Şimdi Ara

2019 da Note 3 alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yenilenmiş note 3 almayı düşünüyorum. Donanım özellikleri benim için yeterli görünüyor yalnız merak ettiğim bir konu var. Mobil uygulamaları çok kullanırım. Note 3 ün eski yazılımından dolayı günümüzdeki uygulamaları çalıştırmaması gibi bir durum olabilir mi. Yada farklı bir olumsuzluk yaratırmı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Custom rom ile android 8.1 yüklenebiliyor. Belki 9 bile port edilmiştir. Yazılımı eski telefon yoktur custom rom yüklemeyen kullanıcı vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal olarak sanırım Android 5 verdi max. İlla ki optimizasyon sorunları olur. Custom rom işi Yaparsanız bilmem. Ama Android 5 ile uzun süre idare edemezsiniz. Yeni uygulamalar desteklemeyebilir. Fiyatı ne kadar merak ettim.

• Note4 veya NoteEdge alınabilir.

• circassianman kullanıcısına yanıt
    Rom atma root yapma vs işleriyle çok ilgili degilim. Orjinal haliyle kullansam diye düşünüyordum ama o da gündelik kullanımda sıkıntı yaratacak muhtemelen. Kendi telefonum bozulmaya basladi. Eskiden beri note 3 hoşuma gidiyor. Note 3 fiyatlarına bakinca fiyatı da uygun olunca alinirmi diye düşünmeye başladim. Fiyatları 700 lira civarinda.

• alinmaz o yillarin exynoxlari kagittan kaplan isiniyor kasiyor donuyor kaliyor cihaz zaten 3g .

5 te kaldi android versiyonu bu 1-2 sene icinde illaki sorun olacak Eski versiyona destek vermek uygulama paketlerini sisiriyor bazi gelistiriciler planli oldurme yapmak zorunda kalacaktir
    . Guvenlik aciklari olusuyor yama alamadigindan
    custom rom da olmaz exynox larda kodlari paylasmiyor samsung çok hata olusuyor o romlarda misal bir gun calan alarm ertesi gun calmiyor dimdizlak kaliyorsun.

• Yani 700 liraya zamanın amiral gemisi fikri iyi gelebilir. Aslında note 3 te kötü telefon değil. Ama yine de eski teknoloji. O paraya alacağınız yeni telefonların çoğuna da taş çıkartır. Tek sorun yazılım. Ama yeni çıkacak uygulamalar hariç idare eder sizi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ailedeki bir yaşlıya belki alınabilir
  • Note fe alabilirsin ucuz bulursan. Bataryası hariç en uzun süre dayanacak telefondur ve note 8'e nazaran çok daha ucuzdur illa not alayım diyorsan note fe al derim.

• Snapdragonlu versiyonu değilse 4g bile yok haberin olsun paranı çöpe atma bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.