazanmaktıı ama olmadı bahanem filan hiçbir şeyim yok tamamen kendi egomdan dolayı kaybettim.
    Çalışmayı seven matematik ve fizikten hepsinden ayrı bir zevk alan biriyim.Tyt 9 yanlış türkçe ve ayt'de en çok güvendiğim fiziğimin ve matematiğimin 5 yanlış gelmesi işleri batırdı.
    Çalışma planlarına hiçbir zaman uymamışımdır.Bir gün 20 saat çalışırım diğer gün hiç çalışmam.Hele aileden birine filan sinirlenirsem çalışmayı anında keserim çünkü tam bir salağım.
    En az 3 ay hiç çalışmadığım zaman oldu aileme inat olsun diye.Matematikte Okyanus master ve endemik hariç bir kaynak çözmedim onlarda sadece sınıftakilere hava olsun diye alıp sabahlayıp 3 günde bitirdiğim kitaplar.Yani gördüğünüz üzere kendim başarılı olmak için hiç çalışmadım deneme sınavlarına bile insanları geçmek için girdim.Böyle leş bir insanım.Türkçemin kötü olduğunu bilmeme rağmen evde duran 15'e yakın kitaba dokunmadım.Üstüne son iki hafta ailemle atışmam üzerine gecelere kadar telefonda oyun oynamak dışında hiçbir şey yapmadım.Tabi son pişmanlık fayda etmiyor.%50 Tıpı ailem onaylasa bile kendime yediremedim o yüzden buradayım.

Buraya yazmamın sebebi yazdığım şeylerde dürüst olma isteği.Çünkü kendime çok yalan söylerim ama başkalarına yalan söylemekten nefret ederim.

Nereden başlayacağımı tam olarak bilmiyorum fizik-kimya-biyolojiden kitabım kalmadı açıkçası hepsinden birer tane almayı düşünüyorum iyisinden.Matematik var elimde türkçede fazlasıyla var.Sosyaldende her daldan kitap var.Deneme olarak ise pek fazla deneme kalmadı elimde.Tüm kitap eksiklerimi bu hafta almayı düşünüyorum.

Oyalanmaktan nefret ederim o yüzden bugün türkçe çözerek başlamayı düşünüyorum.

Konuya her gece ne yaptığımı yazmayı düşünüyorum.

Bu süreçte kaynak önerisi,orada burada deneme vardır onların önerisi,direk hayat önerisi her şeye açığım.Ve yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

Ve mezunda kalan yada ilk senesi olam tüm arkadaşlarıma istediği yerleri kazanmalarını diliyorum.

Şimdilik bu kadar.

• Rezervasyon

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Takipteyim

Kitap önerileri bana da lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS 2023 Hedef ilk 1000
    2 yıl önce açıldı
    2021 yks sayısal 1.si İTÜ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.