ohoo foruma göre herkes full awk bakıyoruz 2020den de kolaymış bittik abi bu ne awk böyle iş mi olur ben yazıp gidicem olum fulleyen fulleyene lan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2020’den KÖTÜ GELECEK

-
-
Yaz git reis
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
lan awk böyle şey mi olur nasıl 2020 gibi gelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu forumdakiler sence öyle sınavları affeder mi 😂 20den kolay kısmına katılmıyorum kesinlikle gözümu baglasalar full yapacağım kimyada organık ile elektrik sorularını görünce bi gittim geldim lan dedim bunlar böyle gorselsız elektrokimya sormazlar bı gariplik var suya çubuk mubuk batırırlar yok yapmamıslar dümdüz sormuslar sakın kalıp cozdum biyoyu söylemiyorum bile saçma sapan bir biyoloji olmus 20 biyosu hem zor hem kaliteli bu biyo hem zor hem dandıktı fizik ortalama her zamanki gibi o yüzden 20den kolay falan değil detaylıca yazdım ki ben 20de feni çok net hatırlıyorum 35-40dkda cozmustum 22 1 saat surdu
Klavye başında nenem de 115 Tyt 78 Ayt yapar. Bunu iddia eden kaç kişi dürüst konuşuyor orası muamma? İşin garip tarafı bu şahıslar sonuçlar açıklandıktan sonra ortalıktan kayboluyorlar.
-
Okuma yazması olan herkes 2020den iyi gelecegini biliyor.Sıktı bu muhabbet
-
Forumda kimsenin ortalıktan kaybolduğu yok hocam. Çok fazla yüksek yapan oluyor zaten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçen sene neredeyse kimse 18den iyi gelecegine ınanmıyordu.Aynı muhabbet geçiyordu
-
Ben bu kadar zıt görüşlerin olduğu bir sınav görmedim. 2020'de az çok herkes yığılma olacak diyordu. 2021'de de sıralamaların gerileyeceğini söylüyolardı ama bu sınav hakkaten çok stresli oldu. Bi taraf 19-20 diyor ,bi taraf 2020'yi aratacak diyor bi taraf 2019 diyor. Çorba oldu iyice.
-
Öğrencilerin 2020 gibi iğrenç sonuçlanmış bir sınavın sonuçlarına tekrardan razı olması bile Ösym'nin ne kadar berbat bir kurum olduğunu bizlere gösteriyor.
-
2020'den iyi gelmesi mucize olur.
Hayırlısı hocam az kaldı zaten bekleyip göreceğiz
En Beğenilen Yanıtlar

Okuma yazması olan herkes 2020den iyi gelecegini biliyor.Sıktı bu muhabbet |
Geçen sene neredeyse kimse 18den iyi gelecegine ınanmıyordu.Aynı muhabbet geçiyordu |
Ben bu kadar zıt görüşlerin olduğu bir sınav görmedim. 2020'de az çok herkes yığılma olacak diyordu. 2021'de de sıralamaların gerileyeceğini söylüyolardı ama bu sınav hakkaten çok stresli oldu. Bi taraf 19-20 diyor ,bi taraf 2020'yi aratacak diyor bi taraf 2019 diyor. Çorba oldu iyice. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X