Şimdi Ara

2019 Toyota Vision Otomatik vs 2013 Kia Sportage GSL Plus Manuel?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kısaca durum şu:

Toyota sıfır ayarında, Kia’da tabiri caizse yok yok; multimedya-ön koltuk kafalıklarında ekran dahil!
    İkisi de benzinli!
    Toyota yaklaşık 20.000₺ daha pahalı!
    Ne dersiniz?
    Artılar ve eksiler?

• Abi gözünü seveyim bunlar aynı sınıf bile değil. Böyle bir karşılaştırma ihtiyacı hissettiysen senin kafanda crossovera binmek var zaten. Sonuçta boş da olsa 2019 otomatik bir sedana atlamaya emin değilsin. Crossover bak sen. Boşver corollayı.
  • Segmentler çok farklı.Sedan bakıyorsanız suv ihtiyacınız yok demektir o zaman niye suv ile sedan karşılaştırıyorsunuz ?

2 tane örnek ilan iletirseniz bilgi verecekler daha sağlıklı bilgi verebilir bence

Aralarında 6 yaş fark var 6 yaş fark olduktan sonra ben o paralara superb alırdım mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 3 Kasım 2019; 16:0:12 >
  • Teşekkür ederim girdiler için öncelikle,
    Sizler daha bilimsel yaklaştınız olaya haklı olarak.
    Şöyle detaylandırmaya çalışayım:
    Dört kişilik bir aile aracı ihtiyacı var, büyük çoğunlukla haftasonları şehir içi kullanılacak, yılda birkaç seferde şehirlerarası!
    İkilem ise benim için şu ki: Hemen hemen aynı bütçe için yeni bir araç mı yoksa daha özellikli ama yıpranmamış daha eski araç mı?
  • kursad_75 kullanıcısına yanıt
    Hacim lazım size. Büyük ihtimalle lpg de gerekir. Bu durumda bagajı daha büyük olan tercih sebebi olmalı. Ben her türlü 2019 corollayı alırdım o ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: babıesrar82

Hacim lazım size. Büyük ihtimalle lpg de gerekir. Bu durumda bagajı daha büyük olan tercih sebebi olmalı. Ben her türlü 2019 corollayı alırdım o ayrı.
    Hacim önemli ancak hafta içi hemen hiç kullanılmayacak.
    Bu arada, 44 yaş tecrübesiyle- benzin/lpg ikilemi için benim görüşüm:
    Hergün işe gidip gelmek için kullanılma zorunluluğu yoksa, bu zamanda benzinli araç alıp gerektiği kadar kullanmak evlası derim!
  • Corolla tabi ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterap

Corolla tabi ki
    Biraz açabilir misin sevgili dostum?
  • corolla şansızman ve yakıt olarak güzel yeni çıkmış bir model. 2. elde her zaman para eder. bir aile arabası olarak üzmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

corolla şansızman ve yakıt olarak güzel yeni çıkmış bir model. 2. elde her zaman para eder. bir aile arabası olarak üzmez.
    Teşekkür ederim katkın için
  • bütçe muhtemelen 100bin lerde

buyuk arac ihtiyaç ise kia benzinli manuel bir araca hic bulasmayin kafaliklardaki sonradan takilma ekranlar sizi kandırmasin

ben olsam hiç düşünmeden dizel otomatik 5008 bakardım 7 kişilik tam bir aile arabası yakıtı az olabildiğince dolu bir araç

sedan bagajı yeter derseniz de kesinlikle corolla sonucta yeni bir araç
  • kursad_75 kullanıcısına yanıt
    Corolla ihtiyaclarini karsilar hocam. Hem daha yeni hem de otomatik.

Yeni kasa sportage sahibi olarak bu boyutta bi araci manuel onermem. Yakit 10lt civari olacaktir. Lpg uyumu yok. Donanim fazla ama malzeme kalitesi yuksek diyemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

bütçe muhtemelen 100bin lerde

buyuk arac ihtiyaç ise kia benzinli manuel bir araca hic bulasmayin kafaliklardaki sonradan takilma ekranlar sizi kandırmasin

ben olsam hiç düşünmeden dizel otomatik 5008 bakardım 7 kişilik tam bir aile arabası yakıtı az olabildiğince dolu bir araç

sedan bagajı yeter derseniz de kesinlikle corolla sonucta yeni bir araç
    Eksik olma by_MuKa,
    Tavsiyesini dikkate alıp 5008’i inceleyeceğim ancak dizel araçlar, hele de otomatikse, bir de üstüne tutuluyorsa 2008/3008/5008 gibi, benim tabirimle haddini aşıyor ne yazık ki fiyat olarak!
    Marka olarak da wolksvagen ve honda, özellikle ikinci elde haddini aşmış kesinlikle, dizel/benzinli-manuel/otomatik gözetmeksizin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterap

Corolla ihtiyaclarini karsilar hocam. Hem daha yeni hem de otomatik.

Yeni kasa sportage sahibi olarak bu boyutta bi araci manuel onermem. Yakit 10lt civari olacaktir. Lpg uyumu yok. Donanim fazla ama malzeme kalitesi yuksek diyemem
    Teşekkür ederim sevgili masterap,
    Anlıyorum, selamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: autindustry

Bu mesaj silindi.
    Detaylı açıklamalar için teşekkürler sevgili autindustry.
    Yukarıdaki ihtiyaçlar ve koşullar kapsamında sizin marka/model tavsiyeleriniz nelerdir?
  • Corollanin otomatik olması bile Sportage' a tercih sebebi. Otomatik çok büyük rahatlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fredd_35

Corollanin otomatik olması bile Sportage' a tercih sebebi. Otomatik çok büyük rahatlık
    Teşekkür ederim sevgili dostum, selamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: autindustry

Bu mesaj silindi.
    Fiyatlardaki artış inanılmaz!
    Teşekkür ederim tekrar, selamlar...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.