2020-2022-2023 sorularına baktım ve

-
-
Doğru diyorsun ayt matematik kaliteli ama tyt bence çok kötü gelecek en iyi ihtimal 2022 tyt belki daha kötü gelebilir. Büyük ihtimalle ayt ile dengeleyebilir 2022*0.8-0.9 gelme ihtimali çok yüksek ilk 100k için . Daha gerilerde 2022*0.7 bile gelebilir belki bakalım ne olacak geçen sene 2020*0.9 gelir diyordum 2020 gibi geldi neredeyse bu sene izlenimim en kötü 2022 gibi gelir yönünde .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 150 k civarlarında 2020*0,7 gelebilir mi harbi ya
Olabilir bence hocam ayt sınavından çıtır çerez çok soru yoktu bence belli bir seviyesi var soruların 2020 sınavında çok daha kolay matematik soruları vardı . Fen aynı bile olsa matematik sayesinde bir tık iyi getirebilir ama tyt ne olur onu kestiremiyorum .Tyt çok kötü gelirse sıkıntı olabilir biraz .
Abi bir an 2021 in konusunu mu okuyorum dedim ama başlığa dikkat edince anladım
Siz ciddi misiniz?
2022 ile bu ayt nin alakası yoktu. 2022 2 3 gömlek üstün bu sınavdan
Maalesef 2022* 1.3 1.5 aradı gelecektir
İlk defa doğru bir konu açılmış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Abartmayın.2022 ayt matı ve bu kıyaslanamaz ayt 2022 deki tırt polinom sorularına ve bu sene eksi 3 lü soruya bakın. Sınav stresiyke birçok öğrenci bir çarpanı x diğer çarpanı delta küçük sıfır olduğunu düşünememiştir.2022 deki tırt analitik sorularına(özellikle dik kesen hayatım boyunca unutamayacağım o ilkokul analitik sorusu) bakın bir de bu seneki 4,4 çember sorusuna bakın. Sınav esnasında sınav stresinden birçok öğrenci orada dik kesişmeleri gerektiğini görememiş olabilir
0,7, çok çok iyimser ancak abartıyorsunuz siz de çarpma işi mantıksız gerçi ama 0,7 de imkansız bana göre
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X