< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2019 Yeni Peugeot 508 (233. sayfa)
-
-
1.6 benzinli motorlarda kayis degil zincir var. Sanirim yeni 1.2 lerde de zincire gectiler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsail -- 4 Ağustos 2024; 22:32:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar,
Sorgulamak için yazıyorum. Yakın zamanda ön balata değiştirmiş olan var mı?
-
Hocam biraz geç cevap veriyorum kusura bakma.
Servise götürmüştüm , test sürüşü de yaptık.
Kapi fitillerini yagladik vs dedi ama yine çözüm olmadı malasef. Pek vaktim olmadığı için de çok üzerinde duramadım.
Video ekleyebiliyor mu buraya , ona göre videosunu ekleyebilirdim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eklenebiliyor hocam.
-
Baktım ama göremedim. Sadece foto var sanırım.
Hocam o zaman istereniz youtube vs. yükleyin incelemek isterim bende merak ettim.
-
Müsait olunca bakayım o zaman.
Teşekkürler tekrar 👍🏼
Videodan çok belli olmayabilir. Canlıda sesler çok rahat duyulabiliyor.
Mutlu karayoutubePeugeot 508 kapılardan gelen ses..https://www.youtube.com/shorts/LDKEZS75Auk?si=3TUNg6eFqHq-epEg
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hocam tık tık diye bir ses geliyor sanki bir şey vuruyor gibi onu diyorsunuz değil mi ?
-
508 üretimine son veriliyormuş :(
https://forum.donanimhaber.com/peugeot-508-in-uretimine-son-veriliyor-iste-nedeni--159384637
-
Evet hocam, kapılardan geliyor sanki bi yere çarpıyor gibi ama anlam veremedim.
Serviste ki usta da kabul etti, fitilleri yaglariz vs dedi ama bi şey değişmedi.
Şehir içinde bozuk yolda daha çok belli oluyor aslında.
Canlı dinlemek lazım geçmiş olsun hocam böyle ufak tefek sesler can sıkıyor gerçekten. Cam tavan var mıydı araçta ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustpre -- 28 Ağustos 2024; 14:46:51 > -
Herkese merhabalar. Aracı ilk aldığımdan beri EAT8 lerde ilk çalıştırmada yani şanzıman yağ sıcaklığı ideal seviyeye gelene kadar boşa bıraktığında ufak bir nasıl desem çıtır çıtır ses geliyor. Bu durum herkes de aynı mı ?
-
Boşa geçtiğinde mi yoksa 2. Viteste ayağını gazdan çekip kendi halinde akınca mı ?
Yani aracı ilk çalıştırdığımda, şanzıman yağı ideal sıcaklığına gelene kadar kavramıyor gibi oluyor hatta gazı bırakınca kendini boşa alıyormuş gibi oluyor ya ilk dakikalarda. O sırada ayağımı gazdan çekersem araç kendini boşa atar gibi olduğunda böyle çıtır çıtır ses geliyor. Şanzıman ideal sıcaklığına ulaştığında ise bu ses kesiliyor.
-
Yine 1.6 puretech kullanıcılarına bu vida her bakımda gevşeyip duruyordu en son sıktırmıştım. Bu sefer direkt uçmuş gitmiş. Birde sanırım bu sesi yapanda bu egzoz koruması. Sizde de gevşeme oluyor muydu?
-
-
Hiç bakmamıştım o vidaya. Bir kontrol edip deneyeceğim.
Bende vida sımsıkı duruyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X