Şimdi Ara

2019 TOYOTA COROLLA SEDAN (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.900
Cevap
122
Favori
777.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bayi ile anahtar teslim anlaşmıştık. trafik sigortası ve vergisi buna dahil degil diyor. Öyle mi gerçekten. ?araç alırken bu detayları konusmamistik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün başlangıç versiyonuna bakabildim, eskinin Life donanımı yani yumuşak plastik olan ön konsol aynen korunmuş,orta ekranda bir de CD yuvası eklenmiş,arka koltuk baş mesafesi biraz daha iyi tabi sunroof olmamasından dolayı,gösterge ekranı ,klima düğmeleri bence hoş olmuş, yine koltuk döşemeleri de gayet iyi.

Eksik olarak park sensörü ki sonradan taktırılır basit birşey,çelik karter koruma yine aynı bunun harici binici birisinin eksikliğini göreceği bana sorarsanız başka birşey yok.

En çok eleştirilen lastiklere gelirsek evet yanakları oldukça büyük dağ,bayır,bozuk yollarda gidecekler için iyi fakat daha düzgün yolda gidecek kişiler jant+16 inç lastiği gözü arar gibi duruyor.
    -------------------------------------------------------------------------------------

Trafik sigortası her yerde fiyata dahil değildir, MTV ise anlaşmanıza bağlı, bazı bayiler içinde fiyatı verir bazısı dışında. Ama içinde verirseler bunu derler,yani şu şu dahil şu paraya. Eğer hiçbirşey demedilerse konuştuğunuz rakam aracın kendi KDV+ÖTV+nakliye dahil peşin fiyatı olur.

• HB neden çıkmadı acaba Tr de
  • Açıklanan bayi fiyatından daha pahalıya baz donanım corolla ilanı buyrun bakın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Bugün başlangıç versiyonuna bakabildim, eskinin Life donanımı yani yumuşak plastik olan ön konsol aynen korunmuş,orta ekranda bir de CD yuvası eklenmiş,arka koltuk baş mesafesi biraz daha iyi tabi sunroof olmamasından dolayı,gösterge ekranı ,klima düğmeleri bence hoş olmuş, yine koltuk döşemeleri de gayet iyi.

Eksik olarak park sensörü ki sonradan taktırılır basit birşey,çelik karter koruma yine aynı bunun harici binici birisinin eksikliğini göreceği bana sorarsanız başka birşey yok.

En çok eleştirilen lastiklere gelirsek evet yanakları oldukça büyük dağ,bayır,bozuk yollarda gidecekler için iyi fakat daha düzgün yolda gidecek kişiler jant+16 inç lastiği gözü arar gibi duruyor.
    -------------------------------------------------------------------------------------

Trafik sigortası her yerde fiyata dahil değildir, MTV ise anlaşmanıza bağlı, bazı bayiler içinde fiyatı verir bazısı dışında. Ama içinde verirseler bunu derler,yani şu şu dahil şu paraya. Eğer hiçbirşey demedilerse konuştuğunuz rakam aracın kendi KDV+ÖTV+nakliye dahil peşin fiyatı olur.
    Hocam sizin bilginiz vardır diye umut ediyorum.
    Cumartesi günü aracı canlı olarak inceledik ve test sürüşü yaptık, hoşumuza gitti.
    Satış temsilcisine , 1 Adet Flame Multi Drive S , 2 Adet Flame Multi Drive S X-Pack 1 Adet Passıon Multi Drive S X Pack olmak üzere toplamda 4 Adet yeni Corolla almak istiyoruz Filo indirimi yapın dedik, ( Vergi levhamız falan var )
    Liste fiyatı üzerinden hesaplarsak 4 Araç Toplam : 579 Bin TL Tutuyor.
    4 Araç Değil 4, 10 adet bile alacak olsanız Lansman fiyatından kuruş aşşağı düşemeyiz dediler. Filo indirimi yaptıra bileceğimiz ve uygun fiyat alabileceğimiz bir bayi varmı bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S1000XR -- 18 Şubat 2019; 17:22:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

1.6 900 tl, 1.8 hybrid 1588 TL

Alıntıları Göster
    6 aylık doğru mu hocam?
    Bu vergilere inanamıyorum artık:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 19 Şubat 2019; 1:6:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akremon

Arkadaşlar bayi ile anahtar teslim anlaşmıştık. trafik sigortası ve vergisi buna dahil degil diyor. Öyle mi gerçekten. ?araç alırken bu detayları konusmamistik
    Trafik sigortası asla dahil olmaz. Vergi firmaya göre değişir

• akremon A kullanıcısına yanıt
    Trafik sigortası dahil olmaz. Kişiden kişiye değişiyor çünkü. Ocak mtv sini bayi öder. Temmuzu siz ödersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Bugün başlangıç versiyonuna bakabildim, eskinin Life donanımı yani yumuşak plastik olan ön konsol aynen korunmuş,orta ekranda bir de CD yuvası eklenmiş,arka koltuk baş mesafesi biraz daha iyi tabi sunroof olmamasından dolayı,gösterge ekranı ,klima düğmeleri bence hoş olmuş, yine koltuk döşemeleri de gayet iyi.

