Şimdi Ara

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.104
Cevap
253
Favori
774.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • benmisim kullanıcısına yanıt
    1 hafta önce ticaret bakanlığına şikayette bulundum. Hiçbir cevap yok. İsim isim otellerin gecmis sene fiyatlarını ve suanki fiyatlarını da yazdım. Kimi kime sikayet ediyoruz bilmiyorum ama ben elimden geleni yaptım. İnsallah düşer fiyatlar dediğim gibi. Ets tekelleşmiş. Otellere ozguven verdiriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görebildiğim kadarıyla forumun genelinin maddi durumu sandığımdan iyi...



    1 haftalık tatiller için; 8-10 bin TL ler nerdeyse havada uçuşuyor... kapanın elinde kalıyor misali...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erseli E kullanıcısına yanıt
    Ee bakanlık demez mi "sende vermişsin o paraları vermeseydin zorlamı rezervasyon yaptırdılar sana"diye.😅

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zvzv Z kullanıcısına yanıt
    Hocam şahsen benim durum iyi değil hele ki bu sene hiç değil 5 günlük tatil için 4.5 bin vereceğim uçak ve transfer ücretleri dahil artı 1000 TL'ye kadar ufak tefek harcamalar 5.5 u bulacak yinede bu bile sıkıntı 🙄🙄😐😐

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstad beni düşündüğünüz için teşekkür ederim öncelikle heheheh, ama ben elimden geleni yapıyorum. Şikayet vs. Sonuc olarak size kendi örneğimi şu şekilde dile getireyim her sene güzel bir tatil yapan biriyim. 2017 de uhd yerine hd tatil yapıp belki çoğu insanı mutlu edebilecek bir tatil beni mutlu etmedi. Bu tamamen beklenti meselesi. Ben yiyecek icecek , oda personel gibi konularda hassasım. Hepsini geçtim hadi hiçbirinde hassas olmayayım. İptal Sigortam var. Yani fiyatlar düşse zararım yok, fiyatlar artsa zararım yok. Nasıl kaybetmiş gibi geliyorum size merak ediyorum.



    Yani titanic otel 7 bin olsa keske ona versem, voyage belek 6-7 bin olsa ona versem . Denize sıfır olmayan granada belek 6-7 bin seviyesinde iken alibey için bence en azından iptal sigortalı alışveriş makul ve mantıklı riske değer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    Nadir de olsa yazdığınızda katılıyorum. Ama unutmayın biz burada bir avuç insanın. Bazı oda kahvaltı yerler var Bodrum'da mesela 1000 TL üstü rakamları var, kim veriyor bilmiyorum ama oteller full :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emindoner09 E kullanıcısına yanıt
    O bahsettiniz otellere elit tabaka diye tabi ettiklerimiz tercih ediyor mesela sabancı torunları veya futbolcu kesimi halktan uzak tatil ve özel hissetmeleri için.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erseli

    15 kasımda kendi sitesinde 20 kasım son ödeme tarihli rezervasyon yaptırmıstım fiyatı garanti ettiler. Dün itibariyle 8800 oldu bugün son odeme diye ödemeyi tamamladım ve rezervasyon tamamlandı. Mesela alibey in su anda web sitesine girip ödeme yapmadan fiyatı 1 haftalığına garanti ederek rezerve yapabiliyorsunuz. Gelecek hafta 10 bin olsa da siz 8800 e alıyorsunuz gibi.
    teşekkürler bende başka bir otelden aldım fiyatlar her geçen gün artıyor valla acele almak zorunda kaldım 2 hafta önce ali bey baya ucuzdu acele etmedim bende ama baktım fiyatlar uçuyor iki haftada 1500 tl zam gelmiş neredeyse fiyatlara 7-13 temmuz arası 6 gece TUI BLUE Palm Garden oteli için 2 yetişkin 2 çocuk sigorta dahil 5419 liraya aldım bakalım dediğiniz gibi fiyat düşerse iptal edip tekrar alıcam. ama bu sene düşecek gibi değil fiyatlar maalesef. 2017 de 3500 tl ye aldığım jiva beach otel şimdi 10750 tl olmuş valla keşke maaşlara da %300 zam yapsalarda bizlerde bu kadar çok hesap kitap yapıp tatile çıkmasak....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasmania -- 21 Kasım 2018; 0:50:39 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: radko

    Arkadaşlar sizler 7bin-9bin ₺ gibi rakamlara rezervasyon yaptırmaya devam ederseniz seneye 13bin-15bin rakamlara açarlar kapıyı zaten yoluncak insan çok diye.
    Haa kimsenin bankadaki milyarları kimeseyi ilgilendirmez ama düzen böyledir yolmaya başladılar mı her geçen gün daha fazla yolarlar.

