Şimdi Ara

2020 F/P Tatil Fırsatları (301. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.088
Cevap
192
Favori
37.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • askala A kullanıcısına yanıt

    Alanya tarafı gayet güzel olur, Kemer tarafı yağmurlu ve serin olma ihtimali daha yüksek.

    Side-Alanya taraflarını tercih edebilirsiniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlık Bakanı Koca: Bu ayın 15'inden itibaren bütün rakamları açıklayıp bildireceğiz

  • fettah kullanıcısına yanıt
    Antalyaliyim Konyaaltı ve ilçelerinde yaşıyorum sonbahar da Antalya guzeldir eylülü yakalasaydınız en guzeliydi ve kasima kadar denize dahi girilir kasimdan sonra sogur hava ayrica her bölgesinde sıcaklık farki olur nereye gidecektiniz ve tesise mi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sigorta olarak ne oluyor anlik iptal mi ucreti nedir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • davetsiz07 kullanıcısına yanıt
    20-30 bişey fark veriyosun. 48 saat kalana kadar full iade ediyolar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fr.BJK kullanıcısına yanıt
    Sigorta her acentada var mi ucr ne kadar ve sigorta yapmadan da reklamlarda kosulsuz iade diyor o gecersiz mi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • davetsiz07 kullanıcısına yanıt
    Sigorta tatil bedelinizin yüzde 1'ine denk geliyor 5 bin liralık alımda 50 TL gibi, 72 saate kadar koşulsuz iptal hakkı veriyor ancak pandemide bazı firmaların bu işin üstüne nasıl yattiklarini tecrübe ettik

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar carsamba günü gibi tatile çıkmak istiyorum. Tek çıkacağım tatile. 1-2 hafta araliginda kalabilirim duruma göre. Bodrum, Marmaris veya Belek, kemer Alanya olabilir. Baktığım otelleri asagida yazdım. Daha önce Grand YAZICI, Orange Alanya,granada luxury Belek’te kaldım. Malum havalar soğudu, fiyatlar yüksek bu mevsime göre. Sizce hangi otelleri seçmem daha mantıklı olabilir. Biraz Marmaris biraz Bodrum yapabilirim. Veya Antalya’da bir karma yapabilirim. ETS baktığımda voyage, granada Belek, Kaya Belek, limak puanları çok yüksek.

    Ne önerirsiniz. Aklımda ki otelleri yazayım size.

    Voyage Bodrum
    Grand Yazıcı Club Turban Thermal Hotel Marmaris
    Sueno Side (tek bay almayabilir)
    Suneo golf Belek (tek bay almayabilir)
    Orange country Belek veya Alanya
    Limak Arcadia Sport Resort Belek
    Granada Luxury Belek
    Granada Luxury Alanya
    Kaya Belek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • SETUR Yetkili Satış Acentesi DIVERSO TUR iyi Forumlar Diler.
    Değerli DH Forum Üyelerine Özel Kampanyalarımız Devam Ediyor.


    Ekim Ayı İtibariyle Minimum Gece Kısıtlamasını 3 Geceye Düşüren;
    TÜM SUENO OTELLERİNDE %6


    Sezonun FP Yıldızı;
    MARİTİM PINE BEACH'de %12


    VE DİĞER ÖZEL İNDİRİMLERDEN YARARLANMAK İÇİN TEKLİF İSTEMEYİ UNUTMAYIN.


    DIVERSO TUR'A NASIL ULAŞIRIM?
    Adres: Meşrutiyet Mahallesi Selanik Caddesi 52/6 Kızılay Çankaya/ANKARA
    Telefon: 0312 266 44 44 / 444 4 608
    WB:https://api.whatsapp.com/send?phone=903122664444&text=&source=&data=&app_absent=


    NASIL TEKLİF İSTERİM?
    Giriş/Çıkış Tarihi:
    Yetişkin Sayısı:
    Çocuk Sayısı ve Doğum Tarihleri:
    Tercih Edilen Bölge/Otel:
    Maksimum Bütçe:


    Bilgilerini Tarafımıza;
    Özel Mesaj (PM) ve WB Hattımız üzerinden iletebilir,
    İletişim Numaralarımız Üzerinden Bizlerle İrtibata Geçebilir,
    Ya da ofisimizde konusunda uzman personelimiz aracılığı ile detaylı bilgi edinebilirsiniz.


