Şimdi Ara

[ 2019 ARALIK ] GÜNCEL SİSTEM TOPLAMA REHBERİ ANA KONU * [ Paranızı Çöpe Atmayın !!! ] (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.097
Cevap
98
Favori
155.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar ben bugun vatandan 2 gb ram aldım ama pc ye takınca çalışmadı.http://www.vatanbilgisayar.com/kingston/bilgisayar-ram-bellek/?opf=p1125202
    Acaba pc ile uyum sorunu mu var. Yardımcı olabilir misiniz?

Özellikler:

Anakart:
    CPU Türü Intel Pentium 4 524, 3066 MHz (23 x 133)
    Anakart Adı Asus P5G41T-M LX (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)
    Anakart Çipseti Intel Eaglelake G41
    Sistem Belleği 2048 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM)
    DIMM1: Kingston 9905474-019.A00LF 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (9-9-9-24 @ 666 MHz) (8-8-8-22 @ 609 MHz) (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-17 @ 457 MHz)
    BIOS Türü AMI (06/08/12)
    İletişim (COM ve LPT) İletişim Bağlantı Noktası (COM1)
    İletişim (COM ve LPT) ECP Yazıcı Bağlantı Noktası (LPT1)

Görüntü Birimi:
    Görüntü Bağdaştırıcısı AMD Radeon HD 5450 (2 GB)
    Görüntü Bağdaştırıcısı AMD Radeon HD 5450 (2 GB)
    3D-Hızlandırıcı ATI Radeon HD 5450 (Cedar)
    Monitör HP VS17 [17" LCD] (CND65122WD)

Çokluortam:
    Ses Bağdaştırıcı ATI Radeon HDMI @ ATI Cedar/Park/Robson - High Definition Audio Controller
    Ses Bağdaştırıcı Creative Audigy LS (SB0399) Sound Card

• Merhabalar ben 3000tl civarı bir masaüstü pc almak istiyorum.0 dan alıyorum elimde parça yok o yüzden monitör vs tavsiyeleride lazım genellikle oyun için kullanırım ama internette gezinme vs gibi şeyler içinde kullanıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
  • Hocam 3000/4000 arasında 1600mhz ram önermişsin ama 4000 üzerinde 2400 mhz ram önermişsin ben bu civarlarda sistem topluyorumda bana 16gb ram önerebilirsin içime sinmiyor çünkü hiçbir türlü
  • merhaba arkadaşlar.fifa,nba 2k serisi,battlefield vs oynamak amacıyla aşırı olmayan bir sistem tavsiyesine ihtiyacım var.
    monitör olarak aoc e2461fwh düşünüyorum.onun dışındaki tavsiyelerinize açığım.bütçem 1200-1300 monitör hariç..
    saygılar
  • Merhabalar oyun oynamak amacıyla toplama bilgisiyar ihtiyacım var bütçem 2500 civarında klavye mouse monitor gibi aksesuarlarım var sadece kasa yardımcı olursan çok sevinirim
  • İyi geceler sizin önerilernize göre şöyle bir sistem toparladım.Özellikle monitör konusunda çok kararsız kaldım fikirlerinizi alabilirmiyim?Birde bu anakarta ilerde crossfire yapabilirmiyim?İyi forumlar.

[ 2019 ARALIK ] GÜNCEL SİSTEM TOPLAMA REHBERİ ANA KONU * [ Paranızı Çöpe Atmayın !!! ]
  • herschell H kullanıcısına yanıt
    gold kadıköyden aldım çokdaha ucuza
  • MistikBaklava kullanıcısına yanıt
    bence sadece internetten bakma yanılırsın bende yenisistem aldım fakat internetten araştırdığım fiyatların çok düşüğüne gold kadıköyde buldum iyi araştır
  • Hocam sistem uyumu hakkında ne düşünüyorsunuz... Ekran kartı seçimi 780ti yerine r9 290x olsa fiyat 500 lira civarında düşüyor o fiyat değermi, işlemci olarak i5 i7 arasınraki fark nederecedir.Anakart hakkında ne düşünüyorsunuz
    [ 2019 ARALIK ] GÜNCEL SİSTEM TOPLAMA REHBERİ ANA KONU * [ Paranızı Çöpe Atmayın !!! ]
  • Guzel faydali bir konu olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ellerine sağlık değerlendireceğim

• Ben bu yazı gerçekten beni ikna söylemek istiyorum, bana iyi bilgi vermek!
  • Elimde AMD Athlon X2 dual core process işlemçi var. Anakarttı değiştirmeden işlemci tavsiye edermisiniz.? AMD FX X6 6300 uygunmudur.??
    Mevcut Anakartım ASUS M2N-MXSE SOCKET am2 cpu 940 pin sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyyah_can -- 6 Temmuz 2014; 12:59:05 >
  • Beyler 1 hafta sonra 1.300 tl'm olucak nasil bir sistem yapabilirim ? Hangi oyunlari calistirir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemci: intel core 2130 i3
    Ram: 4 gb
    işletim sistemi: windows 7
    Ekran kartı : ati hd 7350 2gb

Sistemim iyi mi ? Yükseltmem gereken parça söz konusu mu .. tavsiyesi olan arkdaşlardan cevap bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luc1f3r7

Beyler 1 hafta sonra 1.300 tl'm olucak nasil bir sistem yapabilirim ? Hangi oyunlari calistirir ?

4 gb ram
    intel core i3 işlemci
    nividia gtx 650 ekran kartı

işini görür hocam
  • Selamlar.

Çok yararlı bir konu ve ayrıca bir o kadar faal. İnşallah arada kaynamayız.
    Yaşım gereği oyunlara ilgimi kaybettim. Ekran kartının performansını ön plana almak istemiyorum ama yine de sıfır sistem toplarken insan oyunları orta seviyede de olsa açabileceğini bilmek istiyor. Kısacası giriş seviye oyun bilgisayarlarının ekran kartına sahip olup, işlemci ve ram gibi donanımlarda daha yüksek performans gösteren bir sistem almayı düşünüyorum. Bütçem maksimum 1500 TL. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Not: Monitör hariç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GallerPrensi -- 7 Temmuz 2014; 9:46:39 >
  • Selamlar,Gaming-modding üzerine kullanacağım bir masaüstü bilgisayar toplamak istiyorum.Anakart ve işlemci için 1000 lira harcadım,2500 liraya da geri kalan bileşenleri halletmek istiyorum(monitör dahil).Pc'nin beni en az 3-4 yıl idare etmesi gerekiyor.Neler önerirsiniz?Şimdiden teşekkür ederim.
    ekleme:eve geçince hangi anakart ve işlemci olduğunu yazacağım,şuan tam olarak hatırlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roofie Casanova -- 7 Temmuz 2014; 16:23:40 >
  • Vatan Bilgisayardan fotoğraftaki gibi bir sistem düzenledim. Kasa 550W fazla gibi oldu ama belki ilerde ikinci GTX 750 Ti yi takarım güncellemek adına diye düşündüm. Fikrinizi alabilir miyim ?

Farklı bir öneriniz varsa da dinlemeye hazırım. Anakart, ekran kartı ve kasa konusunda F/P olarak denk düşen daha iyisi var mı ?

• Usta bu sistem nasil sence oyunlarda sikinti yasar miyim?
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.