Şimdi Ara

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.104
Cevap
246
Favori
778.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben temmuz başında Alaçatı Zigana 5 gece 3550tlye Ağustos ikinci yarısı 5 gece bodrum ISIS otel 3500 civarı düşünüyorum. Zigana Alaçatı geçen sene yeni herşey dahile geçmiş daha duzelteceklerini vadetmisler yorumlara cevaben sistemi ayrıca akşamları çeşme Alaçatı gezmeyi planlıyorum oda kahvaltı çoğu butiklerde benzer ücretlerde. ISIS otel içime sinmiyor ETS de filtreli fotoları deniz dışında eleştiri çok ama hem Antalya sıktı hemde bütçe bu kadar belki 7 gece kal 6 gece öde bı kaç otel val onlara bakacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikkkk -- 21 Kasım 2018; 15:28:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alikkkk A kullanıcısına yanıt
    Alaçatı zigana HD sistemine geçmesi çeşme otelciler birliği tarafından engellenmesi mümkün çünkü aldıkları karar bu yönde yıllardır.

Bodrum ISIS otelde genelde bekarlara hitap eden bi hotel ve odalar ve tesis bakımsızdır,bir tane küçük havuzu vardır,kum plaja sahip değildir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    Bodrum ISIS hem kum hem beton zemine sahiptir, denizi de çok güzeldir. Otel bakimsizdir club odaları ama personel çok ilgili alakalıdır. 2 kez konaklamistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu garip otele giden oldu mu hiç ? Club Müskebi (Bodrum) ETS önermiş burayı

Garip diyorum çünkü adam sezonu haziran da açıp,eylül 14 de kapatıyor . Otel sahibi tok birisi sanırım ,ismi bile tuhaf müskebi ne demekse
    Şimdi herşey dahil olarak satış yapıyorlar geçtiğimiz yıl da uygulamışlar eğer oda kahvaltıya dönerse ağır olay çıkartırım max Royal den aşağısına kabul etmem:)) şaka bı yana bu saatten sonra sistemi değişmez otelciler birliğini bı yerden bağlamışlar ki buna cüret ediyorlar. ISIS otel kum bölümü görünüyor ancak bekar yogunluktaysa keyif almam bunu netlestirmeden alim yapmam

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemnalbant

Turizm bakanının bu konuya el koyacağına inanıyorum.Fahiş fiyatlandırma ile mücadele var !!!!
    Şakaysa komik

ISIS hangi tarihde gitceğizde önemli yaz başı haziran ortasına kadar üniversite turları olur o hotele sıklıkla. Partiler düzenlenir taha özer ve pascal nouma gibi bozuntular ile. İnsta paylaşımlarına bakabilirsin. Aynı mevkide gümbette parkım ayaz oteli öneririm size genelde ingiliz ve fransız ağrılıklı tatilciler olur ve eşli ve çocuklu ailelere daha uygundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 21 Kasım 2018; 16:23:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Ağustos 15-20 arasi olacaktı büyük ihtimalle bahsettiğiniz otel daha uygun fiyatlı bakalım bı kaç güne netlesir değerlendirmeye devam ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikkkk -- 21 Kasım 2018; 16:27:51 >
    Fiyat güzel ise kafaniza yatiyorsa gidin, club oda almayin! Otel odası alin. Alkol kalitesi yüksek değildir, ama ala carte restoran açıksa hergun birine gidebilirsiniz. Halkla ilişkiler Nilay hanım vardı 2 sene önce çok yardımcı olmuştu. Çok beklenti olmadan rahatlıkla zaman geçirirseniz. Ağustosta aileler olur, denizi güzeldir cidden.

• flood670 kullanıcısına yanıt
    Sence

• gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    Artık anlayamıyoruz öyle bir devir

• burock2010 B kullanıcısına yanıt
    c.selcuk kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için.
    Neden farklı acaba fiyatlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waybe -- 21 Kasım 2018; 16:50:33 >
  • emindoner09 E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgi için

• waybe kullanıcısına yanıt
    Ne farklı fiyattaki?

