Gerek aslanhan gerek ben ilk baştan beri bu konunun üstüne düştük.Hatta zamanında Ben bu delikanlıyla tartışırken aslanhan bana kızmış ve gerekli tepkisini de koymuştu.Bu delikanlının da iç yüzü zaman içinde ortaya çıkmış ve gene tepkisini koymuştu. Bir kere bu arkadaş TV'sini iade edip parasını aldığını söyledi.Ne işiniz var hocam bu şahısla?Yanlışa yanlış demek bu kadar zor olmamalı.Size ve sizin gibi orada değerli dostlara gerçekten saygı duyuyorum bir kere bunu bilin ve lütfen unutmayın.
C9 oled mağdurları konusunu kim açtı?(Aslanhan) TV'sinden memnun olmasına rağmen,sırf çoğuunluk sağlanabilsin diye Aslanhan'ın konusuna ilk mesaj yazanlardan biri kim?Ben.
TV'Den memnunum diye beni kötüleyen ve TV'sini iade edip parasını alan kişi kim?Sizin aynı ortamda bulunduğunuz şahıs.
İnsanları her şeyden soğutan kim?Gene bu delikanlı
Ee siz sıkıntı çıkmasın,sessiz kalalım kimse kırılmasın diye iyi niyetli bir şekilde yaklaştığınız sürece zarar gören kim?BİZLER
Sizlere saygım gerçekten sonsuz Güzel insanlarsınız orası kesin Ama artık bir şeylerin değişmesi gerektiğini düşünüyorum.Bence herkes hakkını almalı
Konuya son mesajım dedim ama arkadaş bende engelli olduğu için okuyamadım ama gene iftiralara falan başvurmuş sanırım. Bildiğiniz üzere 2. gelen tv'nin ekranı çizikti ve vatan hasarlı kargoyu aldığımdan ötürü değişim yapmıyordu. Zaten benim derdim lg'den çok vatanlaydı. Çünkü zaten lg servisi suçu kargo hasarına attığı için tv'yi evden almamışlardı, gelsin vatan değişim yapsın demişlerdi. O yüzden bende vatanı aşağıda görüleceği üzere 11 mayıs tarihinde Thh'ye verdim. Başvuru dikelçesini kendilerine gönderdim. Kendileri bir yanlış anlaşılma olduğunu tv'yi gelip alacaklarını söylediler ve 1 hafta sonra Borusan lojistikten arkadaşlar vatan adına evdeki tv'yi gelip aldılar. Benim sorunumda zaten bu noktada çözüldü. Yardım yardım diyorsunuz da benim zaten bu süreçte LG tarafında alabileceğim bir yardım yok. Lg tarafından servis raporunu değiştirmesi, kargo hasarlı değildir demek için yardım istedim fakat lg kendi servisini haklı buldu zaten o taraftan bir yardım gelmedi.
Ek olarak da bu şizofren arkadaş benim ona özelden ağıza alınmayacak küfürler ettiğimi burada kanıtlasın. Ben kendim gideceğim ona artık Cx mi istiyor, Gx mi istiyor, 65C9 mü istiyor ne istiyorsa ben kendi cebimden ona alacağım. Adam iftira atıyor birde savunanlar çıkmış pes doğrusu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 27 Haziran 2020; 13:22:25 >