Şimdi Ara

2019 Clio symbol 0.9 tce yol bilgisayarı kapalı !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2. El 3000 km de 2019 model Clio symbol 0.9 tce aldım.
    Aldığım insan bu konuları önemseyen bir insan olmadığı için üstüne düşmemis sanırım. Bende bu konunun böyle olduğunu bilmiyordum. Aklıma bile gelmedi.. 2019 model araç..

    Yol bilgisayarı kapalıymış. Fabrikasyon kapalı geliyormuş. Şaşkınım. 2006 model Clio 3 sattım. Onda bile herşey aktifti.

    Servisi arayıp ama para vererek ama rica minnet açanlar var. Elm cihazı ile laptop sayesinde açanlar var.. her iki şekilde de açılsada araba garanti dışı kalıyor diyenler var.

    Konuya hakim birisi varmı? Yol bilgisayarını açmak garanti dışı bırakır mı?



  • 2013te servise açtırdım garanti dışı falan kalmadı. kendinizde açabilirsiniz dışarda 50 tlye açanlarda var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: predator93

    2013te servise açtırdım garanti dışı falan kalmadı. kendinizde açabilirsiniz dışarda 50 tlye açanlarda var.
    Servis yapmayız dedi. Birilerini bulacağım artık. İşin garip tarafı Eco mod açık star stop açık termometre açık yol bilgisayarı kapalı? Yoksa benmi beceremedim diye düşünmeye başladım
  • Yol bilgisayarı kapalı olarak üretilmesinin sebebi nedir acaba?
  • milesbroke kullanıcısına yanıt
    Polo trendline (2012) aynı şekilde olabildiğince boş paket veriyorlar. Yol bilgisayarı vs bluemotionda oluyor. Boş olduğunu iyice hissedelim diye sanırsam utanmasalar km sayacını vs kapatıcaklar...

    Amacı insanları üst paketlere yönlendirmek olabilir. Birçok firma en boşun bir dolusuna saçma şeyleri üst paket diye ekliyor mesela 3 arka koltuk kafalığını bazın bir üstünde ek donanım diye yazmış vs fiyat farkı az olduğu için almayı cazip kılmayı hedefliyordur.

    Bunun başka bir sebebi ölçüm ve tahminleri yapan aygıtı koymuyor olabilir. Genelde yazılım ile açılıyor ama bazen bütün özellikleri gösteren pahalı kabloları alıyorsun. Bazı özellikleri açsan bile tertibatı olmadığı için çalışmıyor. Torpido aydınlatma gözünün lambasını bile söken veya ucuz araçlarının maliyetini kısmak için h4 fara göre tasarlayan firmalar modülüde eksik koyup satabilir.

    Kendi şu anki arabamızfa dış sıcaklık kapalı nedenini bilmiyorum çünkü en üst paket olarak geçiyor. Dış sıcaklığı umursamam istesem 50tl idi açtırmak ama koymuşken sensörün çürümeye terk edilmesi saçmalık...




  • inanırım bazı markalar böyle tuhaflıklar yapıyor. mesela mitsubishi lancer ve asx'lerde de fabrika çıkışı alarm ve bir takım başka ek özellikler var ama kapalı geldiler türkiye'ye. ben de bu özellikleri dışarıda açtırmak zorunda kalmıştım. garantiden çıkacağını sanmıyorum ama iyi sorup soruşturmak lazım yanlış bilgi vermeyeyim. benim arabanın garantisi 2018'de bitmişti 2019'da yaptırmıştım işlemleri ben.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 19 Haziran 2020; 18:36:11 >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Yani donanımı koyup da yazılımla kısıtlamak çok ilginç bir yaklaşımmış gerçekten. Yine internette Symbol un yokuş kalkış desteğinin de yazılımla 30 sn. de açılabildiği yazıyor (2013 Joy için). Diyecek bir şey bulamıyorum cidden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.