Bugüne kadar aldığım bütün 0 araçlarda dönem mtvsi satıcı tarafından ödenmiştir ve bu konunun pazarlığı yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stefano -- 20 Şubat 2019; 22:25:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: stefano

Bugüne kadar aldığım bütün 0 araçlarda dönem mtvsi satıcı tarafından ödenmiştir ve bu konunun pazarlığı yoktur.

Alıntıları Göster
    Satıcıya göre farklılık gösterir. Kimi bayi mtv yi öderken kimisi ödemiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aracı bugün inceledim. tasarım olarak şık buldum. güzel olmuş. arkasını daha çok beğendim farları özellikle. içinde ise bazı kusurlar göze çarptı. baz donanım ve bir üstünde makyaj aynaları ışıksızdı. tüm donanım seviyesinde kapı cepleri çok çok yetersiz. sunroof nedeniyle tavan basık arkada oturan için daha kötü bir durum var. klima tuşarını çok beğendim. multimedya ekranını inceleyemedim kapalıydı. kaputta izolasyon olmaması sinir bozucu. bagaj aydınlatması da yetersizdi.

genel olarak beğendim. c segment standartlarında. ne eksik ne fazla.
  • Arkadaşlar dün aracı test ettim.. öncelikle eksiklik ve olumsuzluklardan bahsedeym.
    1-En büyük olumsuzluğu sunrooflu modelde arka baş mesafesinin bariz daralmış olması gözünün önünde tavan duruyor.. Sunroofu opsiyon yapmaları lazım.. Nihayet sunroof sundular demiştim ne güzel ama yazık olmuş
    2-Koltuk ısıtma yok.. Burası rusya değil ayaklarını geçelim kışın kısa mesafe yolculukta motor soğuk olduğundan klima ısıtamıyor ve gürültülü çalışıyor ama koltuk ısıtma olunca klimaya ihtiyaç duyulmuyor. Avrupa’da bırakın ön tarafı arka koltuklarda koltuk ısıtma var.. Ayrıca direksiyon ısıtma da Avrupa versiyonlarında mevcut.
    3-Apple Car Play ve Android Auto yok.. peki o büyük ekranın ne anlamı olacak.. Avrupa versiyonlarında da yok ama orda navigasyon mevcut.. Bakalm nasıl halledecekler makyajda mı gelir sonradan güncellemeyle her araçta sunulur mu.. Eksikliği büyük handikap haritalara ekrandan bakmak çok faydalı olur..
    4-Arka kol dayama dik durmuyor eskiden de durmazdı yine durnuyor.. Japon kardeşler kol dayamayı nasıl kullanıyor merak ediyorm.. Altına mont neyim koymanız lazım
    5-Arkada usb girişi yok.. ben önemsemedim çocuk da oynamasın telefon tabletle bağımlı olduk resmen
    6-Otomatik park yok.. eşiniz kullanınca aracı faydalı olurdu.. Avrupaya giden araçlarda var bu arada
    7-Geri görüş kamerasında kılavuz çizgiler yok.. Çok daha kullanışlı olurdu olsaydı..
    8-Park sensör göstergesi kadranda çıkıyor direksiyon çevirince göremiyorsunuz.. avrupa menşeli araçlar gibi multimedya ekranının yanına koysanıza..
    9-Dizel araçtan geçenler tork nedeniyle o ivmelenme patlayıcı güç hissiyatını yaşamayacakları için mutsuz olabilir. Sakin sürücüyseniz -ki değilseniz de istemsiz olarak sakin olmaya çakışıyorsunuz atmosferik motoru devreye sokmamak için- ilk başlarda alışmak zor gelebilir.
    10-Elektrikli-hafızalı koltuk yok.. ABD versiyonlarında var Avrupa’yı bilmiyorm.. Aracı birden çok kişi kullanacaksınız gerçekten velinimet. Yoldayken de ayarlayabiliyorsnz sırtlığı vs.
    11-Uzun biriyseniz koltuk yüksekte kalıyor gibi adama bu inmiyor dedim ama meğer en alttaymış.. Sunroofsuz versiyonlar da mı öyle bilmiyorm ama daha da inebilseydi keşke.. 180 ve üzeri olanlar bi bakmalı

***Şehir içi olduğu için 130-140a çıkamadım dolayısıyla direksiyon hıza ne kadar duyarlı yol-rüzgar sesi nasıl bilemiyorm..
    ***ACC ve şerit takip kullanmaya fırsat olmadı

