Şimdi Ara

2018 YGS - LYS Çalışma ve Gelişim Günlüğü [Hedef ilk 1000, Dershane - Kurs Yok] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
61
Favori
17.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son 5-6 mesajdır insanların yazdığım hiçbir şeyi okumadan direkt soru sorduğunu görüyorum.

Mesele yavaş veya hızlı gitmek değil. Bir hücre konusunu ömür boyu bitiremezsiniz. Ben her şeyi en ince detayıyla öğrenmeye çalışsam zaten zaman yetmez. Yetse bile gereksiz bir iş yapmış olurum.

Zaten bildiğim konuyu dinliyorsam veya ufak tefek notları unuttuğumda dinliyorsam günde 20 de izlerim 30 da izlerim.

Temelim zayıf deyince sanırım herkes "0" anlamış. Oysaki açıklama yapmıştım benim"temelim" hakkında. Konuyu görünce hatırlayabiliyorsam neden zaman kaybedeyim ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam iyi misiniz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi çalışmalar kardeşim. Ben de sınav için senin kadar olmasa da bir şeyler yaptım ne durumda olduğumu açıklayayım fikrini belirtirsen çok sevinirim. Yaz tatilini ders olarak iyi değerlendiremediğimi düşünüyorum. Lise hayatımda 9(87) pek iyi geçmedi 10(91) ve 11(95) iyiydi. Ygs için şu anda matematikte fonksiyonda fizikte elektrikte kimyada asit bazlardayım türkçe biyo ve geometri'de birkaç konu hallettim sosyal'e hiç başlamadım. Tatil başladığından beri ilk kez 1 haftadır evdeyim ve çalışma tempomu yeni kazandım. Zaten fizik ve kimya'yı 0'dan başlayıp 1 haftada yarıladım. Şu andaki durumumu nasıl görüyorsun farklı neler yapabilirim bunları soracaktım. Bir de hiç deneme çözmedim ben de herhangi bir dershaneye kursa VS gitmiyorum derslerdeki durumum böyleyken hangi denemeleri tavsiye edersin? Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkwarrior23 -- 12 Eylül 2017; 21:00:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkwarrior23 kullanıcısına yanıt
    Eğer iyi bir anadolu ya da fen de o ortalamalari yaptı usen 0 diilsindir hiçbir derste gayet yeterli gidiyorsun bnce

• quote:

Orijinalden alıntı: Hmm88

Eğer iyi bir anadolu ya da fen de o ortalamalari yaptı usen 0 diilsindir hiçbir derste gayet yeterli gidiyorsun bnce

Doğru iyi bir anadolu lisesindeyim hocam.Temelim de var ama şimdi bizim sınıfta herkes ygs'yi bitirmiş lys çalışıyordur.Okulun ilk günü koca koca kitaplarla gelirler muhtemelen.Onları gördükçe insanın morali bozuluyor acaba yetersiz miyim diye zaten ders konusunda konuşulmuyor.O yüzden ben de burdan soruyorum bu konuda aklıma takılanları fikrini söylediğin için de çok teşekkür ederim
  • Arkadaşlar takip eden herkese çok teşekkür ederim. Normalde bunu sınava kadar sürdürmeyi düşünüyordum fakat böyle sürdürmeyeceğim. Ayda bir gibi anca yazarım zannediyorum artık, belki de hiç yazmam.

Bunun, birkaç sebebi var. En önemlisi forumda açılan konuların içimi daraltması. Bölüm olarak ilgilendirmese de beni, bir süre foruma girmeyeceğim artık.

Allah nasip ederse hep birlikte LYS den sonra burada buluşur, konuşur tartışırız. Sınav sonuçlarını o zaman paylaşmayı düşünüyorum, YGS-LYS arasında değil. Malum kötü yaparsak falan moralimiz bozulmasın yorumlarla :D

Kendinize iyi bakın, yaklaşık 9 ay sonra görüşmek üzere...

• darkwarrior23 kullanıcısına yanıt
    Strese girersin herkes senin gubi düşünüyor sen kendine bak bence

• Son durum ne

• Hocam son durum ne acaba ?
  • Merhabalar herkese, takip eden kaldı mı acaba? :)
  • evet naptın?
  • Sonuç nedir

Hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdilik gözüken 110 tyt ve 77,5 ayt... ÖSYM'den kontrol ettim. Sınav sonuçları açıklanınca ne gelirse gelsin paylaşacağım. Başlıktaki hedefi gerçekleştirmiş olsam da olmasam da şunu gördüm : Dünya değişiyor, her şey mümkün. Dershane-kurs elzem değil artık eskisi gibi. Umuyorum, Allah utandırmasın :)
  • bur744 B kullanıcısına yanıt
    Hocam beni hatırladın mı bilmiyorum ama sene içinde konuşmuştuk. Benim de 107.5 ve 77.5 geldi. Hayırlısı olsun bakalım.
  • baband kullanıcısına yanıt
    Hatırladım hocam, hakkımızda hayırlısı :)
  • hocam inşallah hedefiniz gelir , buraları unutmayın nasıl çalıştınız falan anlatın rehber olun bize :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vayy be zaman geçiyor. Tebrik ederim dostum

• Hocam tebrikler harika bir sonuç

• Hocam sizi yürekten tebrik ediyorum

• Helal olsun kardeşim kutluyorum seni

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.