Şimdi Ara

2019 TOYOTA COROLLA SEDAN (278. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.857
Cevap
123
Favori
759.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mcroses kullanıcısına yanıt
    Benim yiyecek buluyor allahtan o yüzden kabloları yemiyor diye düşünüyorum 😄 köpeğim var bahçede ona ne yemek verirsem bakıyorum fare ordan almış motora götürmüş. Geçen lavaş çıkarttım motordan sarılmış bi güzel keyfini yapmış sıcacık motorda. Bir de işemiş sonra güzelce... Ama bi yakalarsam... Fare istasyonu aldım 5 tane içi çift zehirli, 50 adette Bayer’in en etkili fare zehirinden aldım. Ölecek başka şansı yok daha önce öldü bu şekilde bi tane ama sonu gelmiyor ki o gidiyor başkası geliyor. Ve muhtemelen epey büyük bi şey motora giren fare.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • road warrior kullanıcısına yanıt
    Bende 1.5 var henüz 500 km’de, arabayı yüklü kullanmadım ancak tek kişi kullanırken denediğim kadarı ile performansı gayet yeterli. Henüz 3000 devir üstü fazla göremedi ve Sport tuşunu denemedim. Yüklü kullanım ve yüksek devir-Sport modu görüşlerimi sonra yazarım.

    Yalıtım ile ilgili genellikle en çok yol sesi konuşuluyor. Yol sesi konusunda merak ettiğim birşey var. Benim aracın üzerinde Bridgestone Ecopia EP150 geldi, 205-55-16 ebatta linkten görüleceği üzere 70dB gürültü düzeyi. Aynı ebatta örneğin Falken ZIEX ZE310 Ecorun için linkten görüleceği üzere 67dB olarak belirtilmiş. 2019 sonrası kasada bunun gibi düşük ses düzeyi olan bir lastik deneyen oldu mu? Ciddi fark yaratıyor mu?

    Saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kensai-X -- 19 Mayıs 2021; 0:14:14 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • mcroses kullanıcısına yanıt

    Bu tip ürünlerde kullanıcı yorumları önemli, benim şuanlık sorunum yok ama önlem olarak yazlık için almayı düşünüyordum sizin yorumdan sonra vazgeçtim.

  • Kensai-X K kullanıcısına yanıt
    2019 yılında bu kasayı yeni alanların lastik ömürleri yeni yeni dolmaya başlamıştır. Ancak bir yıla kadar kullanıcı deneyimlerine ulaşabiliriz diye düşünüyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Civic fc5 aracımda 40binde iken bridgestone turanza lastiklerimi falken ziex ecorun 215 55 16 93v ile degistirmiştim , 67 dB idi , bukadar fark olacağını hiç düşünmezdim çok memnun kalmıştım uğultu bayağı azalmıştı , eğer lastik ömrünüz dolmaya yakın ise falkeni ıslak zemin ve ses konusunda önerebilirim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kensai-X K kullanıcısına yanıt

    yüklü yüksüz 1.6 da bile performans farkediyor. goodyear da 67 denemis biri olarak kesinlikle ses fark ediyor. üstünde gelen lastikler ciddi kötü. yumusak lastigin kötü tarafı yarılmaya müsait taşrada yasıyorsaniz. benim goodyearlar in ikisi de yarılmıştı, kaldırımdan.

  • Kensai-X K kullanıcısına yanıt

    Benim aracım 2019 model, üzerinde Dunlop Enasave vardı. Nisan ayında yazlık lastiklere geçerken Michelin Primacy 4 aldım. (205/55/16 91V). Yoldaki çukur, kasis vb yerlerden geçerken konfor hissedilir seviyede arttı. 16 jantlar ile zaten konforlu bir araçtı, daha da iyi oldu.


    110km ve üzeri hızlarda yol sesi olarak fark etti mi anlayamadım. 110 ve üzerine çıkıldığında, rüzgar sesi, camların ince olması, genel yalıtım, CVT şanzıman sesi vb çok etken var.


    Aracımdan çok memnunum, yalıtım konusundaki genel zayıflık bana göre tek eksisi.

