Şimdi Ara

2019 TOYOTA COROLLA SEDAN (305. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.900
Cevap
123
Favori
778.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Sarı sitede flame dream e göre sayı olarak çok az. Bunun sebebi üst dilime erken mi geçti flame aradaki fiyat farkı mı? Yoksa başka bir durum var mı? Multidrive flame düşünüyorum dream yerine. Flame bulamadım henüz firmalardan ama. Sizce mantıklı mıdır flame? Tavsiyenizi almak isterim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mateach M kullanıcısına yanıt
    Flame çok az geliyor bayilere ben öyle biliyorum flame x pack geliyor genelde yada en çok satılan dream ve vision bulunuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradaki farka flame x alırım diyor demekki alanlar. Şu durumda fiyat farkı çok tabi.2 gün önce golfümü sattım. Şansıma bir gün sonra matrah olayı çıktı. İyi mi oldu kötü mü bilemiyorum. 3 4 ay sonra bu matrah düzenlemesinin de işe yaramayacağını düşünüyorum. Flame normalde doluluk olarak beni epey tatmin ediyor. Flame tercihinin mantıksız bir durumu var mıdır şu anki liste fiyatlarına göre?

Araç bulabiliyorsan flame alt vergi dilimine girmişken hemen alın derim hatta dream bile alınır oda alt dilime geçti. Kur artınca tekrar üst dilime geçecek birkaç aya yani elinizi çabuk tutun bence. Buradan bakın donanım özelliklerine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaa89 -- 14 Ağustos 2021; 11:14:50 >

• Hocam dream buldum ama flame bulamıyorum. Arada liste fiyatı 16 bin fark var bunu verebilirim aradaki donanım farkı beni tatmin etti. Özellikle dolu olan daha çabuk üst dilime çıkar yorumunuza katılıyorum. Ocak ayına kadar ancak ömrü var bu matrahın. İkinci el sıfırda radarımda ama 278 den düşük yok

İlk başta dediğim gibi flame çok az üretiliyor nedense sarı sitede bile yok denecek kadar az. Flame x pack yada dream arasında kalıyor insanlar demekki.

• Dream ile arasında ben aldığımda 7.5 tl fark vardı arka cam filmi led arka farlar kararan iç ayna ve anahtarsız giriş çalıştırma dışında fark yok xpack paketi ile flame arasında 7.5 fark vardı yani iş şuna dönüyor ya dream alalım yada 15 bün fazla verip flame xpack aradaki kalan flame dremden en azından fazla fark olmadığından tercih edilmedi ben aldığımda hurda teşfiki vs derken flame ile xpack arasında 12 bin tl fark oluyordu alamamıştım flame aldım keşke o dönem fazla kredi borç harç alsaydım dedim. Ama anahtarsız giriş olayı için de iyiki drem almamışım dedim bşrde arkadan led olmayan farlar kötü gösteriyor arabayı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Toyota Corolla'da bariz iki çok ciddi fark meydana getiren teknoloji günümüzde Hibrit ve TSS. Dream ile Flame arasında bana sorarsanız çok ciddi seviyede kararsız kalacak bir fark yok. Ama Flame ile Flame X-Pack arasında var. O yüzden insanlar biraz daha fazla verip X-Pack aldı hep ( O zaman %50 dilimindeydi tabi hepsi).

Eğer ben bu iki teknolojiyi de isterim derseniz Hibrit Dream alın, yok hibrit almayacağım derseniz Dream bulursanız onu Flame bulursanız da Flame alın.

Eğer performans sizin için önemli ise sarı siteden sıfır km olan 1.6 lt motorlu araçlar var. 1.6 lt 0-120 km hızlanmada 2 sn kadar 1.5 motordan daha performanslı. Ayrıca sport modunda gaz tepkisi de çok hassas, baya atik bir karakteri var. Ama yakıt olarak da şehir içi normal trafikte 1.5 lt ile 1.6 lt arasında 100 km de 2 lt ye kadar fark var. Uzun yol hemen hemen aynı.

@mateach

• tenekekutu kullanıcısına yanıt

Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam. 1.6 sarı sitede buldum. Golf tsi sonrası 1.5 performansı beni üzer eminim. Ama dediğiniz gibi 1.6 iyi kaçıyor abimde önceki kasa corolla mevcut performansı tatmin eder. fakat İstanbul trafiğinde bu sefer de yakıt üzer. Aracımı 2 gün önce sattım. Araba da bulamıyorum zaten. Hiçbir firma telefona bile çıkmıyor. Yinede arayışa devam

• Golf TSİ ile 1.6 lt performans olarak çok benzer. Yakıt olarak TSi'dan 1-2 lt duruma göre fazla yakarsın Tabi Corolla'da LPG alternatifi her zaman mevcut. O zaman TSi'den az yakıyor.

