Şimdi Ara

2019'da çıkıcak Oyunların Listesi (AAA İçerir) [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, malum gelecek yıl bir çoğumuzun oynamak istediği ve beklediği oyunlar vardır. Fakat bazı arkadaşlar unutabilir. Aklıma geldi şöyle toplu AAA oyun listesi hazırlamak istedim Güzel bir format oluşturmak adına, sizlerde takip edersiniz çok memnun olurum.

Resident Evil 2 Remake - 25 Ocak 2019 PS4/XBOX ONE/PC
    Metro Exodus - 22 Şubat 2019 - PS4/XBOX ONE/PC
    Anthem - 22 Şubat 2019 - PS4/XBOX ONE/PC
    Days Gone - 22 Şubat 2019 - PS4
    Crackdown 3 - 22 Şubat 2019 - XBOX ONE/PC
    Tom Clancy's The Division 2 - 15 Mart 2019 PS4/XBOX ONE/PC
    Devil May Cry 5 - 2019 İLKBAHAR
    Dying Light 2 - 2019
    Wolfenstein Young Blood - 2019
    DOOM ETERNAL - 2019
    Code Vein - 2019
    Call Of Duty - İnfinity Ward 2019
    Star Wars Oyunu - Respawn Entertainment/Electronic Arts 2019
    Rage 2 - 2019 İlkbahar
    CONTROL - 2019
    Gears 5 - 2019 - XBOX ONE/PC
    Sekiro: Shadows Die Twice - 2019
    The Surge 2 - 2019

NOT : 2019 AAA Oyunların listesidir. Bazı oyunların Çıkış tarihleri yok, açıklandığı zaman güncel bir şekilde buradan yazacağım. Lütfen aklıma gelmeyen oyunları sizlerde yorumda belirtin. Bazı oyunların çıkış tarihi henüz belli değil, bazıların belli ertelenme olmazsa eğer ki %100 çıkıcak demektir. Şimdiden herkese keyifli oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 11 Temmuz 2018; 23:27:53 >

• dolar olmuş 4.91 bakasım bile gelmedi listeye.
  • Illusive Man kullanıcısına yanıt
    Eskiden 129 liraya çıkan oyunlara laf yapardık Allah belamizi verdi işte. Şimdi 300 lira oldu daha da artacak.

Valla konsolu kaldırdım rafa kafam rahat PC de mutluyum. Exc dışında uğramam makinaya. Maddi imkan varsa orta ayar bir kasa alın internetten rahat rahat takılın. Gamepad ile oynuyorum oyunları konsoldan farksız valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söylemek istemezdim ama dolar 5tl ye doğru gayet emin adımlarla gidiyor oyunlar çıkana kadar dolar 7,8tl olmazsa bir ara bakarız artık. O zamana %50 psn indirimi ile 250 300tl ye alırsak iyi olur.

• Steamında yeni aaa fiyatları pahalı çıkmaya başladı ama

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hocam oyunu almaya gerek yok malum yer var eğer çok oyun tüketen birisiyim diyorsan Türkiye şartlarında yapicak elde bir şey yok. Yok ben 1 yıl beklerim fiyatı insin öyle alırım diyorsan tabi ki keyif senin oyunlar 400-500 lira oldu mu nasıl alınır orasıda ayrı muamma kardeşlik bile kurtarmaz. Forumdan 4-5 kişi toplanıp danaya girer gibi oyun almak korkunç geliyor.

PC de Türkçe yama rahatlık. PS5 benim için hayal artık alirsam eğer ki kaliteli oyunlar çıkmadan asla almam. PS4 ude exc oyunlar için tutuyorum oynadıktan sonra tanıdık birisine satarım.

• 22 Şubat ne öyle şampiyonlar ligi gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dolar 2019 da 6 TL olacağından 500 tl ye satılacak oyunlar güzelmiş kardeşim. MÜSTEHAK!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_Non_Grata -- 12 Temmuz 2018; 2:40:33 >
  • Makınayı kırdırmam dıyordum ama bu gidişle jailbreak incoming,türkiye için bölgesel fıyatlamaya gitmesi lazım sony nin,nasıl rusya ve asya için fiyatlar ucuzsa tr içinde bu şekılde olmalı.
    Hem avrupa bırlıgıne alma hem ıngıltere psn den fıyatla oh ne ala.
  • Şu listede HL3 olsaydı keşke

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bölgesel fiyatlandırmaya gidecek kadar ilgi yok heralde türkiye pazarında. Rusya ve asya satışları türkiyeden kat ve kat fazla. Ama bence de bölgesel fiyatlandırmaya gidilirse çoğu kişi pc yi bile bırakıp ps'e geçer.
  • ps4 e gamepass gibi bir mucize gelmesi lazım rahat rahat oyun oyun oynayabilmemiz için bu gidişle sayılan oyunların hiç birini oynayamiyacağız kardeşlik bile pahalı gelmeye başladı
  • Şubat ayında işi/okulu bırakıp aylarca eve kapanmak lazim. 22 şubata fazla yığılma olmuş bazıları ertelenebilir.

• Days gone hariç Türkçe desteği olan yok çok acı fiyatlar zaten uçmuş yakında Türkiye’de oyun sektörü biter ya da onlar çekilir gider.

• Güncel oyun fiyatları şu listedeki oyunlar neredeyse araba parası ediyor :)

Dediğin gibi en güzeli ortalama bir sistem toplamak yada gaming laptop alıp keyfine bakmak.
  • Aynen hocam. Bu devirde en mantıklısi PC konsola para yetişmez. Oyun parasıni sistemini güçlendirirsin daha mantıklı. Steam de çok sevdigin oyunları orjinal alırsın kafana göre takılırsin.

İleriye dönük sistem düşünüyorsan kesinlikle APU sistem en iyisi. Bana 1050Ti yetiyor diye böyle sistem aldım hazır 2500 liraya. Konsoldan farksız her oyunu açıyor :) fakat doların artması itibaren sistemin fiyatı artmış olabilir.

Xbox Gamepad aldım değişiklik oldu istediğim oyunuda gamepad ile oynuyorum. FPS leri klavye mouse rahatlık resmen. Özgürlük kısıtlama yok.

• Kardeşim şuan aslında en iyisi benim çünkü hiçbirşey oynamıyorum. Ne konsol ne PC var valla kafam rahat :) ama Re 2 Remake ve RDR 2 beni fena cezbetti bakalım.

PM'den bana senin sistemin özelliklerini yada hazır marka aldıysan modelini falan bir yollada bakayım ;)
  • Hocam kaliteli oyunlar geliyor oynamadan olmaz. İmkan varsa PC de şart PS4 de şart :)

Mesaj attım :)

keşke alsaymışız be bro şuan 8,80
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.