    DIVERSO TUR KİMDİR?
    - Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği A-7500 Belge Numaralı Seyahat Acentesidir.
    - 88224312 Numaralı IATA Üyesidir.
    - 2012 Senesinden beri sektörde faaliyet göstermektedir.
    - SETUR Yetkili Satış Acentesidir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: davetsiz07

    Sigorta her acentada var mi ucr ne kadar ve sigorta yapmadan da reklamlarda kosulsuz iade diyor o gecersiz mi

    Şimdiye kadar konaklama satın aldığım tüm firmalarda vardı ve hiç sorun yaşamadım.


    Fakat pandemi döneminde sorun yaşayanlar olduğunu burda okuduk. Belki hala iade alamayan arkadaşlar bile vardır. Bu konuda da sağlam firmalarla çalışmak doğru şeklinde öneriler aldık. Misal ETS tur kimseyi mağdur etmedi.


    Bu seneye kadar sürekli tatil.com kullanırdım ilk defa ETS kullandım ki o da sırf otelden dolayıydı. Özellikle ETS seçmedim yani ama denk geldi. Sorun da yaşamadık zaten. Seneye ne olur allah bilir.


    Ama dediğim gibi iptal sigortası hemen her firmada var ve mutlaka alınması gereken bişey.


    Daha önce ANI TUR ile böyle bi iadem olmuştu yine sorunsuzdu. Aynı şekilde uçak biletinde ucuzabilet.com üzerinden bi iadem olmuştu full iadeyi almıştım.





  • Pine Bay Holiday Resort Hotel den yeni geldim, tripadvisor’a yazdığım yorumu buraya da atayım;

    Otelde 10 Ekim giriş 12 Ekim çıkış olarak 2 gece konaklama yaptık. Oda tipi olarak blokajı tesise ait oda tipinden aldık, bu oda tipi müsaitliğe göre deniz manzaralı,kara manzaralı veya club odalarından birini size veriyor. Bize club odalarından verdiler oda numaraları 1200 -1205 arası bişey olması lazım 2 oda almıştık odaların manzaraları çok iyi ve heryere yakın.

    Odalar:
    2 banyo ve 1 tane çift kişilik yatak ve 2 tane tek kişilik yatak mevcut. Tek kişilik yatağın birisi çok rahatsızdı bildiğin çökmüş, ama pek dert etmedik. Zaten yatakta denmez tek kişilik olanlar pek geniş olmayan koltuğu açmışsınız gibi yataklar. Odalara 2 de giriş dendi fakat girdiğimizde 3 ü geçiyordu. Odalar tertemiz,çarşaflar bembeyaz. Banyo tertemiz idi. Minibar hergün cola,fanta,soda ve su ile dolduruluyor. Klimalar iyi çalışıyor minibar da da sıkıntı yoktu. Fakat banyonun birisinin açma kapağı kırılmış dışarı su sızıyordu,büyük ihtimal daha sonra yapılır. Odalarımıza meyve ve şarap ikramı yapılması güzel bir jest burdan pine bay ailesine teşekkür ediyorum.