• arkadaşlar bu sene fiyatlardan dolayi en son kafam atti erdek yada silifke tarafında aparta gidecegim dedim ama daha sonra buradaki arkadaşların önerisiyle şu otelleri gördüm, özellikle cocos oteli tavsiye edermisiniz (sağolsun bi arkadaşla özelden mesajlastik gerekli bilgileri verdi) sizlerin de gorusleri onemli

bodrum cocos the club oteli önerir misiniz 1 temmuz giriş 4 gece için 2 yetişkin 2 çocuk (3 ve 1 yaşında ücretsiz ) için 2100 tl fiyat aldim...

amara sealigt 2. çocuk için farklı oda önerdi 800 tl fark oldu 2300 'den 3100 e cıktı

amara elit otel 2800 fiyat verdi

daha önce granada okurcalar, fethiye manaspark, ramada akbuk ve didim büyük anadolu otellerinde kaldim ve genel anlamda memnundum hepsi de f/p oteliydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpit -- 21 Kasım 2018; 17:20:35 >
  • erseli E kullanıcısına yanıt
    Merhabalar.
    öncelikle neden tekrar Güral Tekirova değil de ,Ali bey resort tercih ettiniz?2019 haziran için
    1)Güral Tekirova---şu anki öncelikle tercihim.
    2)Ali Bey resort
    3)Voyage Belek
    4)Voyage sorgun---denizi ile ilgili şikayetler var?

düşünüyorum,önemli olan Çocuk dostu olması ve Denizinin çocuklarında girebileceği şekilde temiz ve sahilinin mümkünse kum olması.
    Çocuklar 6 ve 2 yaşında.
    Diğer arkadaşların da yorumlarını alabilirsem sevinirim.
  • ccopur C kullanıcısına yanıt
    Bu otel işine bu sene kafa yormak beyhude ,google yorumlarda bir ingiliz yorum yapmış ,şu internet sitesinden aldım ,falan filan

bakıyorsun o sitedeki fiyatlara

eylül ayında 7 gün 2 kişi rixos sengute 1580 euro

kemer hilton 2117 euro inanmayan aha bakabilir https://ww5.thomascook.com/Hotel-Search?rfrr=sw&regionId=8281&startDate=15/9/2019&endDate=22/9/2019&adults=2&paandi=true

BU SENE KİM KİMİ ÖPERSE OYUNU OYNANIYOR ,GERİ DURMAK LAZIM

• zvzv Z kullanıcısına yanıt
    Dostum şöyle bakalım:

Alkol kesinlikle kötü otelde sunulan. Kokteyl ücretsiz olarak sadece onların günlük hazırladığı ve limonata gibi makineden doldurdukları şekilde veriliyor. Onunda içine 5cl alkol koyuyorlar muhtemelen ki meyve suyundan farklı değil.

Odaları büyük ama odada herhangi bir buklet ürün var mı? Tam hatırlamıyorum ama şampuan hariç bir şey yoktu sanırım. Oda kahvaltı 100 liraya sidede kaldığım tesis bile saç kremi koyuyor, o kadar zor olmamalı.

Yemek alanında arılar var ve bunun için kahve yakıyorlar. Sonuçta otel arıları engelleyecek değil ama dışarıdaki alana yayılan mangal kokusunu ne yapacağız? Hele restaurant’ın içinde yemek alırken bile rahatsız edici düzeydeydi.

Deniz, güzel demiştik değil mi? Doğru, yosunları vs umursamıyorum zaten açılınca geçiyor. Peki sahilin sol tarafında olan lağım kokusu ne olacak? Sol tarafta bu sebepten denize girilmez.

Cocos peşine innvista’ya gitmiştim. Peşpeşeydi bu iki otel ve innvista’dan memnun ayrılıp bu sene tekrar gitmeye karar verdim. (Fiyatları uygun denebilir). Havlu kartı depozitoloydu sanırım 20 lira. İlk kez bir otelden 10.30-11.00 gibi ayrıldım ve o da cocos’tu.

Akşamları 3 gece canlı müzik var. Grubu beğenmiştik ama canlı müzik olmayan akşamlar otelde sadece çay içip tavla oynanıyor. Tamam animasyon yok, zaten otel var demiyor ama içki içelim desen o da iyi değil. Ne yapabilirsin Gümbet veya Merkez’e gitmek harici?

Çocuk kısmına yorum yapamam ama gözlemimi belirteyim. Metrekareye 3 çocuk düşüyordu ve çocuk kulübünün çok iyi olduğunun konuşulduğunu duydum.

Havuza girmemiştim bile sanırım, deniz gerçekten güzel. Bir daha gider miyim? 1300 lira verdiğim gün 3 gece için bu şara bile olsa gelmem demiştim. Kararım değişmedi. Sadece denize girmekse amaç, az ileride camel beach’ten 1 gün girilerek bölge bitirilebilir.

