Şimdi Ara

2019 LG C9 OLED TV KULLANICILARI KULÜBÜ (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.996
Cevap
27
Favori
106.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alsem

Arkadaşlar merhaba.

Abdullah beyle bugün yaptığım görüşme sonucu aylardır yaptığımız mücadele sonuçlanmış durumda.

Buna göre Lg Oled 55C9 ölü piksel sorunu yaşayan arkadaşlardan isteyene fark vermeden yeni seri Cx,isteyene para iadesi,isteyene C9 panel değişimi yapılacak.Bununla ilgili servislere Lg Türkiye tarafından haber verilmiş durumdadır.

Burada dikkat edilmesi gereken hususları kısaca yazmak istiyorum.

1) Servisler bu durumdan haberimiz yok derlerse eğer,servise Lg Merkezle görüşmesini söyleyin.

2) Kesinlikle iade değişim raporu almıyoruz ve kabul etmiyoruz.Çünkü iade değişim raporu alırsak vatana gittiğimizde Cx için fark isteyecekler bir arkadaşın başına geldi.Cx isteyen arkadaşlara tv Lg tarafından gönderilecek(servise gönderilecek)

3) C9 panel değişikliği isteyen arkadaşlar kesinlikle yeni panel gelene kadar evlerindeki tvlerin götürülmesini kabul etmesinler tvsiz kalmasınlar bu süreçte.Aynı şekilde yeni seri Cx isteyen arkadaşlarda tv gelene kadar evlerindeki C9 un götürülmesini kabul etmesinler.Cx gelsin ondan sonra götürsün servis evdeki tv yi.Bu konularla alakalıda servislere Lg tarafından bilgi verildi.

Arkadaşlar herkes buna göre kararını verip servislere başvurusunu yapsın.

Bu süreçte her zaman yanımızda olan ve sorunlarımızı çözen Lg Türkiye Eğitim Müdürü Abdullah Beye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Gerçekten minnettarım kendisine.

Ben artık buralarda yazmayacağım arkadaşlar.Çok şükür yüzümüzün akıyla çıktık bu işten.

Burada bazı kişiler var onlar kendilerini biliyorlar onlara hakkımı helal etmiyorum.O kişiler dışında herkese hakkım helal olsun.Allaha emanet olun.
    Murat bey size teşekkür ederim, çok uğraştınız,emek verdiniz,zamanınızı ayırdınız hakkınızı helal edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tonmaister

Lg - Vatan el ele bir film çevirdiler şimdi problemi çözdük diyorlar.

Kanun nizam açık. Ben üreticiyle değil satıcıyla muhattap olmalıyım. Lg cihaz gönderecekmiş nereden bileyim bu cihazda pislik çıkmayacağını neden ben Vatan'a başvurup oradaki mağaza stoğundan cihaz almıyorum öyle yada böyle LG karşılayacak madem bu zararı. Lg seçmece bana cihaz gönderecek, gelde kafan karışmasın. Gönder benim cihazımı Vatan'a bende oradan faturası ile teslim alayım.

Benim uzatılmış garantim var Vatan'dan. Benim cihazımı LG değiştirirse Vatan diyor ki ben sana faturayı hangi cihaza yazdıysam, o cihaza uzatılmış garantin geçerli. Lg bana CX verecek ama benim uzatılmış garanti param çöp olacak. Ayrıca fatura değişmediği için standart garanti sürenizde muamma. Size normal garanti süreci işlemi yapılacak, doa kapsamında fatura yenilenmeli ve haliyle garanti sıfırlanmalıdır.

Bu yol yanlış. Ben giderim alırım değişim kağıdını veririm Vatan'a 6502 sayılı kanun ayıplı maldan seçimlik hakkıma istinaden bana değişim yaparlar stokta C9 yok para iadesi işi hikaye.

Ben kendi adıma değişim kağıdımı alıp Vatan'a yazılı başvurucam. Seçimlik hakkımı kullandırmazsa mahkemeye vericem Vatan Bilgisayar'ı.

Bu işte Vatan değişime yanaşmamasının tek nedeni LG ile gizli saklı bir çevirdiklerini gösterir. LG'de müşterisi Vatan uğraşmasın diye bu işi ört bas etme derdinde.

Cihaz değişimi kanuni hakkımızdır kimseye teşekküre gerek yok. Bu cihazları parayla aldık.
    Yazdıklarınıza baştan sona kadar katılıyorum, Kanunda ki maddeler gayet açık ve net fakat burada LG lütufta bulunmuş gibi cx serisini vereceğim diyor!
    Geçenlerde burada bir arkadaş paylaşmıştı LG merkezin göndermiş olduğu tv resmen açılmış sonradan ekran jelatini yapıştırılmaya çalışılmış bir televizyondu!
    Garanti konusuda bizim c9 u almış olduğumuz tarihten itibaren geçerli olacakmış yani c9 u 5 ay önce aldıysanız cx in garantiside 5 ay önceden başlamış olacak gerçekten ilginç!
    Fatura konusu tamamen muamma ben ürünü vatandan aldım elimde ki c9 un faturası iptal olup cx faturası almam gerekiyor bu fatura işlemini kim yapacak LG mi VATAN mı her taraf muamma!
    Bir diğer konuda uzatmış olduğumuz ek garanti biz bu işi nasıl çözeceğiz vatana gitsem kardeşim ben sana cx mi sattım diyecek,LG yi arasam ben sana uzatılmış garanti mi sattım diyecek!!!
    Gittik bir C9 alalım dedik neresinden tutsak elimizde kaldı!

• LG CX kesinlikle.almayin, kabul etmeyin, fabrikasyon sorunlari var

ve uretim kalitesi iscilik kalitesi duşuk.ve C9 un muadili bir oled tv degil !!!!!

C9 un muadili GX dir . Her ne derseniz diyin .bu gerçek

Cx karari hiç kimseyi memmun etmedi ve CX lerde sorunlu çikmaya ve ariza yapmaya.basladi.

Mesela burada .C9 tv si CX ile.değiştirilen arkadaşin da sorunu cozulmedi ,

ekranin tam.ortasinda ölu pikseller var, geçmiş sayfalarda okuyabilirsiniz bunu .

CX ler sorun yumaği CX almak..problemi çözmüyor.

yurtdisindanda ,Kucuk..bir ornek bu ve çoğaltılabilir
    The Tech Giantyoutube
    My LG CX OLED has a SERIOUS ISSUE ! same for you?
    https://www.youtube.com/watch?v=h4vKRdl69O0&feature=youtu.be

• Konuda LG 65 C9 kullanan kimse var mıdır? Varsa bu panel ölü piksel açısından LG 55 C9 gibi sorunlu mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 16 Temmuz 2020; 21:29:50 >
  • ARroWCoLT kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum 65c9 2 ay oldu alalı hiç bir sorunum yok bir tane bile ölü pixel de yok, yanına Sony g700 yeni çıkan Dolby Atmos soundlar da aldım gayet memnunum. Evde tam sinema keyfi benim için artık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar bu tv'yi ağırlıklı olarak oyun daha sonra film ve televizyon izlemek için almak istiyorum. tavsiye eder misiniz ? b9 ile arasında çok fark var mı çünkü fiyat farkı 2 bin liraları buluyor.
  • analizim kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler, iyi günlerde kullanın.

• 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.