Şimdi Ara

2019 Yeni Peugeot 508 (70. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.880
Cevap
84
Favori
467.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: probandi

Gt nin de yakit dusunduruyor sehir ici 10 lt yi rahat gorur
    9-10 litre arası
    9 litre altı zor.

28 litre gördüm, gösterge de 2 tikin indiğini gordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birgarip2019 -- 13 Ocak 2020; 17:27:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • numberten_ank kullanıcısına yanıt
    Ankara Göral teşhirdeki araç 508 GT-Line 1.6 180 Hp 305.000 TL

Kırmızı muşamba deri, cam tavan, siyah meşe iç kaplama ve sedefli beyaz VAR

Dizel passat fiyatına Benzinli 508 kim alır ? VW antipatisi olanlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: probandi

Inanin bunu cok dusundum zarar etmek istemem tabi kendi adima kolay kazandigim bir para degil 300 bin tl. Ama passattan nefret ediyorum desem abartmis olmam sanirim. bu kadar ruhsuz bu kadar begenmedigim bir arac daha yok. sanki porshe mis gibi arac bedeli kadar opsiyon isteyen 200 bin tl verdigin golfe anahtar veren bu firmaya ve sattigi araca gicik oluyorum. D segmentinde premium disindaki markalarda hakikaten secenekler kisitli yeni 508 i de cok begendim. Gercekten cok kararsizim
    Hocam aynı düşünceler bende de var sizin gibi. Şu anki aracım Audi A4 B9 kasa ve alalı daha 5 ay oldu ama 5 ayda çok güzel prim yaptı. Bende para ederken satıp değiştirsem mi diye düşünüp duruyorum ve sizde ki soru işaretleri bende de var. ilk başlar da gt-line benzinli düşünüyordum ama şu anda dizele odaklanmış durumdayım, çünkü hiç gaza basmam, çok sakin kullanırım bu yüzden hızla yada performans çok önemli değil. zaten her yerde radar basmak imkansız ki dizel de bastım mı gidiyor.
    2020 gt-line kırmızı + cam tavan'a 304.000 fiyat aldım şubat 15 teslim. lakin önce arabamı satmam gerekiyor ve arabayı satarsam da şubat 15'e kadar arabasız ne yapacam bilmiyorum.

YTYusuf arkadaşımız da da benim Audi'den varmıştı satmış ve gt almış. O kesinlikle değiştirdiğim için çok mutlu ve memnunum diyor.

çoğu kişi 508'i bilmediği için ve malesef ülkemizde olan audi'den peugeot'a geçilir mi algısından dolayı ya audi satılıp da pejo mu alınır diyo.

Hakkımız da hayırlısı olsun diyelim ama arabayı ilana koyup satarsam ciddi ciddi almayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: disclosure

Anladığım kadarı ile sizdeki araçta GT

GT Line araçlarda sistem güncellemesi yok diyor servisler.

Alıntıları Göster
    GT line dizel

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalker

Ankara Göral teşhirdeki araç 508 GT-Line 1.6 180 Hp 305.000 TL

Kırmızı muşamba deri, cam tavan, siyah meşe iç kaplama ve sedefli beyaz VAR

Dizel passat fiyatına Benzinli 508 kim alır ? VW antipatisi olanlar...
    aynı paraya dizeli de var. sen de onu al.
    Doğuş kadar lanet bir firma daha varmıdır?

Bence pejo 508'in karşılığı passat değil arteon'dur ki madem VW'yi bu kadar çok seviyorsan
    aşağı yukarı aynı paralara 2019 sıfır km Arteon R-Line benzinli alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzmete

GT line dizel

Alıntıları Göster
    Rica etsem şase numaranın son 8 karakterini paylaşır mısın?
    Servisler inat ediyorlar Gt Line'da güncelleme yok diye.

Şase numaran aracın ön camında da mevcuttur.
  • numberten_ank kullanıcısına yanıt
    köprüyü geçene kadar dayı dersin satarken kaymağını yersin.
  • Yeni Peugeot 508'in iç mekanına hasta oldu. Bayağı ferah ve güzel görünüyor. Verdiğin parayı sonuna kadar eder nadir otomşgllrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: disclosure

Rica etsem şase numaranın son 8 karakterini paylaşır mısın?
    Servisler inat ediyorlar Gt Line'da güncelleme yok diye.

