Şimdi Ara

2020 AYT = 2019 AYT'NİN 1 BELKİ DE 2 TIK KOLAYI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neden mi ? Birincisi sınava benzer dediğimiz yayınların YENİ BASIMLARININ kolay deneme çıkarmış olması

İkincisi Tarihin öne çekilmesi

Üçüncüsü Öğrencilerin coronaya etkisini de baz alacaklardır.

Bence 1 tık daha kolay gelecek. Ki zor gelmesini isterdim. Zor gelme ihtimali %0. He sınav kolay olur ama sınav anında o sorular zor gelir orası ayrı

• Ozellikle 3 4 5 hep sinav ayarinda tururdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence herkes kolay olur falan diyor ama kolay olsa bile maske onu dengeleyebilir. Herkesin sınıfta durmadan maskesini çıkartıp takacağı bir ortam olursa kimse sorulara tam olarak odaklanamaz.
  • Tamam knk

• hep aynı muhabbet.
  • 2020 AYT = 2019 AYT'NİN 1 BELKİ DE 2 TIK KOLAYI
  • Bu kaçıncı yazışım sizinde görüp kaçıncı hak verişiniz olacak bilmiyorum ama akıllanmaz troller için birkez daha yazıyorum...

2020 ayt 2019dan (hem tyt hem ayt) daha ZOR olacak ve sıralamalar daha KÖTÜ gelecek.
    Nedenleri:
    Nitelikli öğrenci sayısının artması
    Sistemin artık oturması (yayınlar-çalışma stilleri vesaire 18-19dan daha tecrübeli herkes.)
    Soru sayısının azlığı
    PUAN KORUMA SAÇMALIĞI
    Ve mezunlar. (3. Seneye kalmak bile normalleşti)

Evet bu moralle ders çalışmaya devam edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robin Hood. -- 9 Mayıs 2020; 14:25:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ÖSYM her sene olduğu gibi güzel seçici bir sınavı bize sunar merak etmeyin. Her sene sınav aynı zorlukta geliyor sadece dağılım değişiyor örneğin 2019'da Türkçe ortalama üzerindeydi belki de bu sene sosyal ortalama üzerinde olabilir kim bilir? Kısacası kimine kolay kimine zor ösymnin seviyesi her zaman aynıdır.
  • Şimdi o elindeki interneti kullanarak arama motorunu açıyorsun 2015 ve 2016 daki puanlara ve sıralamalara bakıyorsun (2015 de 435 le girilen yere 470 le girilmiş +30 35 oynama var) sonra beynini kullanıp bu yazdığın girdiği düzenliyorsun... ösym her sene aynı zorlukta sormuyor güzel insan

• quote:

Orijinalden alıntı: Robin Hood.

Şimdi o elindeki interneti kullanarak arama motorunu açıyorsun 2015 ve 2016 daki puanlara ve sıralamalara bakıyorsun (2015 de 435 le girilen yere 470 le girilmiş +30 35 oynama var) sonra beynini kullanıp bu yazdığın girdiği düzenliyorsun... ösym her sene aynı zorlukta sormuyor güzel insan
    sen 40 net yapmıyon mu zaten her denemeden amk takozu burada millete caz cuz yapma
  • Bana kalırsa sınav 2019 zorluğunda olacak netler ise bir tık kötü gelece farkındayım korona var sınav tarihi olayı var fakat adamlar kolay sorsalar üst dilimlerde sorun olur yine dediğim gibi sınav yapılabilirlik olarak 2019 gibi olur ama sıralamalar daha düşük gelir sallıyorum 65 ayt ile girilen yer 66-67 olabilir

• jadore_ J kullanıcısına yanıt
    Sıkıntılı eleman bulaşmayın (küfürbaz ****ye dedim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robin Hood. -- 9 Mayıs 2020; 14:58:1 >
  • Robin Hood. kullanıcısına yanıt
    Bu cevabı hangi beyinle verdin bilmiyorum ama sana şöyle bir açıklama getirebilirim.
    Dediğin durumun kesin sonuç vermesi için;

- Sınava giren adayların aynı olması gerekir.
    - Sınava giren aday sayısının aynı olması gerekir.

Diyelim ki bu durumlar da aynı ki bu imkansız belki de 2015 ve 2016 senelerinde hazırlanırken aynı çalışmayı göstermediler veya sınavda aynı odaklanmayı yapamadılar. Senin belirttiğin durumu çok şekilde çürütebilirim.

Şöyle bir örnek verebiliriz;

Diyelim ki Ayt fizik en başarılı olduğum ders ve neredeyse hiç soru kaçırmıyorum 2020 yılında fizik sorularının zor geleceğini varsayalım bu durumda ben avantajlı durumda olmuş oluyorum. Kısacası sınavın genel olarak zorluk derecesi değişmiyor. O sene sınava giren öğrencilerin hangi derste daha çok başarılı oldukları sınav sıralamasını ciddi etkileyebiliyor. Geçen sene ciddi anlamda türkçe çalışanlar TYT adına ciddi fark atmışlardır. Sonuçta sınava hazırlanan insanların hepsi aynı alanlarda başarılı değil. ÖSYM bir alanda zorlarsa diğer bir alanda seviyeyi düşürerek dengeyi sağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jakuzy -- 9 Mayıs 2020; 19:23:22 >

• Bu konuyu unutmuştum la.

Sizin düşüncelerinize de hak vermiyor değilim. Kolay gelmese bile zor gelme ihtimalini dediğim gibi halen düşünmüyorum. Zor sormayı düşünüyorlarsa bile bu sene vazgeçmişlerdir malum olaylardan dolayı.

Zor bir yks göreceksek o da 2021 yks olur. Keşke bu yks zor olsa zor olup ayırt edici olmasını isterim şahsen
  • Kanka sen niye bilmediğin konular hakkında yorum yapıyorsun :// 2015 e bak dedim sana ona bile bakmamışsın ösym tarihin en zor mat ve türkçe soruları sordu sosyal bilgi ağırlıklıydı ve ortaya dehşet bi sınav çıktı... benim çevremde sınava giren abilerim ablalarımda vardı...30-35 puan oynamasından bahsediyoruz burda :((
    Senin mantığına göre dengelenip puan farkının olmaması lazım...
    Ösym her sene aynı seviyede sormaz.

• bu sene tyt türkçe zorlamasınlar da ne yaparlarsa yapsınlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.