    Yeni sezon için erken rezervasyonlara cumhuriyet görülmemiş zam yapıldı %100 nerdeyse çoğu yer,fakat bu yerler sırf magnum dondurma ile kapalı içecek ve tuzlu fıstık gibi ekstra özelliği yüzünden tercih edilebiliyor,hatırlatıyım temel ihtiyaçlar arasında değildir o tarz otellerde konaklamak gitmediniz mi bi kaybınız bi eksikliğiniz olmaz.
    Az otede agla yesil kartli ...... sülük seni.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erseli E kullanıcısına yanıt
    Mega Saray fiyat açıklamadı. Eğer Ali beyden ucuz açıklarsa orayı düşünebilirsiniz. Benzer oteller.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar eğer bir yanlışlık yoksa şuan Güral Premier Tekirova 2 çocuğa fark almıyor bilginize
  • Tui Magic Life Jacaranda tekrar açılmış. 1 hafta önce kara manzaralı oda 6.100 lira, göl evi 7.500 lira idi aile odası olarak. Şimdi ki fiyatları görüyorsunuz

    2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu)
  • paloma grida bi gun sonra kapattı halbuki iyi fiyat vermişti eylül ayına
    sanırım bu yıl es geçecez
  • zvzv Z kullanıcısına yanıt
    Valla ayda ben fena olmayan bir rakam almama rağmen 2-3k otelleri bile alıp almamak konusunda zorlanıyorum ki daha almadım.Arkadaşlarımız 7-8k otelleri fırsat olarak görüp alabiliyor.Demek ki bu konuda ki arkadaşlarımız ekonomik olarak iyi durumdalar.Allah daha çok versin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yıl bu fiyatlarla tatile gidemeyeceğiz herhalde...
  • erseli E kullanıcısına yanıt
    Hocam Susesi henüz açıklamadı galiba erken rezervasyon fiyatlarını..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

    Tui Magic Life Jacaranda tekrar açılmış. 1 hafta önce kara manzaralı oda 6.100 lira, göl evi 7.500 lira idi aile odası olarak. Şimdi ki fiyatları görüyorsunuz

    Şaka sanırım....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmet572

    15-19 temmuz 2 cocuk 3140 tl fiyat cikti. Daha önceki fiyatlari bilmiyorum sizce nasil
    11-17 Temmuz 2017 tarihlerinde o zamanki yaşları 5 ve 3 olan iki çocuğumuzla birlikte ETS tur üzerinden konaklamıştık bu otelde. Odaları çok ama çok güzeldi, 2 ayrı french bed vardı ve 2 çocuklu bir aile olarak çok rahat etmiştik. Bizim gittiğimiz dönemde sadece çocuk havuzunda ufak kaydıraklar varken, şu an çok büyük olmasa da yetişkinler için de aquapark eklenmiş ana havuza. Yemekler iyi sayılırdı, ancak gündüzleri snack ikramlar çok daha iyiydi. Bizim için en büyük eksiklik deniz-plaj alanı, animasyon zayıflığı ve diğer otellere nazaran İranlı turist sayısının fazlalığıydı. Bu yüzden hep havuzunu kullanmıştık. Bu yıl genel olarak fiyatlar çok arttığı için fiyatı nispeten uygun olan bu oteli tekrar radarıma aldım ancak çocukların yaşı 7 ve 5 olunca, ikinci çocuğun yaşından dolayı maalesef fiyat farkı çok çıkıyor. Unutmadan o dönem ödediğim rakam 6 gece için 2.900 TL'ydi.

    Karşılaştırma adına şu ana kadar tatil yaptığım otelleri memnuniyet ve f/p oranına göre sıralayayım:
    1. 2013 Sueno Golf Hotel/Belek
    2. 2012 Limak Atlantis/Belek
    3. 2016 Aquasis Deluxe Resort/Didim
    4. 2018 Kaya Hotel/Side
    5. 2009 Amara Beach Resort/Side (sonradan el değiştirdi)
    6. 2017 Amara Sealight Elite/Kuşadası




  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.