Şimdi Ara

2019 A3 (1.0) mı Yoksa 2021-2022 Golf/Seat Leon mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2012 model A3 aracımı km sinden dolayı değiştireceğim. Yeni araç bakıyorum 2.el. 1.0 A3 2019 model 32 bin km de 1450 civarı alabiliyorum, ama emin değilim 1.0 motorlar iyi mi yeterli mi tam bilgim yok. Genel olarak yeni Seat leonun da iyi olduğunu yakıt açısından da fena olmadığını duydum. Aslında 3 model arasında kaldım.

2019 A3 (1.0) mı 2021 veya 2022 kasa Seat Leon veya 8 kasa yine 2021- 2022 etsi Golf mü? Sizce aralarında çok fark var mı ne önerirsiniz. Bayramdan sonra biran önce bitirmek istiyorum bu işi, değerli önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler. (Bütçe maksimum 1450-1500)

İyi bayramlar bu arada herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrhmymn -- 5 Haziran 2025; 12:0:26 >

• Hocam Seat bu grubun en epaci ve en kalitesiz modeli. Yeni kasada biraz toparlamis olmasına rağmen Audi ile arasında çok fark var.

Premium diye satılan Formentor ile uzun yol yapın başınız ağrıyor yalıtımsızlıktan. Eski Leon'un ise çok kötü bir süspansiyon konforu vardı.

İlla bu üçü olacaksa model yılı avantajından Golf = A3 diyebilirim, tabi sonra da Leon.

Bu arada yeni kasa f40 BMW 1 serisi totalde çok başarılı bir araç olmuş. Mutlaka değerlendirin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mokali Amca kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam bu bütçelere söylediğiniz BMW alınabilir mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ibrhmymn İ kullanıcısına yanıt

Temizini bulmak biraz bekletebilir bu paraya.

Üstüne belki bi 100 - 200 eklemek gerekebilir. Ama zaten bu para mevduatta 2 ayda neredeyse 120bin TL ek para getirir.

• Mokali Amca kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için

• Madem VW grubu düşünüyorsunuz, bahsettiğiniz bütçeyle bolca 2024 model sıfır ayarında Golf 1.5 TSI var. Yılsonunda kampanya ile alanlar 6 ayını doldurunca ilana koymaya başladılar.

• 1500e temiz 2023 model golf life paket alırdım. Muazzam yalıtımı var. Yakıtı da çok başarılı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2012 Leon FR mi Golf 6 mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.5 milyon bütçeye 2020 1.5 A3 bulunuyor. Aralarından en alınabiliri o.

• A3 2020 35 tfsi 150 8V(arkalar bağımsız süspansiyon) kasa bu fiyatlara bulunuyor. Bazı ilanlarda cozutmuş 1750'lerde yazan bile var, enteresandır. O rakamlar fahiş.

Bu araçların yalıtımı hakkında özellikle yol sesi bakımından problem yoksa -bi grup var diyor, diğer kısım hiç yok diyor, sanıyorum 16 jantlı olanlar bu konuda daha başarılı- bence alınıp binilir.

• Jon doe J kullanıcısına yanıt
    1.5 olanlardan mı hocam

• sahinksk kullanıcısına yanıt
    Genel olarak sanırım 1.0 önerilmiyor 3 silindirli olması sesi de artırıyor hemde motoru çabuk yoruyor deniliyor 1.5 lara bakayım dediğiniz gibi o bütçelere bulubalirsem alıyım teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.