Şimdi Ara

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası -| Wuhan Virüsü Nedeniyle Turnuva Ertelenebilir! (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.550
Cevap
3
Favori
80.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aktrt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu mac gol gelir ama Moldova deplasmanindan 3 puan beklemiyorum. Favori oldugumuz maclarda patlamazsak olmaz cunku
  • Hakan bekliyor belki bir frikik olur da işe yararım diye.
  • umut meraş, cenk, irfan, güven, hakan balonoğlu. Bunlar a milli takımın as oyuncularıysa biz euro 2020'ye zaten gitmeyelim. Androya karşı bile kötü oynuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martax32 -- 7 Eylül 2019; 22:35:33 >
  • cenk oyundan çıkmalı gol gelir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ed Wood kullanıcısına yanıt
    Hakan ne akla hizmet oynatılıyor 3 moo ile çıkmış kanat yok türüç ve kılıçla neden çıkmamış filozof anlamadım

• Yusuf başı kesik tavuk gibi oynuyor içeriye hiç bakmadan rastgele top gönderip duruyor

Atak yapıyoruz ama ileride bir türlü iyi organize olamıyoruz anca şuursuzca orta açıyorlar
  • Yusuf Yazıcı'nın attığı toplar Maçka İTÜ İşletme fakültesine kadar geldi. Topa ihtiyacı olan gelip alsın bir zahmet.
  • Yusuf çöpoğluçöp çok söyledim herkes övüyordu yarılıyorum kaç maçtır lil maçlarını izledim faul yapmaktan başka bir şey yapmıyordu

• şenol güneş takımları kapalı savunmaları açamaz.

• Adamların sağ kanadında mbappe, sol kanadında neymar, forvetinde sterling olduğu için ortalarda ceza sahasına girmiyoruz arkada bekliyoruz...

• Ne boş muhabbet var bizim ülkede ya dün belçika san marino'ya 44dk ilk golü attı böyle takimları açmak kolay değil dünyada bunu en iyi yapan klup var o da city zaten.

Biraz daha sakin olursak gol gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurss222 -- 7 Eylül 2019; 22:42:17 >
  • ugurss222 kullanıcısına yanıt
    Yav he he belçika depteydi evinde san marinoya Rusya ve kıbrıs 4 tane attı ilk yarı belçikada evinde oynasa min 5 tane atardı böyle takımları açamıyorsa boşa oynamayalım zaten oynayan yok takımda yan pas sadece şutlar tribüne ortalar diğer kanada açılıyor

• yan pas yan pas yan pas hooop içeri rast gele orta, cenk topu alamayış... kısır döngü tekrar. iLK yarının özeti bu. ileriye araya falan kimse pas yapmıyor.
  • hakan yakından olursa trübüne vurur. emre vurmalı

edit: hakan büyük çöpsün...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martax32 -- 7 Eylül 2019; 22:54:2 >

• çağlar sen nasıl bir kalassın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu amatör takıma karşı can çekişiyoruz bunun adı beceriksizliktir.
  • Adamlar 30 pasla 1 puan alırlarsa helal olsun valla.
  • andorra o kadar kötü değil
  • Zeki'de bu maç sıçtı sıvadı şu takıma gol atamazsak ne diyeyim yani
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.