Bodrum’da wow’da da kaldım voyage’da da. Mesela wow bu sene isim değiştirmiş. 5 gece konaklamada 4 a la carte kullanmıştık, son gece ana restaurantta gerçekten aç kalmıştım. Gerçekten felaketti yemekleri. Ona da 4200 lira istiyorlar, ben 2000’e kalmıştım 2016’da. O da 4 kesinlikle etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi van_hoijdonk -- 21 Kasım 2018; 18:46:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ccopur

Merhabalar.
    öncelikle neden tekrar Güral Tekirova değil de ,Ali bey resort tercih ettiniz?2019 haziran için
    1)Güral Tekirova---şu anki öncelikle tercihim.
    2)Ali Bey resort
    3)Voyage Belek
    4)Voyage sorgun---denizi ile ilgili şikayetler var?

düşünüyorum,önemli olan Çocuk dostu olması ve Denizinin çocuklarında girebileceği şekilde temiz ve sahilinin mümkünse kum olması.
    Çocuklar 6 ve 2 yaşında.
    Diğer arkadaşların da yorumlarını alabilirsem sevinirim.
    Bütce / 7800 e 25 agustos giriş 1 eylül cıkıs alibey resort sorgun.
    9920 güraldı o fiyata cıkamazdım . Aynı fiyat hatta 200-300 fazla olsaydı güralı seçerdim.

Ben yiyecek içecek personel kalitesi ve personel sayısı, animasyon etkinlik kalitesi ve sayısı. Oda guzelliği ve her yerde sıfır şezlong arama tribi olan bir otel. Denizi temiz. Dalgasız koyda. Şezlonglar yatak gibi muthis. Tek sorun barmenlerin kalitesizliği o da adamlar içki yapmayı bilmiyorlar. Restoranlardaki barmenler sanki high class restoranda imiş gibi özel davranış sergiliyorlar. Bulamadığım içecek veya yiyecek olmadı. Dondurma olarak golf kapalı kutularda istediğin gibi al ye bir de ayrıca movenpick dondurmaları var muthiş.

Cocuklar icin hem kum havuzu hem normal havuz var ayrıca. Havuzlu odalar var , normal odalar içinse büyük 3 havuz var. Ayagına kadar havuzlarda garson surekli servis yapıyor.

Susesinde dondurma tanımadıgım bir marka ve başarısızdı mesela. Bir de susesinde havuzlarda şezlong tribi cok oluyor. Bunlar da sıfır. Havlu icin kart yok mesela guralda , ister 2 tane al ister 10 tane.

Bence artılar eksiler olarak koyduğumda en az eksisi olan otel güraldı.

Tek aklımda kalan sorun şuydu. Gece resepsiyondan arandm televizyonun sesi baskalarını rahatsız etmis . Ama adamlar en azından baskalarının da sizi rahatsız etmesini engelleyebilir. Bir de gec cıkıs icin guest roomları var. Kucuk en azından gec de cıksanız dus alabiliyorsunuz esyalarınız kilitli kucuk odalarda kalabiliyor o guzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erseli -- 21 Kasım 2018; 19:16:53 >

• van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Tesisin tüm olumsuzluklarını yazmışsın.. Bunları bende biliyorum..

Sen beğenmemiş ve bir daha gitmeyecek olabilirsin, ben fiyatına göre başarıllı buldum ve bu sene 3. ye gideceğim...

Şimdik gelelim zurnanın zırt dediği yere...

gecen sene eylülün ilk haftası kişi başı 133,33 tl ye kaldım... ya sen sezon dışı kabul edilen ekim ayında o çok yıldızlı tesislere kişi başı ne kadar ödedin..? kaç misli.. 2 mi 3 mü..? yoksa 4 mü..

Geçen seneyi geçelim... bu seneye bakalım... cocos sezonda ortalama kişibaşı 250-300 tl bandında (en yüksek sezon 300 tl) peki senin aldığın o yıldızı bol tesisler, bırak sezonu, sezon dışında bile 250 tl ye kapısının önünden geçirmez adamı..

Bu tartışmanın bir sonu yok.. Ben f/p ye göre başarılı buldum, bu forumun esas amacıda f/p tesisler... bu fiyata bodrumda denizinin güzel olduğu lokasyonda varsa başka tesis önerin ortaya koy, yoksa bol yıldızlı adam başı geceliğine 1000 tl bayılıp gitmeyi zaten bütçesi müsait olan herkez biliyor..

Tesis kesinlikle senin kibarca kötülediğin kadar değil.. zaten tekrar müşteri gelişinin en yüksek olduğu tesislerden... senin bünyen ve bütçen voyage ayarına alıştığından daha altı seni tatmin etmiyor.. Ben tesisi f/p olarak başarılı buldum... bunu tavsiye olarak yazdım... se de tavsiye etmefiği yazmışsın.. konuyu uzatmanın gereği yok bence.. jiva meselesine çebirmeyelim olayı...

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.