Şimdi Ara

2019 Ayt fenin KOLAY olucak olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ösym ortak olan dersleri zorluyor örneğin matematik1-2 Türkçe, ortak olmayan alan derslerini kolay soruyor örneğin fen..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok oturduğun yer çivili olacak yok güneşi sınıfa sokucaklar sınav anında bunları düşünüyosan yapamazsın zaten, bi yıl boyunca serin odada kıçını kaldırmadan saatlerce çalışıp emek veren adam üç saat sıcak yerden rahatsız olmaz. Sadece algı yaratıyorsun insanları şartlıyosun gerçek sınavda yapılmaz diye. Hoş değil. Zaten dershanede denemeye giren adamda sıcak yerde hormon koklaya koklaya oluyor denemesini.
  • Feni kolaylaştırırlarsa matematikte içimizden geçerler

• bu gibi konuların altına "olmazsa yalancıyı sevsinler mi" yazmak istiyorum tahrik etmeyin olm beni banım yeni bitti.
  • ne zaman zordu ki zaten
  • Ezio_auditore_da firenze kullanıcısına yanıt
    Kimyası biyolojisi kolaydı fizikten köklüyorlardı zaten. 12 Fizik 11 den çok daha basit eskiden 30 da 10 geliyorsa 14/7 geliyor şu an kolaylaştı
  • Fiziğe kolay diyorsunuz da o sınav anında klimasız, sımsıcak bir yaz gününde karşı karşıya kalacaksınız o fizik sorularıyla kolay mı zor mu görürsünüz o zaman..

ÖSYM sayısal olan her dersi zorlar (kimya hariç) çünkü herkes ağırlıklı sayısal seçiyor tıp için rekabet hukuk dahil hiç bir meslek için yok kolay olacak diye umutlanmayın derim.

Biyo da Tus kapasitesi bazı maddeli sorular bile geldiği olmuştur.

• Bence geçen yılki gibi kolay olur. Feni isteseler çok zorlayabilir ama çok zorlamıyorlar. Şu anki sınavda matematik yapan kazanıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT Fizik En Kolay Konular
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeter bir hafta sonra görecez zaten

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KamyonlaDriftÇekenAdam kullanıcısına yanıt
    Yok oturduğun yer çivili olacak yok güneşi sınıfa sokucaklar sınav anında bunları düşünüyosan yapamazsın zaten, bi yıl boyunca serin odada kıçını kaldırmadan saatlerce çalışıp emek veren adam üç saat sıcak yerden rahatsız olmaz. Sadece algı yaratıyorsun insanları şartlıyosun gerçek sınavda yapılmaz diye. Hoş değil. Zaten dershanede denemeye giren adamda sıcak yerde hormon koklaya koklaya oluyor denemesini.

• Hakikaten hiç emek vermediğimi düşünüyorsun değil mi ? Benim gibi okb ol ilaçların yan etkisiyle terle göreyim seni aslanım.

Bu ülkede cidden her emeğin karşılığının olduğunu düşünüyorsunuz değil mi? O kadar mezun insan var onlar mal siz akıllısınız anasını satayım zaten.

Sana tavsiyen insanları tanımadan ve okuduğunu anlamadan cevap vermemen. Cidden sadece bunu istiyorum senden yoksa düşüncen umrumda değil yazdığın cevapla benim yorumum arasında dağlar var.

• Katılıyorum garip bir tartışma oldu ben birazda ÖSYM ye sinirliyim ilaç konusunda hiç hoşgörülü davranmıyor

Ben de okbliyim, okbliysen zannediyorum ki hastaligin ciddi nuksedeli ve farkina varali bir 6-7 sene olmuştur, su ana kadar nasil basa çıkıldığını ogrenmis olman gerekirdi diye dusunuyorum. Ha sayet yeni yeni olusmussa anliyorum seni sıkıntılı bir surec ama burada 12 gun kalmisken insanlari moralsizlige surukleme rica ediyorum, stres seviyeleri normalin uzerinde cok adam var burada.

Ya bırak emek verdiysen dedim emek vermedin demedim, yorumumu bireyselleştiriyosun. Haklı olmak için ben her gün ilaç alıyorum ayağına yatıyorsun yetmiyo bide ülkede herkes emeğinin karşılığını alsa diyorsun bide o kadar mezun insan diyosun yahu bunlarla benim yorumum alakası ne? Ampulcü siyasetçi misin sen alakasız yerlerden yeriyosun? Sınavda cevapları verme dönemi geçti. Sistem herkese aynı sorunlu olan süreç, torpilin olmadığı tek kabul sistemi. Seversin sevmezsin herkes eşit. Birde global dünyada bilgiye anlık ulaşabildiğin bi dönemde Türkiye'de emeğinin karşılığını alanları sorguluyosun. Devlet dairesi hariç her yerde alırsın ama önce internetini "malum olay" gibi başlıklar için yada millete demoralize yorumlar için harcama.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.