Şimdi Ara

2018 ygs/lys hazırlık--GÜNCEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler bu yıl mezundum ve hedef akdeniz mimarlikti ygs istediğim gibi gecmedi baya baya geçen yıldan bile kötü geldi o yuzden tekrar mezuna kalicam hedef mf4 30k içinde olmak. Hatta bu yıl lysye bile girmiycem gerek yok yani bugünden itibaren başladım hazirlanmaya totale baktığımızda lys olarak 14 ay var önümde inşallah hedefledigim yer olacak yani kesin olacak da nasil bir plan yapacağımı düşünüyorum şu an elimde kaynaklar hazir ygs lys ve denemelerde var sizce nerden nasil baslayayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speedyfreeder -- 31 Mart 2017; 15:13:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rez bende iki yilliği bu yil dondurup hazirlanmayı dusunuyom ygsde iyi yapmis arkadaşlar yardimci olabilit mi yas 20 bu arada gec olucak ama olsun

• Al sana 2 dkda yaptım programını

(Nisan 2017 - Ağustos 2017 )Sadece LYS

(Ağustos 2017 - Ocak 2018) YGS-LYS beraber götür

(Ocak 2018 -Mart 2018 ) Sadece YGS

(Nisan 2018 - Haziran 2018 LYS)

• wp grubuna bekleriz

• yav arkadaş seneye ne çok üniversiteden giren yaşı 20 nin üstünde olup girecek kişi var böyle
  • lejyonertrr kullanıcısına yanıt
    hocam bende böyle bir program düşünüyorum da mesela aralık ayına veya ocak ayına kadar ygs-lys ortak fakat lys agırlıklı çalısıcam malum yani lys daha önemli :D ygsyi gördük siktirboktan oldu.
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    valla reis biraz öyle oldu :D bende daha 19um da kasım ayında anca 19u doldurucam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT FEN DENEME LİSTESİ
    3 yıl önce açıldı
    2017 LYS MATEMATİK
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speedyfreeder

valla reis biraz öyle oldu :D bende daha 19um da kasım ayında anca 19u doldurucam

sıkıntı yok hocam bende kasımda 18 i doldurcam. 3. kez kalanlar, üniversite 2. sınıftan tıp kazananlar var yaş ilerledi diye hayallerden ve okumaktan vazgeçilmez
  • Hocam ben yaşım ilerledi falan filan diye hiç takmiyorum yani 4 yilda bitecek üniversite 😊

• +

• Gir lysye mezuna kalacaksan bile görmüş olursun, pişman olursun girmezsen

• benide yaz

• Magoalene kullanıcısına yanıt
    zaten mezundum hocam tekrar kalıcam yani karar verdim ve lysye girmeme gerek yok yani hiç de pişman olmam asıl girersem pişman olurum
  • arkadaslar seneye için başladım tekrardan ygsye çalısmaya :) kaynaklarımı yazayım;

Türkçe: limit konu ant. palme paragraf ve kültür soru bankası
    Matematik: simetri konu ant. birey b soru bankası ve karekok
    Geometri: simetri konu ant. birey b soru bankası
    Fizik kimya biyo: palme konu ant. palme soru bankası ve birey b soru bankası bunlara ekstra kültür soru bankaları da var

Lys olarak da şu anlık bunlar var;
    matematikte güray küçük fasikülleri konu ant. karekök soru bankası ve limit türev integral soru bankası
    geometri de yine güray küçük konu ant. birey b geometri yeterli olur fasiküllerden sonra ekstra alırım birşey
    fizikte zaten karağaç fasikülleri var.
    hedef akdeniz mimarlık 30k içinde olmak geçen yıl 419 puan ile kapatmıs ve obp: 45 puan
  • Bende bu sene mezuna kalıyorum. Çok fazla kaynağım var yeni dönem kitapları çıkana kadar hepsini eritmeye çalışacağım bakalım

• Cornucopia. kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bende öyle yapicam 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: Bounpdr

benide yaz

kalıyormusun hocam hedef neresi
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    hedef yok ilk 50-60k gelsin yetetli

• quote:

Orijinalden alıntı: Bounpdr

hedef yok ilk 50-60k gelsin yetetli

tm de mi yoksa mf den mi hazırlanacaksın ?
  • Bende 12yim ygs de batırdım kodlama hatası falan. Lys ye giricem bi o avantajı var ygs puanımın.. mf4 de benimde hedef 50-70k sağlık meslek çıkıslı olarak ileri fen ve mat derslerini görmeden zorlayacağım herşeyi. Düşünceleriniz nelerdir sıfırdan 14 ayda yapılır mı

Temmuza kadar lys sonra dershanede lys ağırlıklı ygs devam edicem ygs son ay kala sadece ygs çalısıp sonra lys ye devam etmeyi düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.