@mateach

• Xpack ile flame ikinci el de bakıyorum sıfır gibi ama ikinci elde şu an fiyatlarda değişiklik pek yok. Piyasada az araç bulunması ve bu fiyatların kalıcı olmayacağı öngörüsü sebebiyle haklı olarak insanlar fiyat inmek istemiyor. Söylediğiniz gibi 1.6 performansı atmosferik bir araca göre beni şaşırttı. LPG de düşünebilirim hocam her ne kadar fiyatlar benzine yaklaşsa da halen mantıklı

Bende sıfır 1.5 almadım sarı siteden 1.6 132 HP sıfıra yakın bir araç aldım performansı gayet yeterli ki ben 184 HP turbo benzinli araçtan geçtim siz düşünün. Şanzıman pürüzsüz tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mateach

Xpack ile flame ikinci el de bakıyorum sıfır gibi ama ikinci elde şu an fiyatlarda değişiklik pek yok. Piyasada az araç bulunması ve bu fiyatların kalıcı olmayacağı öngörüsü sebebiyle haklı olarak insanlar fiyat inmek istemiyor. Söylediğiniz gibi 1.6 performansı atmosferik bir araca göre beni şaşırttı. LPG de düşünebilirim hocam her ne kadar fiyatlar benzine yaklaşsa da halen mantıklı

Flame x pack 334.500 TL hemde 1.5 3 silindir
    1.6 sıfır gibi araçların kimse fiyatını düşürmez

• Performans konusunda soru işareti yok şanzuman içinde öyle. Bütçeme göre sıfıra yakın bir ikinci el daha mantıklı olacak zaten. (xpack için). Çok aciliyetim yok denk gelir inşallah bir araç.

• 2019 haziranda alıp 6 ay kullandım ve sonrasında babama bırakmak zorunda kaldım çünkü dayanamadım.

ne basmaya basabiliyorsun ne durmaya durabiliyorsun. Motor çok fena bağırıyor ve yalıtım berbat . Halen de arada sürerim birkaç güzel özelliği var mesela direksiyonu ve süspansiyonu yumuşak ama güvenlik duygusu sıfır . Altı yere çok yakın sürekli yayla yollarında sürtüyor ancak savrulma da çok

• Güvenliği dışındaki saca göre yorumlar iseniz evet güvensiz egea daha güvenli duruyor fakat türkiyede fiyatının çok üstünde güvenlik sunan nadir arabalardan. aynı hava yastık sayısı ve güvenlik elemanlarını sunan alman araçları 400 bin bandını geçtiler corolla bu konuda rakipsiz tabi cvt şanzımanın isteksizliği ve yol sesinin arabada görece fazla olması konusunda haklısınız fakat bunları benim gibi standart kullanıcılar için gözardı edilebilecek şeyler. Tokluk hissi arabada yok gibi ama olası bir kazada en azından firmanın sunumuyla sınıfının en güvenlisi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu paylaştığınız düşmüş hali. Dream MdS 297.000 küsürdü öncesinde.

Şu anda Flame MdS tam sınıra yakın, bulabilen varsa almak için iyi fırsat. Zam gelirse üst dilime çıkar o zaman anlamsız hale gelir, Dream tahtı devralır.

Saygılar.

• Güvenlik sıfır mi yok daha neler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-859ADE664

2019 haziranda alıp 6 ay kullandım ve sonrasında babama bırakmak zorunda kaldım çünkü dayanamadım.

ne basmaya basabiliyorsun ne durmaya durabiliyorsun. Motor çok fena bağırıyor ve yalıtım berbat . Halen de arada sürerim birkaç güzel özelliği var mesela direksiyonu ve süspansiyonu yumuşak ama güvenlik duygusu sıfır . Altı yere çok yakın sürekli yayla yollarında sürtüyor ancak savrulma da çok

Hemşerim altı yere yakin olan araç nasıl savruluyor çok merak ettim 😀 bağımsız süspansiyona sahip olan yol tutuşu geyik testi iyi olan ender araclardan biridir kendisi

Hele hele güvenlik duygusu sıfır demişsin bunu yapan mühendis duysa harakiri yapar 7 hava yastığı yolcu yaya güvenliği falan her pakette standart dünya markası çok garip açıkçası 😀

Tamam motor sesi var ama neden var atmosferik motor eyvallah cvt uğultu sesi oluyor yalıtım da yok gibi birşey vur ama öldürme hocam  

• Otomobil ANLATICISIyoutube
    Corolla Sedan Crash Test
    https://www.youtube.com/watch?v=9eaWVzpmznc&feature=youtu.be
    ııhs-hldı crash testing and highway safety
    2021 Toyota Corolla 4-door sedan
    https://www.iihs.org/ratings/vehicle/toyota/corolla-4-door-sedan/2021

Yeni kasa corolla sınıfının en güvenli araçlarından biri.

• 
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.