Şimdi Ara

2019 LG C9 OLED TV KULLANICILARI KULÜBÜ (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.996
Cevap
27
Favori
106.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Selam hocam
    Sıkıntınızı yeni gördüm
    Akşama kadar dener haber ederim size.
    Benim arkadaşlara da denetirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: devoker

Allah rızası için biri şunu bir denese günlerdir bekliyorum 5 dk lık iş. Bu sorun benim tv ye mi özel yoksa hepsinde mi var.

Alıntıları Göster
    Sizin için videoyu download edemedim fakat tvnin web browserı üzerinden açarak iphone6 ile ağır çekim kayıt yaparak denedim. Sonuç aşağıdaki gibi 100ms geç görünüyor.

Streamable
    Streamable Video
    https://streamable.com/ldnmx1

Sonrasında merak edip hp laptopumda yine download etmeden denedim bu sefer sonuç 80ms.

Açıkcası her ikisinden de sıklıkla film dizi vs. izliyorum ve kendi adıma bir rahatsızlık hissi yaşamadım. Ya artık yaşlanıyoruz ya da 100ms limit içi bir değer.

Ek Bilgi: Laptopda download yaptım ve denedim hala 80ms geç. Tv'de daha download dosyasıyla deneyemedim salonda misafir var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi an_believab_il -- 22 Haziran 2020; 14:33:46 >

• devoker D kullanıcısına yanıt
    Bu konu beni sardı hocam ve ek olarak şöyle birşey de denedim. Görüntüyü tam sıfır anında durdurdum aşağıdaki resimdeki gibi ve her seferinde ses duyuldu. Hatta tekrar başlatınca ses kısa bir süre daha devam etti.
    Bu sonuç bana şunu düşündürdü, acaba ses gecikmesi çekim sırasında telefon tarafından mı daha kötü görüntüleniyor?

2019 LG C9 OLED TV KULLANICILARI KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi an_believab_il -- 22 Haziran 2020; 14:44:15 >

• an_believab_il kullanıcısına yanıt
    Ben pcden test ettiğimde 20 ms civarı görünüyor.
    Browserda farklı processing olduğu için aynı sonucu vermeyebilir deneyi tam aynısı yapabilmek için indirip deneyebilir misiniz?
    Netflix veya indirdiğim filmleri izlerken dudakla ses arasında bariz fark hissediyorum dudak okuma alışkanlığından sanırım.
    Görmeyen hiç görmüyor (eşim mesela) ama beni çıldırtıyor.
    Tek çözüm earc destekli soundbar muhtemelen çünkü earc da auto lipsync parametresi var fakat LG SL8Y soundbar almış bulunduk ona da earc update gelmeyecek gibi görünüyor (LGnin diğer kazığı).
    Daha önce Samsung tv vardı hiç böyle bir sorun yaşamamıştım.

• Lg pişmanlıktır diyorlardı ne kadar doğruymuş hayatımda ilk defa lg aldım birdaha mı aman benden uzak olsun

• zortak Z kullanıcısına yanıt
    Amin, cümlemize. Maalesef ağır TV yetmezliği var, doktor bey TV olmadan yaşayamayacağımızı söyledi. Özellikle LG OLED olacakmış, daha tesirli imiş. O gün bu gündür TV ye bağımlı yaşıyoruz. Allah kimsenin başına vermesin.

Senkron ayarı vardı TV de, gecikme için ayar yapıyor sanırım. Hiç denemedim de 100ms öne çekseniz ayarı düzelir mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: zortak

Bu mesaj silindi.
    Alan arkadaşların hakkı tabi sorunsuz Tv kullanmak ancak ; Uygun fiyata aldıkları için Hak sahibi olarak aynı kalite de Tv almak istiyorlar..Ücret iadesi yapan da var ama uygun fiyata alanlar yanaşmak istemiyor açıkcası..

16.000 Tl'lik Tv'yi 10.000 Tl'ye alırsanız ya daha iyisini,ya da sorunsuzunu bulmak ister kullanıcı...Ya da LG'nin Müşteri memnuniyeti adı altında 65 İnc olanını...

