Şimdi Ara

[ 2019 ARALIK ] GÜNCEL SİSTEM TOPLAMA REHBERİ ANA KONU * [ Paranızı Çöpe Atmayın !!! ] (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.098
Cevap
98
Favori
155.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kardeş ekran kartı düşük bence yani o paraya bu ekran kartı yakışmaz :)
  • Hypericum kullanıcısına yanıt
    http://i.imgur.com/MNxu4zW.png

Hocam sanırım bütçen bu civarda bi bunu da düşün istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DKarpuz

http://i.imgur.com/MNxu4zW.png

Hocam sanırım bütçen bu civarda bi bunu da düşün istersen.

Bu fiyatlar nereden ? İşlemci fx-6300 e göre biraz düşük kalıyor sanırım.
  • Hypericum kullanıcısına yanıt
    Vatan bilgisayar. Evet işlemci fx6300 ün gerisinde kalıyor fakat f/p ve bütçe açısından oldukça verimli bir ürün. 260x ile de darboğaz sorunu yaşatmıyor.
  • Merhabalar

Şuan bende " Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz (2 CPUs), ~2.2GHz " işlemci bulunuyor.

İşlemciyi değiştirmek istiyorum fakat her hangi bir işlemci aldığımda çalıştırır mı, yoksa uyumluluk mu oluyor ?

Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.
  • arakadaşlalr öncelikle yeni bir sistem topluyorum ama malum şu sıralar vatanda bütün parçalar zamlı biraz düşmesini bekliyorum bayramda indirim olur kanaatindeyim ve sistemim bu sizce watch dogs gibi oyunları sıkıntısız ultra modda oynamak istiyorum ve 4 5 yıl beni götürsün ses ısınma gibi olaylarla sıkıntı yaşamak istemiyorum bütcem 4500 tl
    [ 2019 ARALIK ] GÜNCEL SİSTEM TOPLAMA REHBERİ ANA KONU * [ Paranızı Çöpe Atmayın !!! ]

• http://www.vatanbilgisayar.com/svf1532-notebook-core-i5-4200u-16ghz-6gb-500gb-2gb-155-w8-tasinabilir-bilgisay.html

Bu notebook ıle oynayabılecegım en ıyı 3 oyun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FX X8 8320 Soket AM3+ 3.5GHz 16MB Cache 125W 32nm İşlemci

R9 280X TurboDuo GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı

8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram

970A-UD3P AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart

3.5" 2TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk

CARBIDE SERİSİ™ 200R 550W MidT ATX SİYAH KASA

2 - 2,2 milyar seviyelerinde 4-5 senelik yüksek seviyede oynatacak bir oyun bilgisayarı ve windows kullanırken en az 10 yıl kasmayacak ısınmayacak gık demeyecek bir sistem istiyorum üsttekileri bir şekil toparladım ekstra önerileriniz nelerdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahdonanımah -- 15 Temmuz 2014; 4:46:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouL_WarrioR

quote:

Orijinalden alıntı: veli0707

arakadaşlalr öncelikle yeni bir sistem topluyorum ama malum şu sıralar vatanda bütün parçalar zamlı biraz düşmesini bekliyorum bayramda indirim olur kanaatindeyim ve sistemim bu sizce watch dogs gibi oyunları sıkıntısız ultra modda oynamak istiyorum ve 4 5 yıl beni götürsün ses ısınma gibi olaylarla sıkıntı yaşamak istemiyorum bütcem 4500 tl
    [ 2019 ARALIK ] GÜNCEL SİSTEM TOPLAMA REHBERİ ANA KONU * [ Paranızı Çöpe Atmayın !!! ]

Dostum bu konularda uzman değilim ama 2500 TL den sonra extra aldığın parçalar performansında çok yüksek oynama yapmaz. Hadi 3000 e sistem toplasan yine süper sistem toplarsın. Anakartını yüksek tutup, bir iki sene sonra bir kaç parça güncellediğinde çok daha fazla performans alırsın. Bu konularda epey araştırma yaptığımdan yazmadan edemedim (=

eyvallah kardeşim sağol düşüncelerin için, Bu bilgisayar toplama konularında çok bilgili değilim son 2 3 haftadır ilgileniyorum zaten benimde buraya başlık açma nedenim buydu bilgisayar parçaları ve bilgisayar toplama konularında bizden daha bilgili ve sürekli takip eden arkadaşların yardımcı olması o parça yerine şunu al gibi veya onu ben kullandım ses yapıyor başka parça bak gibi şeyler ama sanırım bu arkadaşlar yaz olmasından dolayı pek foruma giremiyorlar buda bizim şansımız

• ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0 AMD 990FX, DDR3, AM3+, SATA6Gb/s, USB3.0, ATX Anakart
    AMD FX 8350 X8 FD8350FRHKBOX, 4.0GHz, 16MB, 125W, AM3+ İşlemci
    CORSAIR CW-9060008-WW Hydro Serisi H80i Yüksek Performanslı Sıvı İşlemci soğutucusu
    GSKILL F3-14900CL9D-8GBSR G.SKILL Sniper DDR3-1866Mhz CL9 8GB (2x4GB) DUAL (9-10-9-28) 1.5V Bellek
    SEAGATE ST1000DM003 Barracuda 1TB 64MB 7200rpm SATA 6.0Gb/s Dahili sabitdisk
    ASUS DRW-24F1ST 24X Siyah Kutusuz DVD yazıcı
    SAPPHIRE 11217-04-40G 4GB Radeon R9 270X Dual-X OC Boost, PCI-E16 3.0, 4GB/256bit GDDR5, 2xDVI, 1xHDMI, 1xDisplayPort Ekran kartı
    CORSAIR CC-9011030-WW Air 540 High Airflow ATX Küp, Güç kaynaksız Siyah Kasa
    CORSAIR CP-9020015-EU CX750 v2 Serisi 750W 80+ BRONZE Güç kaynağı

3043,16TL

arkadaslar bu sistem nasıl olur bu haliyle alınırmı
  • Msi 970a-g43 ve fx6300 uyumlumudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://i.hizliresim.com/gjnMMR.png En başta bir sorum olacaktı seçtiğim kasa parçalarla uyumlumu acaba ?
  • @mhrrm5858 @AlfaRomeo147

Uyumlu bir sıkıntı yok.