Olumlu gelişimlerine gelirsek.
    1-Araç gerçekten rijit hissettiriyor trafik tabelasında 30 yazan virajlı yere gazlayıp hızlı girdim ama salınım yaşamadı eskisi öyle değildi bi kayma eğilimi gösterirdi.. TNGA platformu ya da aracın ağırlık merkezinin 1 cm aşağı çekilmesi muhabbeti mi bilmiyorm ama eskisine daha rijit daha güven verici olduğuna şüphe yok.
    2-Direksiyon düşük hızlarda baya yumuşak park manevraları kolayca yapılabilir
    3-Ortadaki ekran görüş açısını kapatır fln denildi ama alakası yok.. Multimedya ekranının konumlandırması görüşü engellemiyor.. harita kullanabilirse epey işlevsel olacaktır o ekran.. yanlarında kötü duruyor denilen tuşlar da araç sürerken farkettim iyi ki dokunmatik değil kolayca geçiş yapabiliyorsnz
    4-Görüş açıları gayet iyi.. Eskisinde önde kör noktalar vardı A sütünunda değişikliğe gidip kelebek cam bırakınca görüş açısı düzelmiş
    5-Aracın çalıştığını anlamıyorsnz düşük hızlarda atmosferik motor devrede olmayınca sessizce yol alıyorsunz elektriğin derinden gelen tiz sesi kulağa hoş geliyor
    6-Test aracının yakıt ortalaması 4.3 tü.. fabrika verisi tutturmak mümkün (WLTP).. sanırm aracın en büyük avantajı bu
    7-Head up display güzel muhtemelen gece çok daha güzel görünür.. gözünüzü yoldan ayırmadan yol bilgilerini görebiliyorsunuz.. ACC ile de güzel ikili olurlar :)
    8-Kör nokta uyarı sistemi de iyiymiş. Yan şeritte araç olunca yanıyor o şeride sinyal verirseniz de ikaz amaçlı çıldırmış gibi yanıp sönüyor.. malum kadınlar ekseriyetle şerit değiştirmekten imtina ediyorlar uzaklığı fln tayin edemiyorlar onlar için biçilmiş kaftan olmuş.. Ha bi de biz adam fren yapar diye düşünüp sinyal verip hatta vermeden geçiyorz hemen alışkanlırmzı değiştirebilir beilki de.. Gerçi ben yansa bile şerit değiştirmiştim sapağı kaçırmamak için
    9-Kablosuz şarj olması güzel ordaki boşluk da daha kullanışlı bişeyle doldurulmuş olmuş
    10-Kadranlar da güzel 3 boyut efektli.. Daha güzelleri vardır ama yeterince güzel.. Ama ben solda hibrit göstrgesi olmasını isterdim şu charge eco power yazması olayını.. bu yönde değişikliğe imkan tanınmalıydı bence
    11-Süspansiyonlaru beğendim.. çukurlara tümseklere girdim darbe sönümlemesi başarılı öyle takır tukur arkasını zıplatarak geçmiyor.. bağımsız süspansiyon farkını anlaşılıyor..

•••sanırm makyajla eksiklikleri gidereceklerdir ama genel itibariyle güzel araç yapmışlar.. kompakt sınıf olunca hiçbir şey tastamam olmuyor.. hep şu şöyle olmalıydı deniliyor.. alıcısına hayırlı uğurlu olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SencerKorkusuz -- 23 Şubat 2019; 9:38:30 >

• SencerKorkusuz kullanıcısına yanıt
    Avrupadaki sedan modelde mi isitma var. Bence HB vw SW modelde vardir.

• haberelectro kullanıcısına yanıt
    Evet sedan modelde de diğerlerinde de koltuk ısıtma var.. youtubeda inceleme videolarına bakabilirsiniz

• Bugün baz modeli inceledim. Fena değildi.
    Sonrasında Megane 4 inceledim. Megane daha iyiydi.

• Ön kapı yan döşemelerin orta pakette bile sert plastik olması iyi olmamış. Sadece üst pakette yan döşemeler yumuşak malzemeyle kaplı. Eskiden life pakette bile önler yumuşaktı.

• Corollanın yeni modelleri GR Sport ve TREK tanıtıldı.

2019 TOYOTA COROLLA SEDAN2019 TOYOTA COROLLA SEDAN2019 TOYOTA COROLLA SEDAN2019 TOYOTA COROLLA SEDAN

• quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Corollanın yeni modelleri GR Sport ve TREK tanıtıldı.

şu GR sportu 1.6 Turbo 200 hp olarak piyasaya sürseler ne güzel olurmuş. tipini çok beğendim.

• iquique kullanıcısına yanıt
    Onun yerine hükümetimiz hibritlere düzgün bir teşvik yapsa da 2.0 hibrit versiyonunu alabilsek.

2.0hibrit 180hp, 7.9 hızlanma, 5.1tüketim(wltp)
  • ben otomobiller konusunda geri kafalıyım. hibrid bana uymaz. bana motor ve egzoz sesi bir senfoni gibi geliyor. tesla alacak kadar zengin olsam, asla dönüp de teslaya bakmam. onun yerine 9000 rpm çeviren atmosferik Ferrari alırım.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.