honda bayisi ile aramda söyle bir dialog geçti? ben: aksesuar istemiyorum. honda: aksesuar olmadan araç egeayaya benziyor. Kimse almaz o şekilde. Sizde sevmezsiniz. başka bir zaman, başka bir dialog ben: hangi akseasuarlar var? honda: ..... balık sırtı anten.... ben: çubuk anten mi kaldı. Balık sırtı olanı almak lazım. honda: o süs için. Normalde aracımızda gizli anten var. yani aracın şeklini beğenirsin beğenmezsin ama Honda’nın sonradan aksesuar olarak taktığı bazı parçalar vw de zaten var. Honda alanların daha sonradan araçlarına taktıkları led stoplar baz donanımda bile var. vw nin belli bir çizgisi var. Bu markaya bağlı hangi aracı alırsan al bu böyle. sevileni tuttukları, sevilmeyeni değiştirdikleri evrimsel bir tasarım. Seversin, sevmezsin ama sedan civic gibi geçmişi ve geleceği olmayan, tasarımda eksik kalmış unsurların sonradan tamamlanmaya çalışıldığı bir aracıda bu tasarım anlayışı ile bir tutma bence. f/p olarak civic sedan mükemmel bir araç. Alabilirdim. Olmadı. Hb olanı 250 ye verselerdi kesin alırdım. Nfs den fırlamış tasarım stili ile golften güzel. Ama karınca sırtıyla sedan civice bir türlü ısınamadım. Gövde işçiliğinin kötü oluşu da almamda bir etken. Makyaj Parçaları düzgün oturtulmamış ve sonradan eklenmiş gibi. Golf ise her açıdan tek parça üretilmiş gibi hissettiriyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5A1BF912D -- 13 Nisan 2021; 14:30:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |