Şimdi Ara

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (266. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.104
Cevap
245
Favori
779.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ugurrsy

Sueno oteliyle ilgili o kadar çok yazıldı ki sonunda benim de ilgimi çekti .

Nedir ,ne değildir diye şöyle yorumlara göz attım tripadvisor yorumlarına

İlk 20 yorumu okudum istisnasız yorum yapan kişilerin hepsi Ali veli Beye teşekkürler ,Burcu hanıma teşekkürler vs isim belirtmişler

Daha da okumadım ..Ama bana samimi gelmedi .Böyle lüks otele gidip ,Aliyle Burcuyla ne işim olur ,o kısmı da anlamış değilim
    Kim ne yorum yazmış bilemem , ali beyi falanda tanimam ama şunu cok net söylüyorum maxx royalden sonra gittigim en iyi oteldi sueno delux , voyage belek falan hikaye kalmisti Yaninda ama bu sene nasil bilemem , bu sene ilk tatilimi kuşadası infinyt ye almıştım suanda oradayim 2 temmuz çıkış düşüncelerimi yazarim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giriş Tarihi: 5temmuz
    Çıkış Tarihi: 9 temmuz
    Yetişkin Sayısı(+12):2
    Çocuk Sayısı:1- 1 yasinda
    Çocuk Doğum Tarihleri:
    Bölge - Otel: belek-
    Maksimum Bütçe: 4500

cocuk var temiz denizi guzel bir oneri var mi acaba. ben Orange County Resort Hotel Belek otele baktim bunun denizi guzel mi acaba. bir de bunun fiyati nedir sizde. farkli onerilerinize de acigim

• fettah kullanıcısına yanıt
    Yan otelindeyim şuan hocam.İyi tatillerGördüğüm kadarıyla aqua bitmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerbb

Forever club ile ilgili görüşleriniz nasıl acaba?

Alıntıları Göster
    SM FOREVER CLUP hakkında bılgı verırmısınız yarın aksam 4gece 5 gun 2.600 den alıcam 2 kısı denız manzaralı...uygun gıbı her sey dahıl
  • Giriş Tarihi: 5temmuz
    Çıkış Tarihi: 9 temmuz
    Yetişkin Sayısı(+12):2
    Çocuk Sayısı:1- 1 yasinda
    Çocuk Doğum Tarihleri:
    Bölge - Otel: belek-
    Maksimum Bütçe: 4500

cocuk var temiz denizi guzel bir oneri var mi acaba. ben Orange County Resort Hotel Belek otele baktim bunun denizi guzel mi acaba. bir de bunun fiyati nedir sizde.

farkli onerilerinize de acigim. konuda zeynep oteli cokca gordun nasildir acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papkide -- 27 Haziran 2019; 0:53:40 >
  • Alanya Sirius delüxe hotelde olan var mı arkadaşlar? Aralıkta rezervasyonumu yaptırmıştım.Yorumlar ve puanlar çok iyiydi.Kısmen ekonomikti.Hakkında pek konuşan olmayınca kıllandım biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurrsy

Bu mesaj silindi.
    hocam kac gun kaldin tafsiyebeduyormusn... aslinda ben temiz guzel bir otelde kalip gunduzleri gezmeyi istiyordum emein olamdkm

2.600 buraya veren kadar 4 gece.... 3 gece baska bir yerde 1000 tl kalip gezmek mi matikli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ugurrsy U kullanıcısına yanıt
    Amca senin ege kıyılarında ayak basmadığın hotel varmı? Sanırım emekli paşa falansın?

• ugurrsy U kullanıcısına yanıt
    Kuşadası eskiden güzeldi Fantasia de luxe var kuşadasından ulusoyun hoteli birde vista hill bunlar öneceden çok güzel tesislerdi iflastan el değiştirince sürekli şimdilileri leş.

• 
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.