Şimdi Ara

2019 LG C9 OLED TV KULLANICILARI KULÜBÜ (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.996
Cevap
27
Favori
106.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Akşahin

brknil06 güvenilir mi? Kendisinden televizyon almayı düşünüyorum. C9 55 " veya 65 " karar veremedim. Yada sizlerin bir önerisi var mi, nereden alabilirim?
    Ben de Burak Beyden aldım. Alma sebebim de kendisinden alışveriş yapmayanların da sorunlarıyla ilgilenip çözüme kavuşturmak için elinden geleni yapmasıydı.

Henüz TV gelmeden yorum yapıyorum ama alışveriş öncesi konuşmalarımız kendisine inanıp alışveriş yapmama yeterli oldu. Siz de görüşürseniz bana hak verirsiniz.
  • serkandaggi S kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum. Kendisinden satın almasanızda elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor. Son derece özverili bir arkadaş burak bey.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İşlemci kalitesinin görüntüye kattığı değer B9 ile C9 arasında fark olur. Bu normal yayınlarda belki ayırt edilemez ayrı konu.

C9 da bulunan renk kalibresini B9 içinde kullanabilirsiniz. Çok renkli gelebilir ilk başta sadece renk değerini 46 gibi rakama da indirebilirsiniz tercihinizle minimize edebilirsiniz. Dolby atmos ve receiver li yayınlarda renk kalibresi çok daha farklı onlarıda kendime uyarladığım şekilde ara ara paylaşacağım.

Oled in aşağı tutmak veya yukarda olmasının bir sorun teşkil edeceğini sanmam. Oled olduğu için zaten bu tv ye para veriyoruz oled seçeneğini kullanmayacaksak contrastı 100 seviyelerine taşırsak ne farkı kaldı va panel samsung ile :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Kablo TV'yi kutu olmadan doğrudan televizyona bağlayarak kullanabiliyor muyuz? Kutuda kartı takılı.

2. bir kumanda kullanmak ölüm gibi geliyor. Üstelik kumandaları da çok kalitesiz tuşlara basamıyoruz.
  • Gelsin bakalım dediklerinizi deneyeceğim.
    Hakan Bey, verdiğiniz faydalı bilgiler için teşekkür ederim.
  • Akşahin kullanıcısına yanıt
    Hovçcam hiç düşünmeyin direk Burak beyden sipariş verin kafanız rahat olsun
    Ben vatan dan aldım bi sıkıntı olduğu zaman ilgilenme sıfır konuyu Burak beye arz ettim sağolsun gerekeni yaptı dün teknik servis geldi ölü piksel testi yaptı 4 tane ölü piksel çıktı ürünün değişim için elimden geleni yapacam dedi

• nofear_61 kullanıcısına yanıt
    C9 almistim bende hocam. Tv geldi kurdular. Ciktilar sonra kardesim geldi abi bunun ekrani cizik dedi. Ya kurarken cizdiler yada cizik ekranli tv gondermisler. Ufak tefek olu piksel var gene eskiye gore cok az o yuzden sorun yapmayacaktim ama cizik oldugu icin geri gonderecegim sanirim. Gene bize bekleme yollari gozuktu stokta falan kalmazsada yapacak bir sey yok artik.

• Dün akşam ben de TV kanalları için bir ayar yaptım çünkü standart modlar çok soluk ve buğulu görünüyordu netlik hiç yoktu. İsteyen olursa ayarları paylaşırım.

2019 LG C9 OLED TV KULLANICILARI KULÜBÜ

• nofear_61 kullanıcısına yanıt
    Bu kanal listesinin bir programı var mı listeyi ayarlayabiliyor muyuz oradan, samsungta ayarlamıştım belki c9 da da olabilir bana da liste atabilir misiniz, tivibu kullanmayı bırakıp kendi uydusunu kullanayım diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: UcanHollandali

C9 almistim bende hocam. Tv geldi kurdular. Ciktilar sonra kardesim geldi abi bunun ekrani cizik dedi. Ya kurarken cizdiler yada cizik ekranli tv gondermisler. Ufak tefek olu piksel var gene eskiye gore cok az o yuzden sorun yapmayacaktim ama cizik oldugu icin geri gonderecegim sanirim. Gene bize bekleme yollari gozuktu stokta falan kalmazsada yapacak bir sey yok artik.
    Servis geldi kutuyu topladı kutu hasarlı, çizik diye rapor tuttu yine onun sonucunu bekleyeceğim iyice madara olduk.
  • nurullah390 N kullanıcısına yanıt
    Çok beğendim. Ayarları paylaşırmısınız?
  • UcanHollandali kullanıcısına yanıt
    vatan bilgisayardan mı yine
  • İzmir içi 65içn almayı düşünen varmı

ChanSort programı ile kanal ayarlaması yapılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çetin169

vatan bilgisayardan mı yine
    Evet hocam. Eve gelen ikinci tv'yi göndermeye çalışacağım şimdi.
  • UcanHollandali kullanıcısına yanıt
    Sağlam 55c9 kaldığını sanmıyorum vatanda
  • 1 Ocak 2011 kullanıcısına yanıt
    Eco Resim Modu
    Resim Ayarları>
    Enerji tasarrufu kapalı

Resim modu ayarları>
    OLED ışığı 70
    Kontrast 90
    Parlaklık 50
    Keskinlik 25
    Renk 70
    Ton 0
    Renk Sıcaklığı C20
    Resim Modu Ayarları> Dinamik Kontrast Kapalı
    Dinamik Renk - Orta
    Renk Skalası - otomatik
    Süper Çözünürlük - Orta
    Gama - Yüksek2 (Bu ayar özellikle hoşuma gitti)

Resim Seçenekleri>
    Gürültü Filtresi Otomatik
    MPEG Gürültü Filtresi Otomatik
    Pürüzsüz Geçiş Yüksek
    Siyah Seviyesi Düşük
    Gerçek Sinema Açık
    Motion Eye Care Açık
    True Motion Pürüzsüz

• çetin169 Ç kullanıcısına yanıt
    Doatum bu durumun vatanla ilgisi yok. Başka arkadaş var mağzadan alma onda da ölü pixel var mesala? Vatan stok cekerken 100lerce aldığı icin orda bozuk hatalı cıkma şansı malasef daha yüksek kalıyor

Program paylaşmışlar, bende de başka bir arkadaşın gönderdiği liste var. Mail yazarsan özelden, ileteyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: UcanHollandali

Evet hocam. Eve gelen ikinci tv'yi göndermeye çalışacağım şimdi.

Alıntıları Göster
    Şaka gibi bu ne arkadaş .. Dönen defolu Tv leri satıyorlar ciddi ciddi.. Yutturana kadar. İnanılmaz bir durum..
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.