  • 2019 dream 16 bin km , 2. Bakıma girecek, ön sürucü koltuk gıcırtısı ve ön frenlerden gelen ıslık ve ötme sesi mevcut, otomatik araçta erken ses gelmesi normalde 2.yılında 16 binde normalmidir ? , garantı talep etmelimiyim, emin olamadım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daldiy D kullanıcısına yanıt
    Eğer balatalarınız bittiyse normal değil bence çok agresif sürmüyorsanız veya balataları bitirecek özel bir durum yoksa.

    Ancak bildiğim kadarı ile balatanın garantisi kısa oluyor ömrü kullanıma bağlı olduğu için. Siz yine de şansınızı deneyin.

    Saygılar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • daldiy D kullanıcısına yanıt

    gıcırtıyı bilmem ama eğer belli bir süratin üstünde frene basmadığınız halde ses geliyorsa bunla ilgili youtube da birkaç video izlemiştim ve servisin ücretsiz değiştirdiğini söylemişlerdi.

  • Arkadaşlar, aracım hybrid. Dışarıda elektrikçi de ayak aydınlatma yaptırsam araç garantisinde sorun olur mu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • on camlar yari açıkken gelen gicirti sesi icin serviste bir işlem yapiliyormu?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bende de var. camlar yarım açıkken oluyor bu ses. galiba krikolar değişiyormuş serviste. Bir gittiğim de soracağım.

  • elegra E kullanıcısına yanıt
    Elektrik-elektronik ile ilgili bir sorun yaşarsanız garantiye girmez.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: texmo

    on camlar yari açıkken gelen gicirti sesi icin serviste bir işlem yapiliyormu?

    gress yağ sürüyorlar başka bir işlem yapmıyorlar daha önce parça değişiyordu çözüm olmayınca bunu yapıyorlar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: daldiy

    2019 dream 16 bin km , 2. Bakıma girecek, ön sürucü koltuk gıcırtısı ve ön frenlerden gelen ıslık ve ötme sesi mevcut, otomatik araçta erken ses gelmesi normalde 2.yılında 16 binde normalmidir ? , garantı talep etmelimiyim, emin olamadım.

    ıslık sesi gelenleri garantiden degistiriyorlar o da bu araçlarda kronik sorun.

  • Merhaba 2019 vision aracım var necvox multimedya takılı ancak android 6 sürümü mevcut güncelleme nasıl yapıyoruz bir bilgisi olan var mı araştırdım pek tatminler bilgi bulamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anl_clk A kullanıcısına yanıt
    Bence 6'dan yukarı da yükseltmeseniz iyi olur gibi. Navigasyon uygulamalarında deli gibi donuyor cihaz. Daha ağır bir sürümde neler olur tahmin bile edemiyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kronik olduğu sonucuna nerden vardınız, kronikse ben ve diğer kullanıcıların tümünde hadi bazıları şanslı diyelim yarıya yakın bir kısmında olması lazım ama 270 sayfalık konu içi aramada bile 15-20 kere bu bahis geçmiş.youtube da en az 100 tane video izledim toplasan bu sorundan bahsedenlerin sayısı 5 i bulmaz.

    Geçen başka bir yerde de vatandaşın biri hibrit pillerinin sorunlu olduğunu çabuk bozulduğunu vs bahsetmiş şikayet var bunlarla dolu diyor üşenmedim araştırdım 40 sayfa şiakyet içinde toplam 7 tane piller ile alakalı şikayet var. Tamam bazı araçlarda sorun olabilir sonuçtsa kul yapımı ama onbinlerce satılmış araçların birkaçında sorun var diye hemen kronik sorunlu demeyin.

  • Arkadaşlar merhaba.

    2021 corolla 1.5 dream multidrive kullanıcısıyım. Aracım henüz 2000 km de. Beni son 1 haftadır sinir eden ama servise göre normal olan bir ses var arabada. Araç vitesteyken gaz verip ayağımı çekince gıcırtı gibi bir ses geliyor. Bu sesin videosunu da çektim. Linkini aşağıda bırakıyorum. Benzer problem yaşayan ve çözüm bulan var mı aramızda?

    İkinci bir konu da, aracın mikrofon kalitesi yerlerde. Karşı tarafa sesim çok kötü gidiyor. Yıllar önce necvox marka mutimedama harici mikrofon taktırarak bu sorunu çözmüştüm. Ancak servis bunu yapamayacağını belirtti bu konuda aksiyon alan oldu mu?


    https://streamable.com/dopim1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akenatons -- 26 Mayıs 2021; 21:36:35 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.