Bildirim
2019 MERCEDES-BENZ GLE TANITILDI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
İlgimi çekmiyor. Alamıyorum Alamayacağım. İnternet paketi bitmesin diye 2-3 resim açan adamım ben daha ne diyeyim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Içi özellikle, iyi mi kötü mü bir türlü karar veremiyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Arka stoplar tiguandan hallice..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Şahsen ben dışını hiç beğenmedim. X3 x5 arası birşey gibi görünüyor.
yani E serisinin SUV u daha gösterişli olmalıydı bence.
Tasarımda kolaya kaçılmış.
İçi fena değil ama dışı hele arkası bence fiyasko_____________________________ -
İç tasarımı hoşuma gitti dış tasarım olarak yandan görünüşüde olduka güzel ama o stoplar nedir Allahım ya!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Tesla 2010 -
Arabanın içi uzay istasyonu gibi valla.ama nerde bunları alacak para bizde hey gidi hey.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İç tasarıma bayıldım, dışı eh işte ne öldürür ne güldürür
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2006 CHEVROLET KALOS 1.2 S
2017 EGEA SEDAN 1.6 MJ DCT URBAN -
tipe gel.
_____________________________ -
-
Mercedes cok iyi yolda. SOn iki jenerasyonda (sadece GLE degil tum araclar icin) cok iyi is cikardilar.
Eski agir araba imajindan siyrilip hem baya sportiflestiler hem de ic tasarimlar cag atladi resmen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 14 Eylül 2018; 17:13:48 >_____________________________ 2020 Alfa Romeo Stelvio -
CLS gibi eskinin ML'i GLE de her yeni kasada tasarım anlamında geri giden modellerden.
Teknoloji vs olarak zaten artık aynı segment araçlar arasında atla deve yok. Tasarım önemli bu açıdan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Hayat, kötü kahve içmek için çok kısa... -
Almanya fiyatları
GLE 300 d 4matic: 2.0 245 hp, 65.549 EURO
GLE 450 4matic: 3.0 367+22 hp, 71.399 EURO
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 30 Ekim 2018; 10:7:17 >_____________________________ -
Sürücü +18 film mi izliyor görseler ne olacak. _____________________________ -
Aracım olduğunu kanıtlarsam burdan gidecek misin?
Edit : Cevap veremedin muhtemelen. Bundan sonra iki kere düşünürsün bir şey yazarken
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 30 Ekim 2018; 15:18:36 >_____________________________ -
x5 içinden geçer vallaquote:
Orijinalden alıntı: zotacing
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster_____________________________ -
Benzer içerikler
- subaru hangi ülkenin
- aytemiz mazotu nasıl
- fren servosu devre dışı ne demek
- partikül filtresi temizleme yorumları
- kızdırma bujisi sökme spreyi
- toyota aygo x
- 2022 model toyota corolla
- audi q4 e tron menzil
- kia niro fiyat
- zeekr 009 türkiye fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Her türlü rekabetçi yaptılar arabayı. Süspansiyonu yeter

kullanıcısına yanıt