Şase numaran aracın ön camında da mevcuttur.

Alıntıları Göster
    buyrun hocam

• Passat gercekten cirkin bi araba yahu. Prim yapmasi disinda hicbir ozelligi yok. Tam bir zevksiz adam arabasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 13 Ocak 2020; 20:0:55 >
  • Ya hakikaten ciddi anlamda soruyorum. Hic kullanmadim passat kullanan arkadaslar lutfen cevaplayin. Halkimizin passata tapma sebebi nedir. Eminim ww ceosu passati bu kadar sevmiyordur. Yani surusu mu muthis yol tutusu mu muthis cok mu rahat yani diger d segmenti rakipleri ile nasil bir fark var aradaki peynir ekmek gibi satiliyor. Her yil ulkede en cok satan ilk 10 araba listesinde genel de b ve c segmenti arabalar vardir. Tek d segmenti arac var ilk 10 da o da passat. Bunun sebebi nedir bir bilen yanitlasin

• probandi P kullanıcısına yanıt
    Geniş
    Sessiz
    Konforlu
    2. Eli kuvvetli
    Performansı üzmez
    Yakıtı fena değil (dizel/benzinli)

Ve en önemlisi sanıldığı gibi rakiplerinden pahalı değil. Bugün insignia, talisman, mondeo passat'tan çok daha pahalıya satılıyor.

Geçen sene sonunda en ucuz D segment araçlar 210bin isterken 175bin liradan başlayan fiyatlarla binlerce satış yapıldı.

Yani en önemli şey ekonomi

• Abc’ de Gt Line dizel siyah renk, kırmızı nappa deri, sunroof, gri meşe ahşap ve 360 kameralı araç vardı 313.000 TL, yine aynı bayide kırmızı GT 225 Hp, 19 jant ve sunrooflu araca 315.000 TL dediler.

• redmaner kullanıcısına yanıt
    En bos paketler icin dogru olabilir ama en dolu paketlerde passatin fiyati ucuyor ve en dolu paketini rakipleri kadar dolu hale getirmek icin bircok opsiyon almak gerekiyor. Aradaki fiyat farki 50.000 tl yi geciyor nerdeyse

• Peugeot 508 gt line dizel kadar dolu dizel otomatik passatin su an fiyati nedir acaba

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • probandi P kullanıcısına yanıt
    İkisinin de lansman fiyatlarına baktığımızda elegance dizel otomatik passat 265bim lirayken gt line peugeot 508 290 civarıydı sanırım. Halen daha ucuz

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzmete

buyrun hocam

Alıntıları Göster
    Uygulama ne? kimse bana bundan bahsetmedi? Uzaktan kontrol var mı? Klima açma, motor kapatma gibi gibi?

• spark73 S kullanıcısına yanıt
    Öncelikle üslubunuzu konuyu takip eden tüm kullanıcılar adına kınıyorum.

Tüm forumdan özür dilemeye davet ediyorum.

Ben gayet normal olarak 508 yerine D segmentinin en çok satılan, bayilere geldiği gün biten, 2. elde 1 ayda 20.000 TL kazandıran, yol tutuş, performans, ses yalıtımı ve malzeme kalitesi bakımından 508’den iyi olduğunu gözlemlediğim hakiki Alman Passat öneriyorum.

Passat alıp da zarar ederse ben burada olacağım.
    Ama 508 alıp da zarar etmesi gayet normaldir.

Her ne olursa oldun üslup ve kelimelerin foruma saygı sınırlarını aştığı görülüyor.

Ne önerirsen öner, edepli, ahlaklı, saygılı ve nezaket kurallarına riayet ederek söylemelisin.

Tüm foruma özür borçlusun.
    Huzur bozacak kışkırtıcı hakaret içeren mesaj gönderemezsin

• redmaner kullanıcısına yanıt
    Doğuş sitesinden bu bilgi çikiyor. Yanlişmi?

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.