    Yemek:
    Otelde daha önce Nisan, Mayıs gibi aylarda konaklama yapmıştım ve ana restoran kapalı bi alandaydı şu anki restoran açık bi alanda.Açık hava da olması böyle günlerde güzel bi avantaj, masalar tertemiz anında siliniyor, çatal kaşık kapalı bi poşette geliyor. Tuzlar şekerler tek kullanımlık. Yemek aldığınız noktalara cam yapılmış yemeklerle temas olmadan camın arkasından yemeğinizi seçiyorsunuz. Sabah kahvaltısı güzeldi. Sıcak börekler lezzetli sucuk,sosis taze simit, taze sıkılmış portakal suyu, lezzetli peynirler herşey on numara istediğinizde masanıza çay servisi vs servis yapılıyor. Fakat bu güzellikleri akşam yemeği ve öğle yemeği için pek söyleyemeyeceğim akşam yemeğinde 2 gün ana yemek olarak tavuk vardı öğlen de öyle köfte de mevcuttu fakat köfteler o kadar ağır ve kokuyordu ki yiyemedik. Sadece ikinci gün yiyebildik biraz daha iyiydi. Mezeler lezzetli,salatalar meyveler bol bol Şerbetli tatlı baklavalar mevcuttu çeşit çeşit yapmışlar fakat hepsi aynı sadece görüntüleri mevcut. Hatta ikinci gün bilseydik böyle olacağını keşke alakart restorana gitseydik diye söylendik kendi kendimize.

    Barlar:
    Galiba otelin bütün barları açıktı fakat hepsi aynı kalitede. Öncelikle sadece 3 tane bar geç saatlere kadar açık, zaten 2 tanesi dip dipe sayılır diğeri de havuz başında fakat orda da bişey yok bardaklar karton veriliyor. Zaten otel neredeyse full böyle günlerde diğer barları da açıp (beach bar mesela) insanları daha büyük alanlara yayabilirler,sabah olduğu gibi. Lobi de Türk kahvesi ücretsiz, soda mevcut şişe isterseniz şişe veriliyor. Çerez birinci gün vardı ikinci gün yok bitti dendi. Fakat bazı Barmen arkadaşlar bi yerlerden bulup yabancı turistlere götürüyorlardı. Kaliteli alkol yoktu oysaki konsepte import içki deniyordu. Destan rakı, class cin, Rus yıldızı vodka, enerji içeceği yok vişne bildiğin tang hatta daha beter bildiğin şerbet. Bira bol köpüklü asitli sulu. Eğer vodkayı vs içkiyi direk söylerseniz çok az katıyorlar her seferde duble demeniz gerekiyor. Havuz başındaki barlarda karton plastik bardak veriliyor ama hem küçük hem dandik bira istiyorsun 0.20 Cl gibi bişey geliyor bardak oranı ile hatta daha az siz hesaplayın.

    Snack:
    Otelin en iyi yanı ve lezzetli yeri snack barlarıydı. Üst snack barda hamburger,pizza,makarna,dondurmalı fırında sütlaç,traliçe mevcut. Hamburger ekmeği ve köftesi çok lezzetli ve kaliteli patatesleri de öyle. Fırında sütlaçı kesinlikle denemelisiniz baya lezzetli. Havuz başındaki snack da ilgilenen tüm arkadaşlar çok güleryüzlü. Beach snack de soğuk kahvesi çok lezzetliydi. Orda da tavuk döner,gobit köfte,dondurma vs mevcut. Bir yer daha var orda da tantuni vardı o da iyiydi.

    Covid-19:
    Otele giriş yaptığımızda maskelerimiz takılıydı. Ateşimizi ölçtüler, valizlerimize dezenfektan yapıldı. Tüm personelde maske mevcut, maskesi olmayan hiç görmedim. Girişte dezenfekte edilen kalemler mevcuttu. Buraya kadar güzel fakat otelde maske takma zorunluluğu yok yani kimse de maske yok zaten otel neredeyse full her yerde sıra bekliyorsunuz, yemek alırken içecek alırken. Bu yüzden çok tehlikeli genelde sadece Türkler maskeliydi bir de yabancı yaşlılar.