@SouL_WarrioR

Hocam problem neydi yardımcı olalım:)

@dockhanger

Sİstemde herhangi bir uyumsuzluk yok. Kasayı beğendiyseniz kalsın ama daha ucuz bir kasa bakılıp ekran kartı yükseltilebilir. Ama ekran kartı en kolay güncellenecek parçadır. Bu arada R9 270X'te BF4'te filan Full Ayarlarda rahat oynatır yani kötü kart değildir:)

@veli0707

Hocam yaz ayı bizim meslekte en yoğun ay. Bir de bu dönemde 5 tane şantiye arasında mekik dokuyoruz o sebeple 3-5 gün gecikebiliyor cevaplar. Özel mesaj ile zaten işi acil olanlara en kısa sürede dönüyorum. Aklınıza takılanları detaylandırın bakalım.

@ahdonanımah

Hocam çok güzel olmuş.

@Acest

Hocam çok eski nesil bir sisteminiz var. Yenileme zamanı gelmiş sizi masrafa sokacak kaçarı yok.

• Peki sistemimi doğru ve kullanılabilir seçmişmiyim ?
  • ustam sizden bi ricam var sizin önerinizle ssd li işlemci soğutuculu oyun bilgisayarı önermenizi istiyorum ve bu sistem her sene updaite edebilceğim bişi olmasını temenni ediyorum şimdiden tesekkürler .
  • Monitör Kesinlikle en az 22 olsun. Sakın 19 luk monitör almayın. Bir de işlemci soğutucusunun kasaya sığıp sığmadığından emin olun. Fazlasıyla güzel sistem hayırlı olsun.

@dockhanger

Hocam ben ne yazdım yukarıda :)
  • Bu kullanacağım işlemciye eski ama etkili diyorlar sizin fikrinizi alabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Monitör Kesinlikle en az 22 olsun. Sakın 19 luk monitör almayın. Bir de işlemci soğutucusunun kasaya sığıp sığmadığından emin olun. Fazlasıyla güzel sistem hayırlı olsun.

@dockhanger

ustam monitor var 23.6 inç yukarıda belirttiğim sisteme ssd eklicek olursam hangisini öneriniz olur inventusu hazır sistemi bu zaten gayet güzel fiyat makul ssd di ekledinmi tamamdır diyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Monitör Kesinlikle en az 22 olsun. Sakın 19 luk monitör almayın. Bir de işlemci soğutucusunun kasaya sığıp sığmadığından emin olun. Fazlasıyla güzel sistem hayırlı olsun.

@dockhanger

Bunu yazmıştım hocam :) İkinci el bu parçalar var arkadaşta, bunlarla birlikte bir sistem toplasak nasıl bir sistem önerirsin ? Anakartı iyi olsun istiyorum özellikle ilerde upgrade yapabilmek adına (=

Hocam güvenilir bir arkadaş paraya ihtiyacı olduğundan bilgisayar parçaları satıyor(psu dışındaki hepsi vatandan alınmış). Ondan parça alabilirim, listesi şöyle. (Fatura ve garanti belgeleri mevcutmuş.)

Anakart MSİ Z87 G45, Gigabyte GA-Z87X-D3H, Asus M5A99FX Pro R2.0 Gigabyte FXTA-UD5 (hepsi 2. ayda almış)
    Ekran kartı Sapphire R9 280x Dual-X
    Ram Corsair XMS 2x4gb 1600 Mhz (2. ayda alınmış) ve Corsair Vengeance 4GB 1600 Mhz (4 adet) var.
    Psu OCZ ZS750W-EU 750W PSU ve Akasa Cobra 850 Watt PSU var.

Güvenilir olduğu için daha uyguna alabilirim diye düşünüyorum. Sence de uygunsa bu parçalara bakarak bir sistem önerirsen sevinirim. Online oyun odaklı sistem düşündüğümden MSİ gaming serisi bana mantıklı geliyor. Zaten R9 280x sen önermişsin o da tamam. Peki 280x Dual-X için yüksek psu gerekir mi yoksa 200R kaldırır mı, 300R mı almak gerek? Yüksek psu gerekirse 750 ya da 850 olanı uyguna satıyorsa onlardan alsam, boş kasa olarak ne önerirsin?

Teşekkürler ilgilendiğin için.

• @mhrrm5858

Hem eski hem etkisiz hocam maalesef.

@dockhanger

238TL ye HyperX 3K alınabilir hocam mesela.

@SouL_WarrioR

Ocz Psu 169TL den satıldı uzun süre , daha aşağı fiyattan sıkıntısı yok ise alınır. Boş kasa bakarsınız.
    Anakartları verdiği fiyatlar önemli. Ona bir şey diyemem. Bellek olarak 1.5v gerilimli Vengeance alman daha mantıklı.
    Daha sonra üzerine WD Blue 1TB + 2.elden 4670K alırsın.

200R içindeki VS550W , R9 280X'i kaldırır sıkıntı çıkarmaz. Görmediğim bir şey yok, yanlış bilgi vermeyin arkadaşa. 750W ile 280X Crossfire yapılır.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.