Ama sanırım LG bu Tv'leri değiştirmekten gına gelecek ki kıyak yapar belki..
  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    Herkesin zamanının kıymeti başka, kimisi 10 kez tv'yi iade etse aynı yoldan devam eder,
    kimisine o tv'yi bedava versen almaz, dalga mı geçiyorsunuz, işim yokta sizinle mi uğraşacağım der.
    Burada en can alıcı ve atlanılan nokta ücret konusu bakın yukarıda arkadaş da yazmış.

“İşim yokta sizinle mi uğraşacağım.” diyenler yerine tv koyamadı daha.

• nofear_61 kullanıcısına yanıt
    Dediğime geliyor işte, böyle 5 kere değiştirenin zamanın kıymeti yokmuş, yoksa harcadığı para Sony oled tv fiyatını geçmişti.
    Kimse burada şirket yönetiminden arta kalan zamanını harcamıyor.

Uğraşmayan iade edip 2 katı fiyatına sony oled alabilir haklısınız.

Aradaki fiyat farkını önemsemeyen adamın forumda işi ne?

• nofear_61 kullanıcısına yanıt
    Parası o kadar önemliyse niye riskli olduğunu bile bile bu model tv almış? Riske atacak paran varmış ve kumar oynamışsın.
    Üzülecek bir şey yok, LG'nin hissesini verseler uğraşmayacağım şeye adamlar tv için kanser oluyor inanılmaz.

Forumda takılmak için aç sefil olup para için 10 takla mı atmak lazım? sanmam, karantinalarda zaman geçiriyoruz.
    Konu çok çarpıltıldı. Varsayımlar üzerinden konuşmak doğru değil.

Velevki ülkemizde 10 bin lira güzel bir paradır. Öyle yeter diyip kimse elinin tersiyle itmez.

• quote:

Herkesin zamanının kıymeti başka, kimisi 10 kez tv'yi iade etse aynı yoldan devam eder,
    kimisine o tv'yi bedava versen almaz, dalga mı geçiyorsunuz, işim yokta sizinle mi uğraşacağım der.
    Görüşünüze saygı duymakla beraber Tüketici mahkemesine giden de var..Bakın ben Mesela Şahsi görüşüm Burada işin peşini bırakmayanlar bilinçli tüketici..

Adamlar nereden bilsin sürekli sorunlu çıkacağını? Hepsi aynı zaman diliminde aldı indirimle beraber...2. değişim 3. değişimde anladı durumu..Mağdurlar ve destek olmamız gerekiyor bu konuda..Köstek olmasak daha iyi değil mi? Bizim başımıza da gelebilirdi Sony kullancısı olarak? Empati kursak?

Yoksa Para iadesi alsalar o paraya Oled kalitesinde TV yok ki? 10.000 Tl'ye var mı? Yok?

Adamlar LG'ye yol verse Ücret iadesi alsa, LG tam tersine uğraşan yok eden yok herkese satar sorunlu Tv'leri ...

Burada ki tepki yüzünden belki de daha zor durumda LG onu da bilemiyoruz? Öyle bir şey olursa Forumdaşların el birliği ile olur olmayacak şey değil..

Ben 5 kişiye aldırmadım Bu tv'yi mesela..LG 5 tane satamadı örnek işte..Satamasın ki Mağdurların işi çözülsün ben böyle bakıyorum bu konuya..Hatta Yurt dışı forumlarında da paylaşılsa keşke..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 22 Haziran 2020; 17:15:10 >

• Backstreet kullanıcısına yanıt
    Ölene kadar nafaka gibi bir şey yani, kurtuluş yok, ya olacak ya olacak, imzayı atıp hakkı almışlar diyorsunuz anladım.
  • quote:

Ölene kadar nafaka gibi bir şey yani, kurtuluş yok, ya olacak ya olacak, imzayı atıp hakkı almışlar diyorsunuz anladım.
    Tabi ki Hocam? Neden haklarını korumasınlar ki? Hak diyorum Bakın,Senin benim onun Hakkı...Para vermişsin..Karşılığını alamıyorsun..
    Download edip flash üzerinden tvde oynattım yine 100ms.

Siz TV'yi ne zaman aldınız hocam?

• 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.