    Genel olarak otel iyiydi, daha iyi olabilir mi kesinlikle. Fiyatına göre ideal tercih edilebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Btuhan35 -- 12 Ekim 2020; 20:0:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Btuhan35 kullanıcısına yanıt

    Güzel inceleme olmuş.Size tavsiyem bir daha giderseniz otelin kendisinden alin.O zaman iyi oda veriyorlar.Birde mutlaka ana bina tercih edin.Bilmiyorum blokaji tesise ait oda fiyatıyla ama ana bina deniz tarafını seçerseniz çok güzel oda veriyorlar.ben ets den daha ucuza almıştım otelin kendisinden.Bize deluxe oda vermişlerdi.En üst kat ana bina deniz manzaralı.Muazzam bir manzarası vardi.Birde mutlaka bir 20tl sikistirirsaniz barmenlere inanılmaz kokteyller yaparlar.Özellikle yeri degismediyse kel bir barmen var.Bunlarin sefi konumunda.Bir daha giderseniz bunlara dikkat edin.Cok daha iyi hizmet alırsınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diverso kullanıcısına yanıt

    Sayın Diverso,


    2021 yılı için erken rezervasyonlar ne zaman başlayacak, bilginiz var mı? Yeni sezon için mevcut fiyatlarda ne kadarlık artış öngörülüyor?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt

    Hocam bende dediğiniz gibi otelin kendinden yaptım rezervasyonu. Odayı cuma günü alıp cumartesi giriş yaptık belki daha önce alsak ana binadan verebilirlerdi. Hatta şöyle biz 3 yetişkin 1 oda da 2 yetişkin 1 oda da kaldık. 2 yetişkin olan için ana binadan verebiliriz dediler, biz yan yana olalım diye istedik club oda oldu öylelikle. Kokteyl olarak bazı barlarda bilen yoktu. 1-2 kişi güzel kokteyl yapıyordu dediğiniz arkadaşa rastlamadım. Zaten otel inanılmaz kalabalıktı saat 21:30 dan sonra alkol almak sıkıntı 5-6 dk bekliyorsun her sefersinde, zaten o kalabalıkta pek kokteyl ile uğraşmıyorlar,hatta bol bol sek vodka sek cin alıp kendi karışımımızı kendimiz yaptık. Öğle saatlerinde pek kalabalık olmuyordu sakin olduğunda barmenler uğraşıyor, pine colada,b52 bir de mojito yu denedim güzeldi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Booking.com geri dönüyor



    Türkiye’den 2017 yılından beri erişilemeyen Booking.com’un yeniden açılması gündeme geldi. Şirket, Türkiye’de ofis açmayı ve vergi ödemeyi kabul etti.

    Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Hollanda merkezli şirketin ofis açma çalışmalarını hızlandırdığı öğrenildi. Şirketin, Türkiye'de kazandığı kârdan yüzde 7.5 oranında vergi vereceği ifade ediliyor. Bu adımların atılmasının ardından siteye erişim engelinin de kaldırılması söz konusu olacak.

  • belekte balon balıgı ,otelde tatilciyi ısırmıs ,akdeniz sakat duruma gidiyor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: man utd

    Alanya tarafı gayet güzel olur, Kemer tarafı yağmurlu ve serin olma ihtimali daha yüksek.

    Side-Alanya taraflarını tercih edebilirsiniz

    Ekimin son haftası için yorumunuz ne olur hocam? Çocuklu tatil için Side tarafını mı tercih etmeli?

  • tdursun T kullanıcısına yanıt

    Evet, side tarafı ideal.

    Kemer tarafı ormanlık olduğu için yağmurlu ve rüzgarlı oluyor.Alanyanın da denizi genellikle hemen derinleşiyor,çocuk için uygun olmaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • man utd kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler :)

  • Arkadaşlar merhaba. 2019'un 12. ayında tatil.com'dan aldığım tatilimi bir kaç aksaklık nedeniyle iptal ettirme kararı aldım ve 1-1.5 aylık süreç sonunda iptal ettirebildim ancak ücret iademi hala alamadım bunun gibi sorun yaşayan arkadaşlar var mı ?

  • 
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.